Siz neden mutsuzsunuz?

Yalnızım çünkü hayat da istediğim gibi gitmiyor pek fazla bu yüzden mutsuzum genel olarak, bunların dışında hayallerim de gerçek olmadı ve sanırım olacak gibi de durmuyor pek fazla bu yüzden genel olarak mutsuzluğumun nedenleri bunlar. tabi ki hayal kırıklığı yaşamda insanı oldukça üzüyor bunun da etkisi oluyor mutsuz olmak da..
Türkiye de herkes mutsuz. Refah yok. Sebebi bu. Elin yabancısı 100 euro su ile markete girip iki sepet doldurup çıkabiliyor. Sen 100tl ile poşeti dolduramıyorsun. Bir yere gidemiyorsun istediklerini alamıyorsun. Evet yapıyorsun ama hrp ay sonunu düşünerek.
Benim mutlu olabilmem için tek yol var o da zengin karı bulmam 🥺 Bulana kadar yüzüm böyle asık kalacak 🥺 gülmek yok 🥺 Selahaddin Eyyubinin Kudüs hayali gibi oldu benim zengin karı hayalim 🥺
Çok istediğin için bulamıyorsundur 🤨
Bana bir yol göster 🥺 ne yapmalıyım 🥺
Ben zengin karı aramıyorum ki o yolları bilemem
En azından kadınsın ama :/ zengin olmasan bile zengin karılar nasıl düşünür fikrin vardır 🥴
Yok ya hiç zengin olmadım benim düşüncelerim de fakiiir
Ne bağırıyorsun yaa 🥺 Tamam gidiyorum 🥺
Ne kadar alıngansın bağırdım mı
Sonda harf uzatılması bağırma anlamı taşımıyor mu 🤔
Yooo büyük harfle yazarsan bağırmış oluyorsun
Bilmiyordum öğrenmiş oldum 😇 Bana birkaç harf öğrettin. 40 yıl kahve pişirmelisin bana 😎
Bana bir harf öğretenin 40 yıl kahvesini içerim 😎
Yoo ben kahve falan yapamam 😀
Yapamaz mısın yapmaz mısın 🤔
Yapamazsan tortiye söyle o öğretir 😂
Yok yapmam diyorsan kızarım 😡 hııııııı seni seni 😡😡
Yapmam yapmayı elbet biliyorum bence sen de biliyorsun ayrıca o dediğin o şekilde değildi sanırım 40 yıl kölem olman falan gerekiyordu hem harfi ben öğreticem hem de kahveyi ben yapıcam çok beklersin bu ihtimal zengin karı bulmandan daha düşük bir ihtimal
Hayır öyle değil. Öğretilen bir harfin 40 yıl hatırı vardır şeklinde olacak 🤔 şimdi hatırladım 🤔
Hayır yanlış hatırlamışsın öyle değil kahvenin kırk yıl hatrı vardı
Harf öğretenin kırk yıl kölesi olman lazımdı neyse ki ben iyi biriyim 40 yıl kölem olmana gerek yok 3 5 yıl olsan yeter
35 mi 😱 yahu kısa kısa 5 yıl mı kıstın 🥺 biraz daha inemez misin 🥺
Mutsuz olma sebebim, çayın ben içene kadar bayatlaması, yemeği unuttuğum için soğuması, 5 sn ile otobüsü kaçırmak, birde 2 puan yüzünden BA düşmesi, birde ojemin bozulması bu en felaketi😱
Evet evet 😂 tırnağın kırılması var bi deee
😱😱 deme ağlarım 😥 1 ay uzatmışım kendi tırnağım gören şaşırıyor protezmi diyo felan sen tut
bir tırnağım kırıl 😥 Ben hayatımda böyle bir boşluk içine düşmedim o tırnak öyle boş eksik geliyordu ki şimdi o kadar uzatmıyorum 😂
Yaaa evlat acısı gibii 😂
😂😂
Cevap
7Cevap
para yok iş yok eş yok hatta adayı yok seven yok şu an askerdeyim gün geçmiyor çok şükür sağlığım iyi
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisindeki piramitin -1 . katında ikamet ettiğimizden
Haklısıın
Mutlu olabilmemiz icin araba fiyatlarinin market fiyatlarinin giyim magzalarinin elektronik esyalarinin fiyati düşmesi lazim
Normalde mutluyum ama mutsuz edecek şeyler oldumu moralim bozuluyor
para yok manıta yok knka :(
Hayat istediğim gibi ilerlemiyor
Anlayışsız toplumdan
Sevgilim yok
mutluluk mu oda ne ki
Atanamadım
Yapma ya hangi bölüm
En İyi Cevap