Kişilik & Karakter Çocuğa böyle yazıp engellemekle iyi mi ettim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kötü cevap verir diye engelledim Güncellemeler+1 yıl Sıkıldım Allahım tez zamanda değiştir şu durumu istediğimi gönder amin Güncellemeler+1 yıl Mercedes G alacak nişanlı lazım Çocuğa böyle yazıp engellemekle iyi mi ettim? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Çocuk için sevindim. Babanin Almanya da çalıştığını diğer soruda da soylemistin. Zengin koca sorusunda. 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Peki neden engelledin? bir şey dememişki çıcukcağız 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya şimdi kompleksli erkekler var kötü konuşan biri çıkabilir diye Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Valla billa tuhafsınız. Belki çocuk muhabbet konusu açmaya çalışıyor. Küfür yok hakaret yok hemen engelliyorsunuz. Yorumla Soran +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl boş ver yaşımı. Yorumla
Feslideli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çocuk senin gibi para avcısından kurtulmuş. O statüdeki insanlar zaten sana bakmaz. Para karşılığı alınabilen basit birisisin. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Para basitçe alınabilen bir şey değil nadir bulunan kıymetli bir şey😙Ucuz kadınlar sana layık hatta bedavalar Yorumla Feslideli +1 yıl Kadınlardan banane evlenmeyeceğim zaten. Ucuz kadın olan sensin zaten, kendini para için satıyorsun. Paradan kolay ne var. Yorumla Soran +1 yıl Ucuzun ne demek olduğunu anlasana. Yorumla Feslideli +1 yıl Kendine yüksek fiyat biçmek seni pahalı yapmaz. Karakteri düşük her parası olanın alabileceği ucuz basit birisi yaparç Yorumla Soran +1 yıl Para basit bir şey değil bunu anlasan belki biraz kazanırsın hayatta. Bb Yorumla Feslideli +1 yıl Zaten param var. Ama senin gibilerine kaptıracak kadar canım değilim ucuz şey seni. Yorumla
karaqin1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Okuduğum en Saçma sohbetlerden birisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amca aramızda 20 yaş bar normal değil mi? Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çocuk için iyi etmişsin jdjsj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen herkes uygunuyla evlensin Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Koç Holdinge gelin gidecek ehe:/ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah o statüde olurum Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Noldu ya foton gitti yazmadı mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yazsın Yorumla Semihh98 +1 yıl O da doğru Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Hic bisi anlamadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şirket bize göre değil dedi ben de öyle olmayan da bana göre değil yazıp kötü laf etmesin diye engellediö Yorumla Dinazortreni +1 yıl tamam Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Skfkekfnhül güldüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Günah çocuğa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Deme Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Evet başka şekilde de iletişimi kesebilirsin telafi edebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Kank sosyal medyada pis çocuklar var küfür edebilir diye engelledim Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Evet haklısın da bu yani ihale bu çocuğa kaldı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Konuşsak da bi şey değişmezdi ki tipim değildi ve zenginliği de var desen yok Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. bu ne hocam 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Çatlak mısın kız sen 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yess Yorumla infernoHeRo +1 yıl Gayet hoş Yorumla Soran +1 yıl Evett abi Yorumla infernoHeRo +1 yıl Abin kurban sana Yorumla Soran +1 yıl Abi bence kendinden 3 yaştan fazla küçük kızlara bakma Yorumla infernoHeRo +1 yıl Böyle bişey yaptığımı kim demiş Yorumla Soran +1 yıl Abin kurban dedin ya ben senden 13 yaş küçüğüm Yorumla infernoHeRo +1 yıl Bu lafı neden yanlış anlıyosun Yorumla infernoHeRo +1 yıl Abi diyen kıza yürünmez Yorumla Soran +1 yıl Demi ya bi tane benden 6 yaş büyük mal zorla erkek ksdından büyük olur yazmıştı eski kafalı Yorumla infernoHeRo +1 yıl Kadın erkekten büyük olunca ne oluyomuş ki Yorumla Soran +1 yıl Ya mal ya ben daha 22 yaşındayım kendisi 28 yaşında napıyım onu daha 20sinin başında erkek isterim mal mıyım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çocuk için sevindim. Babanin Almanya da çalıştığını diğer soruda da soylemistin. Zengin koca sorusunda.
Peki neden engelledin? bir şey dememişki çıcukcağız 😀
Ya şimdi kompleksli erkekler var kötü konuşan biri çıkabilir diye
Valla billa tuhafsınız. Belki çocuk muhabbet konusu açmaya çalışıyor. Küfür yok hakaret yok hemen engelliyorsunuz.
Senin yaş kaç
boş ver yaşımı.
Çocuk senin gibi para avcısından kurtulmuş. O statüdeki insanlar zaten sana bakmaz. Para karşılığı alınabilen basit birisisin.
Para basitçe alınabilen bir şey değil nadir bulunan kıymetli bir şey😙Ucuz kadınlar sana layık hatta bedavalar
Kadınlardan banane evlenmeyeceğim zaten. Ucuz kadın olan sensin zaten, kendini para için satıyorsun. Paradan kolay ne var.
Ucuzun ne demek olduğunu anlasana.
Kendine yüksek fiyat biçmek seni pahalı yapmaz. Karakteri düşük her parası olanın alabileceği ucuz basit birisi yaparç
Para basit bir şey değil bunu anlasan belki biraz kazanırsın hayatta. Bb
Zaten param var. Ama senin gibilerine kaptıracak kadar canım değilim ucuz şey seni.
Okuduğum en Saçma sohbetlerden birisi
Amca aramızda 20 yaş bar normal değil mi?
Çocuk için iyi etmişsin jdjsj
Aynen herkes uygunuyla evlensin
Koç Holdinge gelin gidecek ehe:/
İnşallah o statüde olurum
Noldu ya foton gitti yazmadı mı
Nasıl yazsın
O da doğru
Hic bisi anlamadım
Şirket bize göre değil dedi ben de öyle olmayan da bana göre değil yazıp kötü laf etmesin diye engellediö
tamam
Skfkekfnhül güldüm
🥰🥰
Günah çocuğa
Deme
Evet başka şekilde de iletişimi kesebilirsin telafi edebilirsin
Kank sosyal medyada pis çocuklar var küfür edebilir diye engelledim
Evet haklısın da bu yani ihale bu çocuğa kaldı 😀
Konuşsak da bi şey değişmezdi ki tipim değildi ve zenginliği de var desen yok
bu ne hocam
Anlamamak😑
Çatlak mısın kız sen
Yess
Gayet hoş
Evett abi
Abin kurban sana
Abi bence kendinden 3 yaştan fazla küçük kızlara bakma
Böyle bişey yaptığımı kim demiş
Abin kurban dedin ya ben senden 13 yaş küçüğüm
Bu lafı neden yanlış anlıyosun
Abi diyen kıza yürünmez
Demi ya bi tane benden 6 yaş büyük mal zorla erkek ksdından büyük olur yazmıştı eski kafalı
Kadın erkekten büyük olunca ne oluyomuş ki
Ya mal ya ben daha 22 yaşındayım kendisi 28 yaşında napıyım onu daha 20sinin başında erkek isterim mal mıyım
Hmm ilginç
Cocuksunuz