Bir insandan hoşlanmadığını nasıl belli edersin?

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Yani bu durumda çoğunlukla gözlerimi deviririm başka pek bir şey yapmama ama bazen o kişiyi hiç sevmiyorsam giderim ondan nefret ettiğimi bile söylerim. Benden uzak durmasını onunla konuşmak istemediğimi söylerim. Böyle ima vermek bence çok boş. gidip söylemek daha mantıklı geliyor bana, uğraşmıyorsun en azından kafana takmıyorsun fark eder mi diye.
Genel olarak mesafeli ve soğuk davranırım. yani samimi olmam. ben genelde iyi anlaştığım ya da sevdiğim insanlara karşı samimi olurum. ama hoşlanmıyorsam zaten ya hiç konuşmam ya da soğuk davranırım ve mesafeli olurum
Seçenekler arasından dinlemeyerek ve ortamı terk ederek. Masal usulü ise gırtlağına yapışarak
Eig için teşekkür ederimmm 🌹
Günaydınnnn ❤️
Hiç bir şekilde muhatap olmam.
Cevap
40Cevap
Araya mesafe koyarak, muhatap olmayarak kendisinden hoşlanmadığımı açıkça belli ederim.
Ona karşı mesafeli olurum, soğuk davranırım
Direkt söylerim ve benden uzak durmasını sağlarım
Valla o konuda üstüme yoktur hisseder yani karşıdaki bulunduğum ortama giremez bile
Gözlerimi ayırmam.
Bende düz işler her zaman
Biriyle ilgilenmiyorsam hoşlanmıyorum dur.
Hoşlanmıyorsam geçerli bir sebebi vardır mutlaka ve ben bu saydıklarınızın hepsini yapıyorumm
Belli etmem direkt söylerim. Yıkıl karşımdan diyorum genel de jdjs
verdiğin seçeneklerin hepsini yaparım baktım mesaj gitmiyor karşı tarafa kalk s. g. derim biraz dobralik var bende nirham ablam
Göz teması kurarım ama benimki hep orada kalıyor. Daha ileri gitmekten korkuyorum. Başıma neler gelecek bilmiyorum.
nezaket bağlamında: göz temasını en aza indir ve konuşmak zorunda kullanırsan (soru sormadığı sürece cevap verme) kısa cümleler kullan.
Hiçbir şekilde muhatap olmam direkt bütün her şeyi keserim yani uzatmam
o yokmuş gibi davranarak anlamıyorsa da direkt yüzüne peşin geçerim
bütün uzuvlarımla belli ederim aynı zamanda her cümlem kelimem tepkim ile
Sorulara kısa cevap vererek ve hiç soru sormayarak …
Direk kendisine diyerek ve ordan uzaklaşarak
Selam gadası 🙃
Ona karşı mesafeli olarak tavrımı belli ederim
Yüz ifadem yeter numarada vermem
Ters ters bakarım anlamadı mı direkt söylerim
Sağol canım 😔😔😔
Şarkı ister miyiz
#nirhanım sizden bi yardım etmenizi istiyorum
İçimde ona karşı bir sevgi yoksa onun da bana karşı yoktur anlarım yani
En İyi Cevap