Hayır bunu yapmıyorum yeni barışmış olduğum bir arkadaşım var kolay arkadaşlık da kurmuyorum eskisi gibi olamayacağız hiçbir zaman çünkü güvenimi kırdı ama yine de karşı karşıya geldiğimizde onun yaptığı hataları yüzüne vurmayacağım çünkü sürekli bir şeyleri tekrarlamak Çok sıkıcı
Hayır bunu asla yapmam, kendime de yapılmasını istemem. Bu durum arkadaşlığa ciddi hasar verir. Bir de şöyle düşünmek lazım, insan kazıyınca muhakkak kendi hatasını da buluyor. Biz de birilerine yanlış yapmışızdır. Ben kendime böyle diyorum.
Bir hata varsa ve gerçekten de çok yıkıcı bir şey değilse üstünü kapatırım. O konuyu bir daha asla ama asla açmam. Bu yapmak insanın bel altından vurmak demektir. Ve bana göre çok ucuz bir harekettir.
Normalde hatırlatmam. Zaten kimse durduk yere hatırlatmaz. Gelgör ki şöyle ben olsam yapmam derse ve geçmişte kendisi de yapmışsa bir hatırlatma yaparım. Çünkü niye yapmayayım? Gelip bir şeylerimi anlatıyorum. Dostum biliyorum ama o kendinden emin emin konuşuyorsa, empati yapmıyorsa, kısacası anlamaya çalışmıyorsa ben neden hatırlatmayayım?
Hayır, önceden yaptığım hataları yüzüme vuran arkadaşım, gerçek arkadaşım değildir. Zaten hayatta birçok olumsuzluk, sıkıntı mevcutken bir de böyle arkadaşlarla uğraşamam.