Hep o adamlar tercih ediliyor hep onlar rağbet görüyor , hep onlar yakışıklı hep onlar karizmatik hep onlar sempatik birde o beyfendilerin arabası olunca daha popüler oluyorlar ve bu yüzden değer görüyorlar. Ben ise o beyfendilerden farklı yaratıldim ve onlar gibi elit değilim niyeyse hep onlarla beraber el ele gezen hanımefendi ortami da onlardan taraf oluyor ben genel konuşuyorum hanımefendilerin hepsi onlardan yana onları istiyor onları tercih ediyorlar ben işe işten eve evden işe hayat yaşayan bir ezik ve zavallı oldum ben devlet memuru olsamda 10 binlira aylık alsamda sonuç değişmedi ben yalnızım çok yalnız ben üniversite öğrencisi de değilim yaş olmuş 36 buda eksi puan kaybim demek girdim yks sınavına alti kez ama kazanamadim annem ile mecburen yaşıyorum bosverin gitsin hanımefendilere soruyorum ben ne yapayım söyleyin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Seni gayet iyi anlıyorum. Ama Allah büyük vardır bir kısmetin nasibin elbet vardır daha zamanı gelmedi demek ki senin için, yaş artık günümüzde çağ olarak değişti insanlar 45 yaşında evleniyor anne baba oluyor. 50 eskiden yaşlı sayılırdı gününüzde genç sayılıyor 80 de başlıyor yaşlılık, 70 yaşında adam uzun yola çıkıyor araba kullanıyor genç sayılıyor. Yani demem o ki çağ değişiyor yaşını sorun edecek hiçbir durum yok o yüzden onu hiç ama hiç kafana takma hayata geç kalmış gibi düşünebilirsin ki bu çok normal herkes böyle düşünüyor ben de dahil ama öyle değil hiçbir şeye geç kalmadık. Annene gelecek olursak o senin annen canın bir tanecik annen onunla birlikte yaşıyor olman sana sorun olmamalı daha doğrusu beni annemle kabul edecek kadın bulamam kimse istemez beni diye düşünme kayınvalidesiyle olmayı kabul edecek Allah korkusu olan hanım hanımcık düzgün kadınlar hala var inan var ve İnşallah Allah sana tez günde tez saatte seni çok sevecek anneni aileni kendi annesi ailesi bilecek hayırlı helal süt emmiş seni asla bırakmayacak iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta sana yol arkadaşı olacak güzel ahlaklı güzel yüzlü bir eş nasip eder Rabbim. Bunu gönülden diliyorum. Allah büyük kardeşim bol bol dua et dua etmekten vazgeçme umudunu kaybetme umut bizi yaşatır. Hayatta bir tanecik annemiz var o da senin üzüldüğünü içten içe hissediyordur hatta senden daha çok üzülüyordur anne yüreği olarak, istiyordur ki senin de hayatında biri olsun evlen yuvanı kur. Ama bazı şeyler vaktinden önce olmaz. Rabbim bizim görmediğinizi bilmediğimizi bizden önce bilip görendir, belki olacak ama hayırlı değil o yüzden zamanında vaktinde olsun hayırlı olsun önemli olan bu. Evet günümüz şartlarında kadın da olsun erkekte olsun herkesin bi çıtası yükseldi beklenti çoğaldı ama az da olsa iyi insanlar var kardeşim onlar da bizler gibi hayırlı eşler diliyorlar karşılarına çıksın diye. Ve inanıyorum ki Allah'ın bizler içinde bir kısmet ettiği nasip ettiği vardır elbet. Boşuna dememişler yalnızlık Allah'a mahsus diye, biz doğrusunu isteyip diledikçe duamızda ısrarcı oldukça inanıyorum Rabbim bizlere de en iyisini nasip eder. Duanı eksik etme güzel kardeşim, inançlı mısın bilmiyorum ama bazı şeyler bizim sınandığımız şeyler olabilir sınavımız olabilir yeter ki Allah dermansız dert vermesin sağlığımız daim olsun. O yüzden sakın üzülme sen yolunda işinde gücünde devam et seyrine anneni de asla bırakma yarın bir gün evlilik yoluna girsen bile aynı ev olmasa da en azından sık sık ziyaret edebileceğin konumda olsun ihmal etme sakın. Dilerim ki senin de annenin de çok seveceği onun da sizi çok seveceği hayırlı bir eşin olur. Hayatta her şey bizler için şükredelim halimize. Dediğim gibi canını sıkma sakın her şey gelip geçici bu günler geçer merak etme çok da mutlu olursun İnşallah.