Selamlar. Her insanın başına muhakkak en az bir kere gelmiş rezil edici durumlardan bahsediyorum elbette :D Ne kadar fesatsınız illa basılmanız gerekmiyor ahs Keyifli günler..

#smell

Selamlar. Her insanın başına muhakkak en az bir kere gelmiş rezil edici durumlardan bahsediyorum elbette :D Ne kadar fesatsınız illa basılmanız gerekmiyor ahs Keyifli günler..

#smell
Güvenlik kamerak yamulmuştu düzelteyim diye sandalyeye basıp çıktım düzelttim sonra inerken pantolon caaaart etti 😂😂😂 neyse ki işim bitmişti karton tutarak çıktım arabama bindim gittim evime 😂😂😂
Durumu kurtaracak çok ciddi konularım olmadı. bazı küçük şeylerde evet kurtarmak da iyiyim :D ama bunların dışında ne yapıyorsam zaten arkasında dururum yani bir şeyi yapıp yalanın arkasına geçmem her zaman dürüst olurum. ve durumu kurtaracak davranışlar da yapmam zaten.
Fena sayılmaz.
Bu daha çok tüy dikmek gibi ahs 🤣
:)
Soru yaşlanmış, teşekkür ederim :)
Rica ederim.. :)
Cevap
14Cevap
İyi olduğumu düşünüyorum. Durumu anında kurtarır ve ortamı bağlarım.. elbette ama karakter ben değilsem.. bensem çok zor elim ayağıma dolanır
Selam gadası 🙃
O konuda oldukça iyi sayılırım. Öylesi anlarda şansım hep benimle oluyor.
Eline yüzüne bulaştıranlardanım maalesef. Ama bu benden kaynaklı değil, kadınların cin fikirli, üstün zekalı oluşundan sanırım.😂😂😂
Fena değilimdir çok rezil durumlar olmadı ama normal rezilliklerde fena değilim kurtarırım sjsjsjs
Çok çok iyiyim. Kim ne olduğunu anlamadan bambaşka bir şey konuşuyor ya da yapıyor oluruz.
Bilemiyorum şansıma denk geliyor nedense kurtuluyorum
Regliyken bile bu durumdan kaçamıyorum çol tahrik edici😂😂
Bazen kurtarma adına beter ettiğim olsada genelde iyi.
Özel yeteneklerim oldugunu düşünüyorum bu konuda pratik zeka devreye giriyor
Fena değilim bence
Yolda yürürken düşecek kadar sendelenip çaktırmadan devam edenlerdenim😂😂😂😄😄😄 rezil olacağım her konuda benzer taktikleri uyguluyorum 😄😄
Duruma göre değişir şimdi 😄
Naber canım
Her zaman şanslıyım 🙂
Fesatlık değilde Karsı tarafı sıçlu çıkartırım o derece.. 😎
Anında itiraf edip, berbat ederim.
ash bir çok kadın için aranılan erkek olabilirsin bu özelliğin sayesinde
Bir çok kadını özelime beklerim:)
yalnız bir çok kadını beklediğiniz için geleceklerini sanmam ahs
Kimse gelmeyeceğine göre, sadece sen gel:)
Sana güzellik olsun diye öyle yazdım ben:)
Yakayı ele verenler tarafındayım 🤣🤣
Yaz kızım 1 torba çimento,3 kasa kum
Konu bensem zor kurtarıyorum ☺️
Efsaneyim
Başarılıyım sayılabilir
üslup onemli
Bu konuda üstüme yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?