Kolay sinirlenen biri misin?

Zor sinirlenen biriyim
Bot seçmiş seni. 🤣
Cevap
19Cevap
Kolay sinirlenmem, ama sabır taşı da değilim. Üzerime ısrarla gelinirse tabii ki kendimi kontrol edemem, öfkelenirim.
O an korksunlar mı?
En iyisi sinirlendirmesinler o zaman.
Zor sinirlenirim ama patlamam büyük olur. Keyifli günler..
Evet kolay sinirlenirim ve ortalığı ateşe veririm.
Kolay sinirlenmem ben
Evet sinirlerim anında özgür kalır
Hayır, hatta zor bile sinirlenirim. Beni sinirli görmüş insan sayısı azdır. Kolay sinirlenmek bence acizliktir. Sinirlenmek hiçbir şeye çözüm değildir bence. Eğer bir kişi dayanamıyorsa ve çok hızlıca sinirleniyorsa bence o kişi bazı olayları tartışma veya çözümleme kabiliyetinden acizdir. Gerek yok boşu boşuna sinirlenmeye. Bazen anlık sinirlenmeler olabilir yani sabır taşı değil kimse. Genel olarak kolay sinirlenen insanların aciz olduğunu düşünüyorum. Anlık sinirlenmeler normaldir. Ben ancak çok zor sinirlenen biriyim
ben genelde pek sinirlenmem hatta şöyle diyim bu artık ezik bir kişiliğe dönüşse bile haklıyken sinirlensem dahi bunu dışarıya yansıtmam hiiççç kavga etmem nerdeyse
sesimi çıkarmam genelde. birkaç dakka sonrada sakinleşirim. ama zaten öyle aman aman hiç sinirlenmedim ben
Beni sinirlendirmek için çok uğraşmak gerek 😅
Bence bu çok güzel bir şey. :)
Evet şöyle de bir durum var. Sinirlenince 10 saniye sonra sinirim geçiyor. 😅 Kimseye ve en önemlisi kendime zararım yok.
On saniye mi?
Sinirlendiğini farketmez bile insan on Saniyede. 🙃
Sinirlenince ya derin derin nefes alıyorum ya da 1 bardak su içiyorum. Sinirlendiğimi anlıyorum çünkü anlık tatlı bir telaş oluyor 😅
Elim ayağıma dolaşıyor ne yapsam ne yapsam diye sonra hemen geçiyor 😅
Ahaha :) çok iyi ya. O anları izlemek lazım. 😇
Sinirlenirim ama en sinirlenmiş halim olmaz, ufak ufak parlarım ve hissettiririm ama eğer tam sinirlenirsem işte o zaman fena olur.
Kolay sinirlenmiyorum ama olaya göre ve kişiye göre değişiyor bu durum. bazen sinirlenebilirim kolay şekilde. ama uzun süremez sakinleşmem.
Sinirlerimi sağlam tutmaya çalışıyorum. Esas önemli olanın ne olduğunu daima hatırlarsam sıkıntı olmuyor.
Öyle kolay sinirlenmem ama sinirlendiğim zaman da sinirim uzun sürmez
Evet, hakaret küfür saçma sapan tavırlara gerilir ve gererim.
Kolay sinirlenirim o an etrafımda olanlar pişman oluyo Allahım belamızımı aradık diyolar😂😂
Değilim aksine beni sinirlendirmek oldukça zordur😎✌🏻
sınırlendıgımde Sakın yanasma laflarım cok sıvrıdır.
Bazen yakınlarım bıle ınanamıyor.
O kuşun burnunu bi yerlerine sokasım gelir hemen he 😂
Benim sinirim, öfkem anlıktır. Kimseye kin beslemem.
Kolay sinirlenirim içten ama kolay kolay patlamam öfkemi kontrol ederim genelde fakat benim damarıma basılırsa çok üstüme gelirse tersim pistir.
Evet sinirliyken gözüm bir şey görmez.
Bu saatten sonra beni görmezlikten gelen olursa o kişiyi asla tanımayacağım.
Zorla yapmadığım ne varsa ysptıracaklar bana.
Deveyi diken diye başlıyor... Bundan sonra öyle mi olmak lazım acaba
En İyi Cevap