Kırmızı çizgileriniz nelerdir, hayatta neler sizi sinirlendirir?

Kırmızı çizgileriniz nelerdir, hayatta neler sizi sinirlendirir?

Kırmızı çizgilerim var tabi ki. özellikle yalan söylememek ve dürüst olmak benim için çok önemli. çünkü güvenemediğim bir insan ne sevgilim olur nede arkadaşım. hatta o kişi ile normal bile konuşamam. bunun dışında saygı da önemlidir. insan karşısında ki kişi ile nasıl konuşacağını ya da nasıl davranacağını bilmesi gerekiyor bence.
birde seviye önemli yani bir insanın karakteri seviyesini belirler. bu yüzden genel olarak bunlara bakıyorum bir insanda en çok. bunlar olmazsa anlaşamıyorum.
Sakinliğimi bozacak çok büyük bir olay olmadıkça, sessiz sedasız bir insanım.
Sıradan olaylarda ise kırmızı çizgim, serçe parmağımdır. Sık sık çarptığımdan sehpayı camdan atmaya yeltenecek kadar gözüm döner.
Saygısızlık, kişiliğime, aileme, özel alanıma. Bana kendimi değersiz kötü hissettirecek her şey, emri vakiler. Yaşam tarzıma müdahale edenler. Yapmak istemediğim her hangi bir şey için ısrar edilmesi vsvs...
Küfür eden sürekli ben yaparım ben bilirim diye üstünlük sağlayan insanları küçümseyenlere hiç haz edemiyorum hem çok sinirlediriyor hem nefret ettiriyor..
Cevap
16Cevap
Yüksek sesle konuşulmasından nefret ettiğim kadar başka bir şeyden etmem..
Sen Cafe filan mı açtın
Geçen elimde kahve vardı. Şimdi limonata 🙄
Ürün tanıtımı gibi 😏
Takılıyorum öyle
En büyük kırmızı çizgim saf yerine konmak. Sonrası saygısızlık ve ihanet. Bunlara tahammülüm yok.
Kişisel alanımın ihlali ve saygısızlık. Duyarsız cahil ve kendinden başka kimseyi düşünmeyen insanlar beni oldukça sinirlendirir.
Küfür, emir kipiyle konuşulması, çok konuşan insanlar, kararlarımın/tercihlerimin sorgulanması beni sinirlendirir.
saygısızlık yapılması bana bu beni çileden çıkarıyor
en nefret ettiğim şey diyebilirim
O kadar çok şey var ki..
Beklemediğim insandan, beklenmedik davranışlar mesela.. Kırmızı görmüş boğa gibi oluyorum..
nerdesi? kim var yanında? başım ağrıyor, bu gün buluşmayalım gibi olur olmaz bahyaneler ile karşılaşınca kırmızı çizgimi devreye sokuyorum, özgür iradem yani
Dinim, karakterim, gururum, iffetim ve ailem. Bunlara laf eden olursa dilini keserim. Eleştiriye açığım, hakarete değil ¿
Böyle birşeyi düşünmek sadece bunu bize yaşatıyor. Rahatsız olduğum yerde çeker giderim.
Vermiş olduğum kararlardan israrla döndürülmeye çalışılması, idare edip tevazu gösteriyorum diye kendilerini haklı sanmaları ve sabit fikirliler... Evlerden ırak.🤦🏽♀️
Tüm otoritelerin yeminli düşmanıyım. Benim çizgim fikirlerim... Onun dışında her şey insana dairdir np...
Kişisel alanımın işgali, saygısızlık ve karşımdakinin cahil gibi konuşması veya davranması.
Kendini zeki sanan lobsuzların düşük zeka seviyeli yalanları, ısrar, görgüsüzlük, hayır dediğim şeyi anlamaması.
Şimarik hareketler gevşeklik saygisizlik dedikodu ihanet bencillik!!!
Herkesle aynı olana ve gıybete tahammülüm yok...
Benim çizgilerim beni sinir eden insanlardır 😇
Benim kişiğilime, karakterime veya genel olarak bana saygısızlık yapılması.
Bir yalan varsa ortaya çıktığı an en sinir olduğum andır
İki yüzlülük, ukalalık, samimiyetsizlik, haksızlığa uğramak, herhangi birinin herhangi bir şeye herhangi bir sebeple bağıra bağıra konuşması.
Üstlenmek rahatsız eder...
Hiçbir şey karar bireylerindir
benim siyah çizgilerim var
Özel alanıma girilmemesi gerek.
Saygısızlık, vefasızlık..
Yalan yalan yalan yalan yalan yalan
Ciddiyetsizlikten hoşlanmam
Karşımdakinin HER ŞEYİ bilmesi
Yalandan hoşlanmıyorum
Saygısızlık kesinlikle tahammül edemem.
Saygısızlık ve haksızlık beni çok sinirlendirir
Kişisel alan ihlali