Selamlar herkese..

İlk cevabı ben vermiş olayım..😊
Kesinlikle ilk ve en önemli kırmızı çizgim; SAYGISIZLIK
Ya senin?
#funda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar herkese..

İlk cevabı ben vermiş olayım..😊
Kesinlikle ilk ve en önemli kırmızı çizgim; SAYGISIZLIK
Ya senin?
#funda
Benim bu hayatta bir çok kırmızı çizgim var bunlar da beni ben yapan özelliklerim ve çizgilerimdir her zaman için. zaten bence her insanın hayatında çizgileri olmalıdır diye düşünüyorum. benim çizgim ise yalan söylememek yani her zaman dürüst olmak karşımda ki insana karşı güvenmem gerekiyor çünkü. aldatmamak, ihanet etmemek. ve her zaman iyi bir insan olmak. ve benim için saygı da önemlidir ama saygısızlık yapan biri olursa onu zaten hayatımdan direk çıkartırım ben. İnsanlar insan haklarına saygı gösterilmesi konusunda hassastırlar ve bu konuda kırmızı çizgi belirleyebilirler. İnsanlar şiddet ve saldırganlığa maruz kalmak istemezler ve bu tür davranışları sergileyen kişilerle ilişki kurmazlar. İnsanlar dürüstlüğe ve adaletli davranışlara önem verirler ve yalan ve dolandırıcılık yapan kişilerle ilişki kurmak istemezler. İnsanlar ilişkilerinde sadakat ve güvene önem verirler ve bu konuda kırmızı çizgi belirleyebilirler. İnsanlar kendi kişisel sınırlarının korunmasını önemserler ve bu sınırların aşılmamasını beklerler. İnsanlar toplumsal değerlere saygı gösterilmesi konusunda hassas olabilirler ve bu konuda kırmızı çizgi belirleyebilirler.
Saygısızlık, kandırılmak, iyi niyetimin iyiliğimin suistimale uğratılması, ikiyüzlülük, yalan, menfaat için odaklı-sebepli kurulan dostluklar, kendini üstün başka insanları aşağıda görenler ve öyle olması için çabalayanların yaptığı eylemlere maruz kalmak veya şahit olmak, haksızlık ve adaletsizlik yapılması bunlar kırmızı çizgidir alarm verdiyor bende çalışmaya başlıyor benim sirenler🚨
Yalan. bence hayatta her zaman dürüst olanların kazanır. realist bir insan olmak lazım. ne olursa olsun her zaman doğruyu bilmek isterim. bence yalan pembe beyaz olarak basitleştirilemez. yalan söyleyen insan her kim olursa olsun ona tepkini gösterir ve o kişiyi hayatından çıkarmak istiyorum.
Cevap
59Cevap
Saygısızlık, riyakarlık, paravatsızlık, seviyesizlik, densizlik, çapsızlık, yalancılık. Biraz uzun oldu galiba 😊
Saygı cidden saygı yoksa ben de yokum
Saygısızlık kesinlikle katılıyorum. Saygılı bir insan yalan da söylemez, gururuma da hadsizlik edemez, beni enayi yerine koyup arkamdan iş de çeviremez, benden faydalanmaya, beni suistimal etmeye de kalkamaz, ve çok daha fazlası! SAYGILI İNSAN OLMAK öyle bir kapsama kuvvetine sahip ki!
Saygı durup durunken olan bişey değil kazanilan bişey senin bi hata bunu değiştirebilir yani herkese saygimiz var politik olursak ama insanlari taniyip bu durum değişebilir kişiliği düzgünse degismez ego ve kasintılıysa ukala ise nie saygı göstereyim uzaklaşırım çirkefleşmeden saygılı bi şekilde sanırm ego kibirli insanlara tamulum yok
• Yalan • (Ufağı, grisi, pembesi, beyazı kısacası rengi yoktur benim için yalan her zaman yalandır. Yalan yalanı doğurur. Günlük yaşantında ve ilişkinde yalan girdiği an o iş ayağına dolanır bitersin elbet bi yerde)
• Saygısızlık • (Konuşurken dinlenmemek, sözünün kesilmesi, umursanmamak, vs liste uzar gider bu başlık altında)
• Bencillik • (Hep ben hep ben diyen, herşeyi kendine çıkarım yapıp mâl eden insan hiç sevmiyorum bu yönleri)
Saygisizlik benimde en buyuk kirmizi cizgim
Insanlarin kendilerine saygisi yok maalesef temel sorunumuz bu..
kirmizi cizgi diye adlandiracak kadar kati dusuncem yok cunku cok samimi oldugum bir cevrem arkadaslarim var onlarin disindaki insanlarla zaten kirmizi mor sari mavi beyaz 500 tane cizgim var ki yanima bile yaklastirmam
Saygısızlık , açık sözlü olmama , değersiz hissettirme , riyakarlık , yalan ve ne istediğini bilmemek. İçlerinden en önemlisi saygısızlık ve Yalan
Kırmızı çizgim Günahkar olabilirim Allah'a şirk koşacak söz ve davranışta bulunmak yani dinden çıkmak istemem Müslüman olarak ölmek isterim Onun haricinde hiçbir şey kırmızı çizgim yok Bir de vatanım
Geri kalan her şeyi affedebilirim sadece yanlışta ısrar edilmediği müddetçe
Saygısızlık , konuşma üslubunu bilmemesi , samimiyetsiz ve duyarsız bir kişilikte olması benim en büyük kırmızı cizgim bunlar
haksızlık
gerçekten herkes herkese haksızlık yapıyor ben birini anlamadan dinlemeden yargılamam dinlerim.
Bariz aleni söylenen yalanlara katlanamıyorum. Samimiyetsizlik hoş değil. Çok varmış düşğndümde duruyum en iyisi.
Saygısızlık evet bu önemli benim içinde ama benim hayatta öğrendiğim en iyi çizgi heryere çizgi çekmemek...
Kırmızı Çizgi Benim ta Kendim dir
Kırmızı Çizgi Benim İçimde Saklı
Normalde Asla Çizgileri Kurallları Durumları
Sevmem de
Anormal 1 Çevre Ve Aile Bi İnsanın Karakterini
Ona Göre Haraket Etirir
Sevgili Funda, saygısızlık benim için de kırmızı çizgidir. Görmek istediğim saygıyı herkese göstermeme rağmen saygısız davranış gördüğüm an her şey biter bende.
Nankörlük saygısızlık dürüstlük sadakatsizlik
Saygı ve anlayış. (Kişilik olarak)
Genel olarak da hayvanlar ve çocuklar
Saygısızlık... Kırmızı çizgim haddi aşanı s... i... r ederdim
Bu hayattaki kırmızı çizgim saygısızlık ve aileme saygısızlık
Yalanı affetmem herkese söylenir belki ama bana değil...
Saygısızlığa bende tahammül edemem. Kendine saygısı olan kişi haketmeyen kimseye saygısızlık yapmaz.
Seninle aynı.
Saygısızlık yapıldığı anda tüm sabrım bir anda tükeniyor.
3 büyük kırmızı çizgim.
Evlenmemek,
Boşanmamak,
Nafaka ödememek.
Saygı sınırı bozulursa aramızda sert bir kavga başlar her zaman
Saygısızlık
Üslubu bozukluk
Cibiliyetsizlik
Vefasizlik
Nankörlük
Mustafa Kemal Atatürk Ve Cumhuriyet Değerleri ile ilgili nefret söylemleri
Kişisel Alanıma Müdahale
Saygısızlık bana karşı hata yapabilirler. yanlış yapabilirler ama saygısızlık asla affetmiyeceğim bir şey.
Aleyküm selam
Herkes yakışanı yapıyor okadar yorum var herkes yazmış %60ı öyle yazmış yani pek ciddi bulamadım yorumları
Hayatın kendisi Siyah. Kırmızı ise En nefret ettiğim renkler arasında. Başka bi renk desen Beyaz renge geçiş desek mesela. Bakış açısı ile kaynaklı değil. Şartlar el vermiyor diyelim.
Yaşam tarzıma müdahale ve bana kendimi değersiz ve mutsuz hissettiren her şey...
Başka cevaplar verirdim ama , sizin verdiğiniz cevaptan ötesini bulamadım 🫶🫶🫶🫶🫶
Yalan. şu hayatta yalan kadar kalıcı bı leke yok bence siciline işledimi hep acabalardasın
Doğrusunu söylemek gerekirse çok şey var iki saat yazıp yazıp siliyorum
Özgürlüğümün kısıtlanması ve fikirlerine karışılması. Nefret ediyorum
Eskiden coktu ama ailem sağ olsun hiç bı çizgi vs bırakmadılar
Hayatta ki kırmızı çizgim benim
rabbime olan bağlılığım vatanım ve ailem
Aile , çocuklar, hayvanlar
saygısızlık etmem edeni affetmem
Saygısızlık hepsini kapsıyor
Değer görmediğim yerde bir saniye durmam.
Saygısızlık
Vatan, bayrak, namus, onur.
İşlerime karışılması.
Güvensizlik ve dahası..
Haksızlık ve yalan 😅
Dinim. Dinime dil uzatanın dilini keserim ‽
Saygısızlığa gelemem asla
Aynen saygısızlık ve kabalık
Yalan ve saygısızlık.
Saygısızlık, riyakarlık ve yalan
Ailem
Atatürk