Küfür eden kadınlar sizce çekici mi, itici mi?

Küfür eden kadınlar
Ötekileştiren bir soru daha... Farklı koşullar var bunda.
Kimi insanda küfür çok emanet dururken kimisi edince de merhaba denmesinden farksız gelir kulağa.
Her cümlesinde küfür olan insanlardan ben de haz etmem. Gerektiğinde küfür etmediği için sinirini pasif agresif davranarak çıkaranlardan da öyle.
Yani her şeyde olduğu gibi bunda da denge ve doğallık gerek. Ağzından argo laf çıktığını bile anlamayacağın kadar doğal küfür eden ve birkaç kelimeyle öfkesini boşaltabilen insan benim için güzel bir insandır.
Ben normalde cinsiyetleri ve eylemleri pek ayıran biri değilim ama bu konuda “itici” demek zorunda gibi hissediyorum. Bu konuda gerçekten kendi düşüncelerimle çelişiyorum ama bana çok itici geliyor. Bilmiyorum neden belki de kızlar bana fiziksel olarak daha kibar geliyorlar, bu yüzden küfürü yakıştıramıyorum. Cinsiyetle alakası yok da fiziksel görünüş ile alakalı sanırım genel olarak.
İtici buluyorum çünkü kendi içinde büyük bir tutarsızlık doğuyor. Küfürler büyük ölçüde kadınların fizyolojik olarak yapamayacağı şeyleri içeriyor. Bu nedenle daha ziyade özenti gibi, eğreti duruyor. Eğer kadınlar küfür dilini zenginleştirip kendilerini daha kapsayıcak hale getirebilirlerse bu iticilik de ortadan kalkabilecektir.
Niye kadınlar, zikemez mi?
@ağlafiruzeağla oluyorsa da galiba denk gelmedim.
@ağlafiruzeağla 😂😂😂👍👍
@ağlafiruzeağla 😆😆😆zker hatta zkmekten beter eder
@ağlafiruzeağla ben kadınlar küfür edemez demedim iyi oku beni de her kadın zkmekten beter edemez 🤣🤣🤣🤣🤣 başkasını yaparsınız belki 😆😆😆😆😆
@ağlafiruzeağla ben öyle bişey demedim.. Küfür konusun da 10 tane erkeği cebinden çıkartacak bir annem var benim... Seb daha dünyada yokken o küfür eden kadınları biz tanıyorduk zaten :)
Cevap
29Cevap
Kimin beni nasıl bulduğu hiç önemli değil. Yerine göre hepsini yaparım bu kadar basit. Kadınları kalıplara sokmak isteyen her şeye karşıyım. Bazıları da kadın bacak bacak üstüne oturmaz, soğan yemez, küfür etmez diye diye dolaşmaya devam ederler anca. Kadın da insandır ve evet ağız dolusu küfrü hak eden olursa da dümdüz gidiyorum. Hoşlanmayan ötede dursun. Keyifli günler.
Oyş
Bence küfürün seks dışındaki her türlü kullanımı iticidir.
Küfür bir erkeğe bile yakismazken, bir kadına da yakıştıramıyorum.
Hele ki işin içine anne ve cinsel organı girince deliriyorum. Ulu orta ağzıma tesbih yapıp kufur eden çok kişiyi de toplum içinde bozmustum.. Biri sakın birsekilde söylediğinin anlamını sorduğunda utaniyorlar aslında. Küfür eden çocuklar evlerinde uslu terbiyeli, dışarda küfürbaz. maalesef onun bir meziyet olduğunu düşünüyorlar. Çok şükür ne dedelerinden, ne babamdan ne de eşimden küfür duymadım. Temiz bir ağız istiyorum toplumda.
Küfür eden birini çekici bulmazdım çünkü bizim türk küfürlerimiz çooooook pislik. Ama mickey milkovich ettiğinde sıkıntı yok. Herhangi bir ingilizce filmde pek bu konuya dikkat etmedim ama rahatsız da olmadım kadınların küfür etmesinden. Türkiyede ise ben aile dışında küfür etmem kibarım ve küfürlerimiz bana aşırıııı geldiği için edeni de sevmem. İki cinste de.
Mickey milkovich ise özellikle küfür etmesini isteyeceğim biri f*ck off desin lütfen diye beklersin
Normalde küfür yanlısı biri değilim. Hatta nefret ederim. Bunu eden kadın veya erkek benim için fark etmez. Bunun cinsiyetçiliği de olmaz ama kimisi oluyor ki hak ediyor. Haliyle küfürden kaçılmıyor.
Ne istersem onu yaparım küfür ederim de etmem de ruh halime bağlı itici veya çekici umrumda değil.
Hak edene küfürü basacaksın.. bir kadın boşyere küfür etmez illa birileri sinir sistemleriyle oynamıştır.
Çekici buluyorum 👍🏻
Nerede ne konuşacağımızı biliriz biz yeri geldiğinde küfür de edebiliriz bunu itici bulan hoşlanmayan varsa güle güle kendisine. İlla kadınız diye küfür edemez miyiz anlamına geliyor.🤷🏻♀️
kadın küfredebilir ama yerinde olur olmadık yerde değil mesela sokak arasında son gaz giden sürücüye a'dan z'ye küfür edebilir ama aile ortamında küfür yakışık almaz
Ben yerine göre ediyorum karşımdaki kız küfür ediyorsa sürekli utanıyorum ortamdan uzaklaşıyorum mesela
Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ağzından küfür çıktığında mahmut abiye dönüşüyor.
Cinsiyet olmaksızın bana iğrenç geliyor. Onun yerine aşağılama taraftarıyım küfürden beter🤣🤣
argoyu yerinde kullanan insanlar eglencelidir.
İtici buluyorum çünkü ağzıma asla alacağım şeyler değil küfür etmek ama günümüz şartları öyle erkeler varki kufretmeden için rahat etmez daha doğrusu kufretmesen yakandan düşmezler yani birazda nötr bakıyorum duruma hoş değil kadının kufretmesi ama karşısındaki erkeginde onu zorlamamasi lazım.
Sürekli küfür eden insanı cinsiyet ayırmaksızın itici buluyorum.
Benim en son aşık olduğum kız çok küfür ediyordu bana yapmıyordu ama başkalarına yapıyordu benimle de küfürlü konuşuyordu ama bana etmiyordu başkasına ediyordu
İtici buluyorum aşırı olunca. Küçük küfürler olabilir bence
Kim küfür ediyorsa cinsiyet farketmeksizin aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı itici
İyiciden de öte iğrenç buluyorum. Çok vasat... Kadın ağıtlığı oturaklılığı ile çekicidir
Hiç de umursamıyorum vallahi ne çekicigim ne iticiğim kendim o an nasıl davranırsam oyum kimseye de takmıyorum vallahi on numara 10 yıldız
En İyi Cevap