Selamm😍
sizce ben nasıl biriyim sizin gördüğünüz, konuştuğunuz kadarıyla beni olumlu veya olumsuz eleştirir misiniz?

Selamm😍
sizce ben nasıl biriyim sizin gördüğünüz, konuştuğunuz kadarıyla beni olumlu veya olumsuz eleştirir misiniz?

Selamlar,
Olumsuz özelliğin aklıma gelmedi çünkü olumsuz olarak gördüğüm bir özelliğin yok 🤩
Genel olarak, soruların ve görüşlerin çok güzel, yani bulunduğun etikette harika paylaşımların var, eğlenceli ve anlayışlı birisisin aynı zamanda konuşmayı seven ve düşünceli birisisin 🥳
Çok teşekkür ederim 🙈🙈
Rica ederim :)
Selam gadası 🙃
Olumsuz bir yanını daha hiç görmedim. Seni yeteri kadar tanımasam bile eğlenceli, kendini bilen harika bir insansın. İnsanlara yaklaşımını seviyorum. Fenomen etiketlerinin hakkını layıkıyla veren bir üyesin.
Çok teşekkür ederim 🙈😍
Öpem. 😂
Olumsuz bir yanınla karşılaşmadım henüz.
Şöyle özetleyeyim seni, içi cayır cayır yanan, bunu ara sıra belli eden çok minnoş tatliş sevimli bir hatunsun, dediğin gibi. 😂
Teşekkür ederim 🥳🥳
Böyle bir yapın var 😜😂
Nasıl da güzel tarif etmiş teşekkür ederim 🥳🥳😍
Cevap
14Cevap
Negatif enerji almıyorum senden. Mesafeli duruşun güzel. Ya tanısam daha çok severim, ya da bilinmedik yönlerini görür sevmem diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim 😇
Rica ederimm
Çok görmüyorum seni aslında :D ama bir kaç görüşte gördüğüm kadarıyla çok yüzeysel kalacak ama iyi, akıllı, mantıklı birisine benziyorsun
Teşekkür ederim 😇
❄❄👼
Sevimliymişsiniz, Fishprisoner'da yaşıyormuşsunuz. Bu kadar. Pek karşılaşmadık galiba. 😀🤷🏻♂️
Teşekkür ederim 😇
Ricalar.
Bu sitede fenomen olabilecek kadar kafasını kullanamayan
Hiç bir zararın yok kimseye bence
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim😘
Sen öyle sen 5 aylık diyetimi bozdu o 😂
Yetkili bı ablaya benziyosun
Hiç değilim 🙈😂
KS' nin CEO'su falan misin yoksa? Doğru söyle
Sitenin delisiyim ben 😂
Ruhu fırlama 🥰