Kendinle ilgili en son ne keşfettin?
Ben bazen çok acımasız ve şüpheci olduğumu fark ettim

30 Ocak 2023 // 23.08
Kendinle ilgili en son ne keşfettin?
Ben bazen çok acımasız ve şüpheci olduğumu fark ettim

30 Ocak 2023 // 23.08
En son yine bu akşam farkettim hala kendimi o kadar değersiz ve yetersiz hissediyorum ki her yaşadığım olay ona çıkıyor. Normalde sevilen bir insanım bir çok insanın sahip olmadığı bir çok şeye sahibim beni seven arkadaşlarım var ailem var bir çok şey için feda ediyorlar benim için ama onlardan bir şey bekledim ve yapamayacaklarını söylediler bende sizin gözünüzde değerim bu kadar dedim oysaki nankörlük ettim ama benim bunu yapışım onlardan bir şey beklediğim için değil hala kendi değerimi ve yeterliliğimi kendimce kabul edemiyişim...
Bunun farkında olman bile çok yakında bu huylarının törpüleyeceğine dair birer işaret bence. Allah yardımcın olsun 🌼
İçimi kalbimi kemiren bir kurt var sanırım iyileşmek için de Allah'ı tespih etmem lazım çünkü kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur ve kalbim çok huzursuz.
Bu arada pp deki kediler yeniyo mu?
Allah şifa versin ve kabul etsin tesbihatını da 🌟 cfhgfhg yemek isteyenler varsa buyrunuz ben yedim çok dadlulaar
Cevap
8Cevap
tekrardan depresyona girmeye meyilli hale gelmişim
+1
Genel olarak mutsuz ve yalnız olmaya tahammülüm yok diyebilirim.
Kaybetmeye tahammülüm yok.
Mesela A ve B adında iki yol var diyelim. Bu iki yolun sonunda büyük hediyeler var ama A yolunda, B yolundan daha değerli bir hediye var. Eğer A yolundan ilerlerken başarısızlıkla karşılaşıp kaybettiysem, hediyenin değeri önemli olmaksızın o yola bir daha adım atmam. Çünkü hevesim kırılmıştır ve tekrardan uğraşma gereği görmem.
B yolundan devam ederim. Yine aynı şekilde başarısız olup kaybedersem, bu sefer iki yoldan da gitmem ve hediyeler önemini yitirmiş olur.
Başarısızlığa ve kaybetmeye ufacık tahammülüm bile yok. Başarısız olduğum bir yolda yürüme gereksinimi duymam. 🤷🏻♂️
Yolda mı kalıyorsun bu durumda, yoksa yeni bir yol mu çiziyorsun kendine?
Asla pes etmem. Biraz soluklanmak için beklerim. Ardından kendi yolumu çizerim.
Fazla anlam yüklediğimi. Daha sonrasında
toparladım.
Benimle anlaşmak zor mu diye ama hep bu düşünce olmuyor 😊
Aynı yerden, farklı tonda konuşmuşuz yine seninle 🐣
Bir gelebilsen bugüne konuşabilsek.. 🥹
Yaklaşık 2 yıl geçmiş bu sorunun üstünden ve yine aynı yerde, aynı sorudayız
İnsanları az çok yazdıklarından tanıyor olduğum..
Beni yalanla dolanla kandırmaya çalışan birinin masum maskesinin ardındaki yüzünü gördüm. :)
Bu çok etkili bir özellik. İnsanlara asla kanmazsın bu sayede
Asla diyemem. Ama artık çoğuna kanmamak için antenleri açıyorum😂
vgjhvgvjh
Tarihe not düşün 😀 banane ya hiç bişey fark etmedim
Ways umursamazlık saatin gelmiş
Öyle bir saatim mi var 😀 beni benden iyi tanıyan birisi
ghvhjvghc öyle yorumladım
Hee iyi yanlış yorum 😀
Hislerimin kuvvetli olması
aslında hiçbir şeyim
Galiba boyun fıtığım var
Allah şifa versin