Kişilik & Karakter "Bir daha asla!" dediğiniz neleri yapmalara doyamadınız? niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor "Bir daha mı? Asla..." dediğiniz neleri yapmaktan vazgeçemiyorsunuz? "Bir daha asla!" dediğiniz neleri yapmalara doyamadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Asla dediysem yapmadım hiç 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Derin bir yara alana kadar ileri giderim çoğu zaman :) Sonunu bilirim ama yine de başlarım. Aksiyon mu arıyorum nedir, çözemedim hâlâ. 2 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Çünkü sonunu düşünen kahraman olamaz Leyya 😒 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Haklısın narcos.. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bir şeyi yapmamam diyorsam gerçekten yapmam. Yapsam bile bunu süreklilik haline getirmem kesinlikle 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Cips yemek mesela. 1 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. mstürbasyon :( sgara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Asla dediysem yapmadım hiç
Derin bir yara alana kadar ileri giderim çoğu zaman :)
Sonunu bilirim ama yine de başlarım. Aksiyon mu arıyorum nedir, çözemedim hâlâ.
Çünkü sonunu düşünen kahraman olamaz Leyya 😒
Haklısın narcos..
Bir şeyi yapmamam diyorsam gerçekten yapmam. Yapsam bile bunu süreklilik haline getirmem kesinlikle
Cips yemek mesela.
Dimem
Güvenmek.
Flört 😂
mstürbasyon :( sgara
Eylemsizlik