Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hangi birini sayayım dermişim :D Şaka bir yana ben asla yapmam demem ki zaten.. İnsan her şeyi yapabilir yeter ki uygun şartlar oluşsun.. Keyifli geceler..
Asla onunla bir daha konusmam dedim, suratina bakmam, sans vermem dedim yaptim. Asla gobegi acik giyinmem, yirtik pantolon giyinmem dedim yaptim. Asla yesil, turuncu renklerde oje surmem dedim yaptim. Asla kirmizi, bordo eyeliner surmem guzel degil dedim yaptim. Asla sacimi kisa kestirmem dedim yaptim. Asla duz taban ayakkabi giyinmem dedim yaz aylarinda hep ucu kapali duz taban terlik giyindim. Asla arabesk dinlemem dedim dinledim. Ben asla yapmam dedigim her seyi yaptim 😅
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
O kadar çok ki.. Şimdi yazmaya başlasam kelimeler yetmez. O yüzden artık "asla" ile başlayan cümleler kurmamaya çalışıyorum. Ama hayat öyle bir yaptırıyor ki sana, yaparken bile farkına varmıyorsun, yadırdadığın şeyi yaptığının. Yaptıktan sonra farkına varıyorsun.
Kendimi ısrarla uzak tuttuğum ve pişmalığını hala yaşadığım bir sırrım var; benimle ölene kadar gizli kalacak. O yüzden yapmamam gerekeni yaptığım için çok pişmanım. Yıllardır merak ettiğim ama asla çözüme kavuşturamayacağım bir ayrılık konusu, üzerinden yıllar geçmiş olsada unutamıyorum. Saygılar...
Asla yapmam dediğim şeyleri yaptığım için. Uzun zamandır asla kelimesini kullanmıyorum. Büyük konuşmamak gerekiyor. Asla yapmam dediğimizde birde bakıyoruz ki o yapmam dediğimizin içindeyiz...
Kimse için göz yaşı dökmem dedim ve saniyesinde kurgu olan bir sahne için ağladım. (Ama gerçekten insan olan ağlar yani o kadar gerçekçi işlenmiş.) Kimse için fedakarlık yapmam dedim ve yine bir şekilde yapmam gerekti. Kendi kendine konuşmayı kesen biriyle muhatap olmam dedim ve onu da yaptım. Ben en iyisi asla demeyeyim çünkü hepsini yaptım ☾
Asla yapmam dediğim ne var ise yaptım. Artık bu cümleyi kullanmıyorum bile. Hep büyük konuştum başıma geldi. Okuldan kaçmam diyordum zamanında bunu yaptım. Bir ya da iki kez arkadaşlara uymuştum. Sigara içmem derdim, şimdi haddi hesabı yok. O yüzden bu cümleyi kullanmıyorum. Hayatımda bu cümlenin yeri yok diyebilirim.
Film şeridi geçermiş ya hayatın gözünün önünden son nefeste sanırım benim takilacagim bir zaman dilimi var neden KS üye olduğum çünkü burada güzel dostluklar güzel arkadaşlar hatta en değer verecegim. kardes dediğim kişileri kazandırdı ve belkide hayatı buldum belkide
Kitap okumam asla dedim kitap delisiyim şu an Üniversite okumam dedim it gibi sürünüp hazirlandim şu an 2. Sınıfım Aşık olmam dedim en p. çine aşık oldum ben yapmam dediğim her şeyi yapmakla meşhurum
Asla yapmam dediğim her neyse yapmadım. Örneğin sigara kullanmak. Dediğimi yuttuğum şeyler, bugün çikolata yemicem diyip de yemek gibi şeyler. Aslası varsa asladır, gerek yok.
Bir daha birini hayatıma almam dedim aldım. şu an kendime yine söz verdim bu sefer kararlıyım. Sonra zinaya bulasmam dedim ufakta olsa maalesef başıma geldi demek ki büyük konusmamak lazim
Asla yapmam dediğim ne varsa hiçbirini yapmadım bugüne kadar laf olsun diye söz söylemiyoruk hiçbir zaman bir söz söylediysem o sözün hakkını veririm her daim öleceğimi bilsem bile
Bunu şimdiye kadar birçok kez söyledim ama çok şükür hiç böyle bir şey gerçekleşmedi dfksks. Son zamanlarda bu kalıbı çok kullanır oldum, umarım bundan sonra da yapmam 🥲
Asla yapmam dediğim şeyler iş hayatında isimim dışında bişey soyoemcem diyorum ama sorunca karşı taraf cozulyorum bide iyilik kimse iyilik yapmam diyorum ama yine duramiyom
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana sevgisi saygısı olmayan birini ben sevmeye önemsemeye devam ettim.
Asla dediğim herşeyin üstüne imzamı Çaktım akıllandım mı? hayır iflah olmam ben bu kafayla 🫠
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Enerji ve pozitiflik dolu bi insandim asla kendimd zarar vericeğimi düşünmedim taaki 2 kutu antibiyotiği mideye indirene kadar yani yapmam demeyin yapabilirsiniz...