Güncellemeler
+1 yıl
BAŞARI SAĞLAYIP BUNUNLA DELİ GİBİ ÖVÜNEN KİŞİ EGOİST MİDİR DEĞİL MİDİR?
Güncellemeler
+1 yıl
BAŞARI SAĞLAYIP BUNUNLA DELİ GİBİ ÖVÜNEN KİŞİ EGOİST MİDİR DEĞİL MİDİRr
sizce bu tip başşardığı şeylerle övünmek nedir? bende birşeyler başardım ama bununla hiç övünmedim lafını etmedim kimsenin yanında
peki sizin düşünceniz nedir konu ile ilgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen de başar sen de övün
Aşırı abartanlarda var tabi ama bazıları o kadar çalışmayla övülmeyi hakeden kişiler
bak şimdi mesele şu ben bilgisayar programlarını iyi bilirim ama kimse bunu bilmez.
ingilizcem normal seviyededir ama kimse bunu bilmez.
Çizimleirm iyidir kimse bunları bilmez
Maaşımın belli bir kısmı ile bağış yaparım bunu kimse bilmez.
maaşımı hiç kimse bilmez 3-5 kuruş kazanıyorum der geçerim , çok üsteleyen olursa 10 bin knka derim geçerim ama daha fazla
banka da ciddi anlamda param var , bu gün gidip düğünümü yapar , evimi alırım ama bunu kimse bilmez ailem bile bilmiyor sadece beraber yatırım yaptığım 8-9 yıllık arkadaşım var o biliri.
sence bunları kimse neden bilmez? bak akrabalarım falan kimse bilmiyor ingilizce bildiğimi , ve diğer alanlarda iyi olduğumu ama ben asla övünmüyorum. burada bunları yazma sebeebim beni tanımıyor olusun vegerçek hayatta yüz yüze gelmeycek olmamız. bide konuya açıklık getirmek.
Ben boşa ego olarak göörüyorum . BENİM DOKTOR , AVUKAT , ÖĞRETEMEN , MAKİNA MÜH. ZORLU , LİMAK , VE YURT DIŞINDA ÇALISAN ARKADAŞLARIM VAR AÖA HİÇ BİRİ KALIP BU TARZ SÖYLEMLERDE BULUNMUYOR.
Ya bak bide sallama noktasına da geldi artık , yok akp millet vekiinin kormuası benim abimin arkadası 2 telefon açsam bunların içinden geçerim diyor.
yok ben doktora racon kestim diyor.
YOK POLİSLERE TERS BAKTIM BİŞİ DİYEMEDİLER DİYOR , POLİSLER KİMLİK SORDULAR GÖSTERMEDİM DİYOR. FADFSDFS
Normalde kızlarla hiç bir şekilde ilişkisi olmaz , benim bi kaç defa farklı kişilerle oldu o bunu biliyor sonra ben 8-9 kişi ile oldum 3-40 defa olmuştur diyor.
:D :D
Tamam da seni ilgilendirmez ki genede ona bakılırsa bende hiç sevmem öyle ego yapar gibi konuşmayı ama genede beni de ilgilendirmez. Bazı insanların karakteri öyle ve onlar bundan hoşlanıyorlar. Sen sevmiyorsan öyle kişilerle arkadaş olmayacaksın bu kadar basit.
benim kafamı s**kyorsa iilgilendirir zaten bu gidişle dediğin gibi muhabbeti kesebilirim. zaten çok arkadasıda yok
benide kaybedecek bu gidişle
Söyle önce çok abarttın diye
Belki de muhabbeti sevdiğini falan sanıyordur
Ya yok o zaman kıskandığı mi zannedecek , sende okusaydin diyecek. O 4 yıllık bitirdi ben 2 yıllık ama ben belge falan alarak iyi kazanç sağladım , sağlıyorum.
Yaptığı kibirden falan anlamayacak. Kendini eleştirmez hiç.
O yüzden ona da gerek duymuyorum bı kaç mevzu var zaten zaman gosterecek aynı devam ederse yol verccen
Ne sevmcem ya sürekli ben yaptım ben ettim , benim tanıdığım var , şöyle arkam var boyyle arkam var ama biliyorum öyle bir şey yok. Bunun sınıfında bı grup vardı millet bulasmazdi bunlara pek ama onlarla aynı sınıfta diye onların bunun arkasında duracaklarini zannediyor. Hala lise de zannediyor kendini. Geçti o devirler lisede değiliz. bı gün birinden sağlam dayak yiyecek o olacak
Ayy tamwm egosittir oldu mu
Kızım 6 gün sonra mi cevap veriyorsun 🙃 olmayan bir şey söylemiyorum , bak 5-6 ortak arkadaşımzi var hepsi de arkadaşlığıni kes diyor yanımıza getirme sakın diyor, yanında o varken bizi çağırma diyor. Bu gün heryerde deprem mevzusu dönüyor , ben sağa sola haber dalıyorum bağış toplamaya çalışıyorum adam gitmiş keyf yapıyor durum atıyor 🤮
Ee konuşmw o zaman?
Uzatılacak bir muhabbet değil
Konuşmam , değişmez çünkü bu kişilik ile ilgilidir ve insanların bu huylarını değiştiremeyiz. Başka insanlara karşıda aynı ama ben görmezden geldim , mesela bı gün garson vay getirmisti ikram olarak , plastik kaşık koymuş içine ben böyle icemem değiştir misin dedi , ya zaten ikram çayı , kız getirmiş niye yoruyosun plastik kaşık varsa ölecek misin. Çıkar plastik kaşığı iç. Neymiş tahta kaşık ile icecekmis. Sonra özür diledim mesela.
Artık uzak dururum , çağırdığı da isim var derim. Çok muhattap olmazsam sorun da olmaz.
İnan kaliteli 6 arkadaşım var çok kaliteli bana onlar yeter.
Egolari yok kafaları çalışıyor , benimde Calisir. Beraber uzun uzun konuşuruz.
Seninle uzatıyorum bı nevi seni aracı olarak kullanıyorum enerji boşalması gibi düşün. Derdimi döküyorum sana yani sjjd
Evet bu egodur.
Makine mühendisi arkadaşlarım var , kurumsal firmalarda çalışanlar, hiç egolu davranmazlar.
Bir arkadaşım var çocuk 3 farklı ülkede çalıştı bir gün bile bak ben bunu yaptım demedi.
Borsaya gireriz para kazanırım sevinir çocuk. Başka bi abi dediğim biri var , adam bı çok firmada çalışmış , bilgi dolu sürekli bana kendini geliştir der yol gosteirr bende onun dediği şeylere çalışırım hiç bı gün ego yapmadı. Bazı insanlar cidden çok garip. Benim gözümde her insan eşit. Şirkette müdür De aynı o şirkette ki çaycı da. Zaten bana kalırsa böyle olunca birşeyler kazanıyosun.
Haklısın
Enerjimi somuruyorlsr cidden , sanırım diğer 5 arkadaşımın sözünü tutma vaktim geldi. Şimdiye kadar yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi ama bana da yanlısı olmadı çok. Arkadaşlarıma oldu ama ya da arkadaşlarım bişi demediler , uzak tuttular hep kendinden.
Ama artık bana da batar oldu , yüksekden tutar oldu , yalan konuşur oldu , hiç sevmem