Kişilik & Karakter Loş ışık sever misiniz yoksa aydınlık beyaz ışık mı seversiniz? Feyza24888w9w Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Loş ışık sever misiniz ne güzel renkli ışık Güncellemeler+1 yıl Loş ışıkta da güzel olur ama😄😉 Loş ışık sever misiniz yoksa aydınlık beyaz ışık mı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Loş ama mavi bir ışık güzel olur 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Severim evet 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Uyurken , yatarken loş ve renkli iyidir. diğer zamanlar beyaz iyidir :) 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi ki beyaz ışık feyza . Her detayı görmem lazım. 0 0 Yorumla
gecmeyen_stres Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence beyaz ışık ama ortama göre led bile olur. 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sarı loş ışık gözü yormayacak şekilde 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Loş ışık güzelde uykumu getiriyor benim. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Işık güzelmiş bu arada 😄 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu tarz ışıkları sevmiyorum.cut. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Loş ışık bazen güzel olur 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yok sevmem. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl loş ışık 0 1 Yorumla Romantizmatikci +1 yıl O kadar haklısinız ki hanfendi Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Loş ışık 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Loş ama mavi bir ışık güzel olur
Severim evet
Uyurken , yatarken loş ve renkli iyidir. diğer zamanlar beyaz iyidir :)
Tabi ki beyaz ışık feyza . Her detayı görmem lazım.
Bence beyaz ışık ama ortama göre led bile olur.
Sarı loş ışık gözü yormayacak şekilde
Loş ışık güzelde uykumu getiriyor benim.
Loş ışığı tercih ederim
Benn sarı led ışık seviyorum
Işık güzelmiş bu arada 😄
Ay sen ne kadar cirkin biseysin be, anan insan baban cin mi?
ne güzel renkli bacak sjsj
Loş kafa yormayan
Bu tarz ışıkları sevmiyorum.
cut.
Göz yormaz güzel olur
Loş deyip karanlık çağ açmışsın
loş ışık kraldır
Loş ışık bazen güzel olur
Loş severimm 😍
Yok sevmem.
Sevmem
loş ışık