Ev & Yaşam Sarı ışık mı, beyaz ışık mı seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben beyaz ışıktan nefrettt ruhum sıkılıyo sarı kullanırım evde hep? Güncellemeler+1 yıl Oylamayı beyaz kazandı masmalesef Sarı ışık mı, beyaz ışık mı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Beyaz ışık 0 0 Yorumla
doubleshot Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Sarı ışık, zihnin perdelerini açar ve ruhu dinlendirir. Aynı zamanda göz bebeklerinide rahatsız etmez. Buda hayal gücünü yükseltir. Cevabım belli sanırım. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ev ortamlarında 4500 kelvin gün ışığı ofis ticari alan gibi ortamlarda 6000 kelvin beyaz ışık kullanılmalı 0 0 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 60 , eic 99% +1 yıl Bir cok kurumda beyaz isik. yasaklandi. psikoloji uzerinde kotu etkisi. var. gun ısıgi denilen sariya yakin isik en ideali 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ayy sarı renge aşığım, bilemedim şimdi lakin değişiklik olabilir, sarı ışık diyeyim, beyaz ışığı günlük hayatımızda çok kullanıyoruz. 0 0 Yorumla
barışş34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Odalarda gün ışığı mutfak ve banyoda beyaz ışık insan fizyolojisi gün ışığına alışık beyaz ışık yorar strese sokar 0 0 Yorumla
Emre_Aras Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beyaz led ışık tercih ederim Daha tasarruflu ve daha aydınlık gösteriyor eviSarı ışık uyku getiriyor veGöz yoruyor 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Loş ışığı severim. Beyaz ışık soğuk geliyor. Karanlıkta takılmayı severim. 1 0 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sarı ışıktan nefret ederim gözlerimi yoruyor beyaz ışık en güzeli gözleri yormuyor. 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Işıkçıyım. 3000 kelvin yukarısı rahatsız eder baş ağrısı yapar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 4500Kelvin tercih ediyorum daha sıcak oluyor. 6500k çok parlak oluyor çalışma odamda onu tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyaz ışık severim ama uykunun kaçmaması için sarı ışık daha iyiymiş 0 0 Yorumla
elephantio Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sarı daha rahat ama giyinirken ve kişisel bakım yaparken beyaz ışık çok daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
ekfkrkfkdkfmkd Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl beyaz ya sarı sadece uykumu getirir geve lambası gibi 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl beyaz ışık fakir ışığı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dkdkdkkd Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Sarı daha az göz yoruyor o yüzden sarı. 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Bu tamamen dekorasyonla alakalı. Konsept önemli 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl yerine göre değişiyor ama genelde beyaz severim 0 0 Yorumla
dombilikedi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Sarıdan korkarim ya ıpışıklı olmalı dkfj 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sarı daha loş romantik 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beyaz. Sarı ışıkda renk farklı gözüküyor. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Sarı ışık. Daha spesifik 2700 kelvin 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. beyaz ışık severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Beyaz ışık
Sarı ışık, zihnin perdelerini açar ve ruhu dinlendirir. Aynı zamanda göz bebeklerinide rahatsız etmez. Buda hayal gücünü yükseltir. Cevabım belli sanırım.
Ev ortamlarında 4500 kelvin gün ışığı ofis ticari alan gibi ortamlarda 6000 kelvin beyaz ışık kullanılmalı
Bir cok kurumda beyaz isik. yasaklandi. psikoloji uzerinde kotu etkisi. var. gun ısıgi denilen sariya yakin isik en ideali
Ayy sarı renge aşığım, bilemedim şimdi lakin değişiklik olabilir, sarı ışık diyeyim, beyaz ışığı günlük hayatımızda çok kullanıyoruz.
Böyle ışık. Evimin salonu
Odalarda gün ışığı mutfak ve banyoda beyaz ışık insan fizyolojisi gün ışığına alışık beyaz ışık yorar strese sokar
Beyaz led ışık tercih ederim
Daha tasarruflu ve daha aydınlık gösteriyor evi
Sarı ışık uyku getiriyor ve
Göz yoruyor
Loş ışığı severim. Beyaz ışık soğuk geliyor. Karanlıkta takılmayı severim.
Sarı ışıktan nefret ederim gözlerimi yoruyor beyaz ışık en güzeli gözleri yormuyor.
Işıkçıyım. 3000 kelvin yukarısı rahatsız eder baş ağrısı yapar
4500Kelvin tercih ediyorum daha sıcak oluyor. 6500k çok parlak oluyor çalışma odamda onu tercih ediyorum
Beyaz ışık severim ama uykunun kaçmaması için sarı ışık daha iyiymiş
Sarı daha rahat ama giyinirken ve kişisel bakım yaparken beyaz ışık çok daha iyi oluyor
beyaz ya sarı sadece uykumu getirir geve lambası gibi
beyaz ışık fakir ışığı
Dkdkdkkd
Beyaz seviyorum
Sarı ama karanlık değil
ben beyazcıyım
beyaz sarıda uykum geliyor
Sarı daha az göz yoruyor o yüzden sarı.
Sarı ışık çok seviyorum
Odadan odaya fark etsin
Sarı
Beyaz benim gözümü alıyor çok
Beyaz ışığı tercih ederim.
Bu tamamen dekorasyonla alakalı. Konsept önemli
yerine göre değişiyor ama genelde beyaz severim
Beyaz ışık tabii, hemde yüksek w li
Sarıdan korkarim ya ıpışıklı olmalı dkfj
Dekoratif lambaların hepsi sarı :)
Sarı daha loş romantik
gece sarı akşam üstü beyaz
Beyaz. Sarı ışıkda renk farklı gözüküyor.
Beyaz. Sari cok goz yoruyor.
sarı ışık amber rengi. beyaz baş ağrısı yapıyor
Beyaz ışık, sarı ışık yoruyor
Ne için sarı beyaz ışık
Sarı ışık. Daha spesifik 2700 kelvin
Beyaz ışık
sarı ışık
beyaz ışık severim
Sarı ışık
Beyaz
beyaz
Beyaz ışık