Değer verdiğim insan beni engelledi bu durumda olsanız ne yapardınız?

Belki de kurtuldum bilmiyorum.

Burada daha önce kendisi ile ilgili de defalarca soru sormuştum 15 yıldır okul döneminden tanıdığım bir arkadaşım vardı hatta ben ona değer verdiğim için aynı fizik tedavi merkezine bile gittim başından kötü şeyler geçtiği için ona destek olmak istedim ama haklı olarak son dönemde benim yaptığım hatalar ve onun üstüne gitmem, onda artık sabır diye bir şey bırakmadı bu yüzden defalarca özür dilememe yalvarmama rağmen artık ben hayatında yokum her şey gönlünce olsun ben çok yoruldum sana defalarca şans verdim ama değerlendirmedin diyerek beni engelledi.

Aslında haklı olabilirdi benim de hatalarım vardı ama bu kadarını hak etmemiştim ben ona çok değer vermiştim hediyeleri almıştım sohbet etmiştim aramızda sırlarımız olmuştu demek ki hepsi yalanmış, zaten ben narsist bir insanım ben şuyum ben buyum diyordu beraber çalıştığımız fizyoterapisti kıskanmıştım ben de doğru şeyler yaptığımı söyleyemem şimdi aynı yere gidiyoruz ve beni sosyal medyadan engelledi. Ben de dedim tedavi merkezi seçimi için yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim ama bu kadarını hak etmemiştim demek ki dostluk arkadaşlık yalanmış dedim, ama bir yandan da sanki sırtımdan yük kalktı gibi hissediyorum, hem üzüldüm hem hafifledim. Zaten sevgilim var falan diyordu demek ki fırsatını bekliyormuş

Ben kocamı aldattım ben sadakatsiz biriyim ben ben narsist biriyim birden fazla bir kişiyle ilişki yaşadım yani diyen birisiyle ben yapamadım anladığım kadarıyla çünkü sen dedi beni mavi boncuk dağıtan birisi olarak gördün dedi, dul ve istekli diye düşündün dedi.

#GeceMuhafızı

30 Ocak, 2023 Pazartesi Saat 17.00

Güncellemeler
+1 yıl
Detay kısmına göre yanıt verirseniz mutlu olurum
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli fikirleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar bence dediğiniz gibi en güzeli zamana bırakmak bu süreç benim için bayağı bir sancılı olacak. Ama eminim her şeyin üstesinden geldiğim gibi bunun da üstesinden geleceğim.