+1 yılHayır asla üzülmem engelleyen engellesin konuşmak istemeyen konuşmasın hiç umursamam bile.
Fakat Volkan sen de biraz hata var neden hata var diyeceksin şimdi sen çok kısıtlayıcı bir insansın. Kızı kıskanmak adı altında kısıtlıyorsun. Kıskanmak çok farklı kısıtlamak çok farklı kavramlar ve bunları ayırt etmen gerekiyor. Benim hayatımı kısıtlayan bir insan mesela benim hayatımda olamaz direkt çıkartırım. Sen kızı fizyoterapistlerden bile kıskanıyorsun bu olmaması gereken bir durum o kız oraya sağlık için gidiyor isterse resim de çekilir bu onunla hocasının arasında bir muhabbet yani sen buna karışık kısıtlayamazsın ciddi söylüyorum ki senin böyle bir hakkın yok. Yani sen bunaltıyorsun çok sıkıyorsun ve bu da kızda senden soğumaya sebep oluyor sen lütfen empati yap ve huylarından vazgeçmeye çalış.23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın doğru diyorsun zaten ben hatalarımı kabul ettim aslında dün kendisiyle konuştum farklı bir hesap açıp mesaj attım ama bence bunun biraz bahane olduğunu düşünüyorum çünkü bana şöyle bir şey söyledi sevgilisi varmış ve sevgilisine benden bahsetmiş benimle görüşmesini istemiyormuş vesaire yani ben dedim hani biz arkadaşlık dostluk falan dedim istemedi yani demek ki istemiyor ne yapayım ben de artık haklısın ya ben hatalı olduğunu zaten kabul ediyorum ama kız da bana şunu söyledi işte ben o fizyoterapiste sevgili olsam ne hissedersin
- +1 yıl
Şu an önemli olan senin hatanı kabul edip etmemen değil o kız seni artık istemiyor yapman gereken tek şey o kızda ebediyen uzaklaşmak ve bir daha mesaj atmamak görüşmemek.
Soran+1 yılYok zaten öyle yapacağım ama mesajlarını saklayacağım hani ola ki 2 gün sonra yazacak olur dönecek olur bir şey olur ben de o zaman yüzüne vuracağım ben kabul ediyorum ben yaptıklarımın doğru olduğunu söylemiyorum hatalarımı elbette kabul ediyorum ama yani benim de kendime göre haklı olduğum nedenler vardı hatta çok özür diledim şunu bunu yaptım istemedi kendisi bilir ben ne yapayım yani
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin durumunun bir farkli versiyonunu yaşadım cok deger veriyordum cok hemde snra 100 lira icin bana surat yaptı veremedim die demekki dedim cikarlar bitince iliskide bitiyor snra birsey farkettim onsuz onla iken oldugumdan daha mutluyum serbestim kendimr ait biri olmusum o yüzden gerek yok farklı düşünmeye yoluna bakmak en güzeli nedemisler su akar yolunu bulur dahs cok degerli kisiler hayatimiza girer cikar bi siirde der ki
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan bir şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...26 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kardeşim
Kesinlikle güven olmaz kardeşim bunu çok güzel bir şekilde yaşadım dün, sevdiğim aynı zamanda dostum arkadaşım dediğim kız benimde hatalarım olsa da onun için yaptığım hiç bir şeyi görmezden gelerek beni engelledi.
Açıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tabitany birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş fizyoterapist geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördün diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşündün diyor ya ben evli iken eşimi defalarca kez aldattım diyen bir insan, şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor bana diyor seninle bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi şans istedim çok verdim dedi değerini bilmedin dedi ve her şey gönlünüzce olsun dedi engelledi.
Soran+1 yılBazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, tekrar konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.
ben sadakatsiz bir insanım diyen kendisi bana yaptıklarını anlatan kendisi ondan sonra da keşke hiçbir şey anlatmamiş olsaydım beni hayat kadını gibi fizyoterapistler ile yatıp kalkan birisi gibi düşündün diyor, ben narsist biriyim diyordu.
Ama gerçekten çok üzüldüm çünkü ben onun için 17 yıldır gittiğim tedavi merkezini bıraktım.
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de bazı zamanlar da içim de büyük bir acı oluyor boşluk hissi çekiyorum.
Netice olarak değmiyor 40 gün sırtında taşı ana bir gün indir senden kötüsü olmaz.
- +1 yıl
Valla ben sunu anladim aile dışı hepsi yalan bazen aile bile yalan o yüzden kisi kendi icin yasicak net başkası olur olmaz ams kendine önem vericek
Soran+1 yılAile her şey zaten kardeşim haklısın
- +1 yıl
Eig teşekkürler dostum
Soran+1 yılRica ederim kardeşim emek vererek yazmışsın ben teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladığım kadarıyla karşındakini fazla sıkıp bunaltmışsın. Karakterini sana belirtmesine rağmen buna devam ettiğin için o da haklı olarak seninle uğraşmamak adına seni engellemiş. Sanırım biraz fazla duygusal ve hassas bir insansın. Karşındakine gereğimden fazla ilgi göstermişsin. Bence üzerinde fazla durmamalısın bu meselenin.
00 Yorumla
Sen olayları çok fazla kafana takıyorsun yani şöyle bişey insanları baskı tahammüt altında birakiyorsun görüşebilir konuşabilir sen sana verdiği değere bak önce anladığım kadarıyla kızı çok fazla bogmussun bı süre sakin bırak arama yazma bırak bı nefes alsın öfkesi zamanla diner he hala görüşmek istemiyorsa ısrar etmenin bı faydası yok mesafeni koyarsın bence görüşmesen senin için daha iyi olur daldan dala konan biri çok üzülürsün çok
28 Yorumla
Soran+1 yılZaten engelledi, beni
Soran+1 yılBen tamam açıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tanıyayım birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi
Soran+1 yılAynen öyle ben sadakatsiz bir insanım diyen kendisi bana yaptıklarını anlatan kendisi ondan sonra da keşke hiçbir şey anlatmamiş olsaydım beni hayat kadını gibi fizyoterapistler ile yatıp kalkan birisi gibi düşündün diyor, ben narsist biriyim diyordu.
Bazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, bugünde konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.- +1 yıl
Biliyorum
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılAnlamadan 😂
Soran+1 yılAnlamadım 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılherkes kendine yakışanı yapar
insanlığın en önemli gerekliliğidir insanın insana değer vermesi
çünkü insan sevmek ve sevilmeye layıktır
eğer ki verdiğin değere karşılık alamıyorsan demek ki sende değil karşıda bir sorun vardır
çünkü sen doğru yoldasın sevmek ve sevilmek istiyorsun
ama karşı beni sevme diyorsa elbette sevmezsin ama engellemek kaba bir harekettir
çünkü insanlar konuşarak anlaşarak birbirilerini dinleyerek anlaşır ve engele gerek kalmaz25 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tabitany birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş fizyoterapist geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördün diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşündün diyor ya ben evli iken eşimi defalarca kez aldattım diyen bir insan, şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor bana diyor seninle bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi şans istedim çok verdim dedi değerini bilmedin dedi ve her şey gönlünüzce olsun dedi engelledi.
Soran+1 yılBazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, tekrar konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.
ben sadakatsiz bir insanım diyen kendisi bana yaptıklarını anlatan kendisi ondan sonra da keşke hiçbir şey anlatmamiş olsaydım beni hayat kadını gibi fizyoterapistler ile yatıp kalkan birisi gibi düşündün diyor, ben narsist biriyim diyordu.
Ama gerçekten çok üzüldüm çünkü ben onun için 17 yıldır gittiğim tedavi merkezini bıraktım.
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de bazı zamanlar da içim de büyük bir acı oluyor boşluk hissi çekiyorum.- +1 yıl
narsistim sadakatsizim diyor zaten böyle düşünen biri ile bir beraberlik imkansızdır
böyle bir durum için üzülmeyin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
- Sağlık konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılNe konuda üstüne gittin ilişki konusundamı, bence kurtulmuşsun 15 yılını değmeyecek biri için yok yere harcamışsın değer verilmeyi haketmeyen birine değer vermişsin ama zararın neresinden dönersen kardır demişler bende değmeyecek birinin peşinden dört yıl koştum.
27 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tabitany birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
Bazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, tekrar konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.
Soran+1 yılAma gerçekten çok üzüldüm çünkü ben onun için 17 yıldır gittiğim tedavi merkezini bıraktım.
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de bazı zamanlar da içim de büyük bir acı oluyor boşluk hissi çekiyorum.- +1 yıl
Bu kişi seni dış görünüş olarak ve mental olarak seni zihninde bir yere koyamamış çünkü kadınlar her ne kadar duygusal varlıklardır, empati yönü gelişmiştir, 6. hissi kuvvetlidir vs densede kocamanından bir palavradır yalanın kuyruklusudur, istisnalar elbette vardır fakat kaideyi bozmaz, genel olarak bu böyledir. Seni benimsemiş olsaydı bu tarz saçma içi boş mazeretler uydurmazdı emin ol. Bir kadın bir erkeğe sen benim için kardeş gibisin diyorsa o erkeği benimsememiştir. Gerektiğinden fazla değer verdiğin için bir tarafı kalkmış bu arkadaşın seninle bir şeyler yaşamak gibi bir düşüncesi olmadığı için bir bahaneyle seni başından atmış tepki çekmemek için kendini olmadığı bir insan gibi gösterip senide suçlu çıkarmayı ihmal etmemiş bu insana ait bir özellik aslında ama şu an özel bir durum olduğu için bu örneği veriyorum. Schopenhauer, un söylediği gibi "tabiat, erkeklere ne kadar fiziki güç, akli nitelikler bahşetmişse; kadınlara da bir o kadar ikiyüzlülük, riyakârlık bahşetmiştir, riyakârlığa yüz vermeyecek veya ikiyüzlü olmayacak herhangi bir kadın düşünülemez." Tekrar belirtmekte yarar var her kadın için geçerli değil ama genel olarak durum bu
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım
- +1 yıl
Klozete otur ne var ne yok boşalt sonra tuvalet kağıdıyla sil boşalttılktan sonra, sifonu üstüne çek gitsin. Fırçalamayıda unutma sakın
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim 😂
- +1 yıl
Rica ederim 😆
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Artık değer vermeyi bırakabilirsin. Peşine de düşme, "niye böyle oldu, oysa ben o kadar da sevgi dolu duygusal yaklaşmıştım, bu insanlar neden bu kadar kötü... vss" bırak bu işleri, sadece ona değer vermeyi değil, bu şekilde hareket etmeyi bırak bence... 😉
25 Yorumla
Soran+1 yılBen tamam açıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tanıyayım birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi- +1 yıl
Kendin kendini yanıtlamışsın ite. Kendi yazdığını tekrar okusa anlayacaksın. Bizzat yazmışsın. "FAZLASIYLA DEĞER VERDİM" demişsin, fazlasıyla verdiğin değerde sen kendin değer kaybedersin. Onun için her şeyi yaptım, kıskandım, vesaire vesaire yapmaman gereken çoğu şeyi haddinden fazla yapmışsın. Ne bekliyordun ki!
Soran+1 yılEngelledi zaten
Soran+1 yılYarın fizik tedaviye gittiğim zaman göreceğim muhatap olmam zaten de
Böyle konulara pek müdahil olmak istemiyorum kim haklı diye sorarsan kız haklı sen de onun peşinden gitmeyesin diye hikaye uydurmuş aradan zaman geçse yeniden kapısını çalsan yeşil ışık yakma ihtimali var ama kız çok kırılmış önünde iki seçenek var ya bekleyeceksin ya yoluna bakacaksın
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün diyor b
Belki de kurtuldum
Soran+1 yılAnladım haklısın
+1 yılÜzülürüm ama üstüne düşmem umursamam. Sevdiğim değer verdiğim halde onun için bitmişsem zorlamam. Hayatıma bakarım. Bu hayatım da ilişkilerim de her zaman böyleydi.
520 Yorumla
Soran+1 yılHani o daha önceden de bahsettiğim arkadaşım var ya şu 15 senedir tanıdığım o kız
- +1 yıl
Evet hatta senden daha beteri var canını sıkma dediğin kız mı bu? Önceden sormuştun hani kızıl saçlı bir kızdı sanırım
- +1 yıl
Bence ferahladığın için şükre Allaha. boş ver hayatına bak umursama.
Soran+1 yılAynen öyle hani devamlı olarak sorunlar yaşıyordum ya kıskançlık yapıyordum işte fizyoterapistlerden falan kıskanıyordum geçen gün beni alan fizyoterapist ile fotoğraf çekilmek istedim benimle çekilmedi onunla çekilmiş paylaşım yapmış ben de bayağı bir üstüne gittim
- +1 yıl
Yani çekilmek istememiştir, takma kafana. İnsan üzülür ben de üzülürüm ama takmam. Unuturum gider. Ayrıca bu kız sonuçta sevgilin değildi, sen demek ki gerçekten sevsen de o seni sevmiyor değer vermiyormuş. Acı gerçek bunlar. Bence çok takıntı yapıyorsun. O yüzden umursama artık hayatına bak. Başka insan mı yok.
Soran+1 yılBen tamam açıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tanıyayım birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez diyen çok olmuştu
Soran+1 yılAma benim hiçbir şey de zaten şansım olmadı ki
- +1 yıl
Ya sen bunları içinden gelerek yapmışsın tamam fakat onun içinde bir şey yokmuş demek ki. Sevgilin değil bir şey değil sen ona karşılık veriyorsun diye onun sana zaten karşılık vermesi gerekmez. Gerçekten istese ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim demez ki sana. Bunlar tamamen bahane.
Soran+1 yılHatta ben dedi evlilik döneminde dedi eşimi aldattım dedi birden çok kişiyle ilişki yaşadım falan filan dedi ve şimdi böyle konuşan birisi de yani ondan sonra da bana diyor ki sen diyor hoca ile ben yakın olduğum için diyor sevgili olduğumuzu düşündün diyor yani böyle konuşan birine ben nasıl böyle bir şey düşünmeyeyim ki
- +1 yıl
Yol yakınken döndüğün iyi olmuş iyi ki de olmamış. Yat kalk dua et engellemesine. Böyle şeyleri yapan bir insana güven olur mu sence? Mantıklı düşün. Olsaydı ileride nasıl güvenecektin?
- +1 yıl
O seni kabul etse sen büyük ihtimal umursamazdın birlikte olmaya devam ederdin ama böyle insanlara güvenme. İleride aynı şeyleri seni aldatmayacağı ne malumdu , asla güvenilir sağlam pabuç değilmiş.
Soran+1 yılİşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün diyor
Soran+1 yılYani ben artık sevgili olma boyutunu geçtim zaten öyle bir şey olmazdı
- +1 yıl
bak zaten öyle bir şey olmazdı diyorsun o zaman zorlama. Hic bence yazmana bile gerek yoktu. Konusmana bile gerek yok. Konuşmamak icin bahane üretmiş. Sevgili değildiniz sonucta bitti gitti umursama bence yoluna bak
Soran+1 yılAma çok zoruma gitti ya 5 yıldır görüşüyoruz tekrardan aynı tedavi merkezine gidiyoruz ortak tanıdıklar var gitti engelledi annesinin telefon numarası bile vardı
- +1 yıl
Ya bırak boş ver, hayırlısı değilmiş demek ki. Sen yoluna baksana daha yaşın başın kaç. Sen böyle kendini kapatırsan bu kadar bir yol katedemezsin. Olmadıysa olmadı zorlamaya gerek yok ki. O kendi yoluna baktı sen de kendi yoluna bak
- +1 yıl
Zorla güzellik olmaz👍🏻
Soran+1 yılHaklısın ama bende sütten çıkmış ak kaşık değilim
- +1 yıl
Biliyorum😂😂🤣
Soran+1 yılAh sen az daha adını yazıyordum
- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olması gerekiyorsa yoluma devam ederim bir şeyler değişmiyor bu kadar uğraşmışsin daha kötüsü olmuş olmuyor demekki yola devam hayat devam ediyor güçlü olma zamanı zor biliyorum ama geçer hafifler bir şekilde bir yerden sonra
115 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tanıyayım birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi şans istedim çok verdim dedi.- +1 yıl
Ya kıskandığin açık ortada kıskanan adam böyle şeyler yapar niyetin öyle olmadığı da belli akılsız düşünmüş bunun sebebi de gurur yapması seni anlasa böyle olmazdi. Hoşlandıgin kız seninle kafası zit baya şöyle düşün sen bununla birlikte olsaydın daha da çok sorunlar olacaktı çünkü kafalar uyuşmuyor seni anlamıyor falan daha da kötüsü olurdu engellemesi bana göre senin iyiliğin için olmuş yoksa daha da çok üzülürdüm yanlış anlaşılınca kıskanınca evlensende aynı devam ederdi bunlar sizin anlaşmanız çok zor valla
Soran+1 yılBazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, bugünde konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.
- +1 yıl
Hayat böyle işte filmlerdeki dizilerdeki gibi değil kızda haklı ama sende haklısın içinde boşluk varsa nasıl arkadaşlık yapabilirsin ki için farklı diyorsa Dışın nasıl ve ne kadar başka biri gibi davranabilirki
Soran+1 yılAynen öyle ben sadakatsiz bir insanım diyen kendisi bana yaptıklarını anlatan kendisi ondan sonra da keşke hiçbir şey anlatmamiş olsaydım beni hayat kadını gibi fizyoterapistler ile yatıp kalkan birisi gibi düşündün diyor, ben narsist biriyim diyordu.
- +1 yıl
Seninde suçun var sen kafanda aslında bazı şeyleri değiştireceğini sanmışsin umutlanmişsin bu aslında kendine yaptığın en büyük acı aslında kız değil sen kendini üzmüşsün kendine yüklen demiyorum ama kızdan çok suçu kendinden ara ve mantıklı bir şekilde kafanı toplamaya bak
Soran+1 yılŞimdi yarın fizik tedaviye gideceğim, yarın aynı salonda tedavi de denk geliriz yok gibi davranırım
- +1 yıl
Bencede öyle yap
Soran+1 yılAma gerçekten çok üzüldüm çünkü ben onun için 17 yıldır gittiğim tedavi merkezini bıraktım.
- +1 yıl
Üzülmen onu getirmez onunda umurunda değil başka şeylere kafanı yönelt kendini yıpratma artık çik bu kafadan artık 😀
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim annesi Instagram da ekli onu da silsem mi
- +1 yıl
Aynı yere gidiyorsun bu yüzden gittiğin yerde onu zaten hatırlıyorsun bir şekilde terapini değiştirebilirsen bunu yap daha iyi olur daha iyi unutursun
Soran+1 yılZaten hastane tedavisi sayılı mecburen servis güzergahlarına göre ayarlama yapılıyor
- +1 yıl
O zaman denk gelmemeye bak
Soran+1 yılDenk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de
Kral sana diyeceğim tek şey boş ver. Hayatına devam et. Zaten engellemiş bunun için de fırsatın var ilk başlarda zor olacak ama yaparsın sen. Biraz bekle tabi beklerken yoluna devam etmeye çalış baktın gördün değişiklik yok tamamen sil at kendi hayatına bak kendi yolunu çiz
11 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tanıyayım birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi şans istedim çok verdim dedi.
Bazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, bugünde konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de
+1 yılBirdaha geri geldiğinde nelere sebeb olduğunu anlar sonra bende yoluma giderim hersey çok basitken verilen değere verilen cevabım soğudum gerseyden herkesten yerimde olmak istemesdin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm
- Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBence kurtuldun senin gösterdin deyeri göstermemiş padiye engelledi boş ver takma kafana Mutluk dile ona dönyoluna bak
22 Yorumla
Bazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, tekrar konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de bazı zamanlar da içim de büyük bir acı oluyor boşluk hissi çekiyorum.
Beni engellemiş insan mutlaka döner yani engellememiş ve bitirmişse bir çırpıda öfkede yoksa dönme ihtimali yoktur.
23 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sence 13 Şubat 'ta onun doğum günü farklı bir sosyal medya üzerinden mesaj atayım mi
Soran+1 yılHer sabah içimde bir sızı ile uyanıyorum
+1 yılYani seni anlıyorum. Benim de değer verdiklerim hep beni engelliyor ama artık vız gelir bana yaptıkları
14 Yorumla
Onu boş ver. Narsist biri dediğin gibi. Böyle insanlar yalnız acı çektirmesini bilirler kardeşim.
Soran+1 yılYani hayır ben şunu anlamıyorum narsiz olan bir insanın narsis olduğunu söylemez ki kabul bile etmez halbuki neyse olan oldu ne yapayım ben onun için elimden geleni yaptım haksız değil kız aslında haklı ben de kızı çok boğuldum sıktım yani engellemek de haksız değil
Hiç kimse kendinden daha değerli değildir. Bu hayatta gittiğinde üzüleceğiniz tek kişi Aileniz olsun bence. Gerisi hep yalan
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama çok üzüldüm ya
Soran+1 yılAslında haklı yanı da çok var
Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim de başıma geldi bi kaç gün önce bu siteden ama takmıyorum artık ne kadar hayal kırıklığına uğrasam da düşünmek doğru değil sende umursama
11 Yorumla
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi şans istedim çok verdim dedi.
Bazı zamanlar üzüntü geliyor bazı zamanlar da üzerimden bir yük hafifledi diye hissediyorum. Aynı zamanda zaten bana hiç bir zaman benden sana karşı aşk sevgi olmaz dost olur demişti ama öyle bambaşka bir insan olmuş ki, aslında kızda haklı bana çok şans tanıdı kıskançlık yapma sevgilim değilsin dedi, ama o fizyoterapist ile fotoğraf paylaşınca kafam attı, bugünde konuşmak istedim artık ben hayatında yokum dedi ve beni engelledi.
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de
Hocam zaten size değer vermemiş ve anladığım kadarıyla pek te iyi biri değil gibi.
Kurtulduğunuza şükredin, yakında unutursunuz zaten.15 Yorumla
Soran+1 yılBenim de yanlışlarım var ama belki de haklısın
Soran+1 yılHaklısın kardeşim zaten birkaç defa sorusu olmuştum onunla ilgili görmüşsündür
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAga yeter be bırak şu kızı kurban olayım ne kızmış
21 Yorumla
Soran+1 yılEngelledi zaten Ben tamam açıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün diyor her şey gönlünce olsun dedi Instagram üzerinden engelledi
+1 yılDostum bazı insanların hayatından çıkıp gitmesi senin için bir kurtuluştur bunu hiçbir zaman unutma ve bağ da şeylerin üzerinde bulunma Yani senin de hataların olmuştur onun da hatalar olmuştur ama kadınlar genelde hatalarını kabul etmek yerine karşı taraf daha da aramayı tercih eder, Bir de senin dediğin gibi bazı insanların gidişi senin için hayırlı olabilir
00 YorumlaBazen bırakman gerekir olmuyorsa olmuyordur. Zorlama
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum
Soran+1 yılHer sabah içimde bir sızı ile uyanıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum sence 13 Şubat 'ta onun doğum günü farklı bir sosyal medya üzerinden mesaj atayım mi
Soran+1 yılTamamdır 😊
- Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSil sende boş ver takma değmeyecek insanlar için değerli zamanı nı harcama bence
14 Yorumla
Böyle birisinin hayatından çıkması çok güzel bir şey bence
Soran+1 yılBelki de ama nedense üzüldüm
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu engelle ve bir daha açma, seni istemeyen insanların peşinden koşma
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılDeğerini kaldıramamış ne kadar değer verirsen o kadar değersiz olursun, ne kadar gitmesinden korkarsan o kadar kaybın olur.
26 Yorumla- +1 yıl
Kendine haksızlık etme dua et rabbim karşına en iyisini en doğrusunu çıkaracaktır emin ol. Sana değer vermeyeni özgür bırak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama çok üzüldüm
- +1 yıl
Rica ederim, seni anlayabiliyorum ama unutulmuyor yapılan hiç bir şey bu durum seni üzmekten başka hiç bir şey yapmayacak. Biraz kendine zaman ver ve ne kadar değerli olduğunun farkına var sen çok değerlisin:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok yorgunum üzgünüm
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de- +1 yıl
Kendisi ne olduğunu söylemiş zaten sana sadakatsiz ve narsist olduğunu bunu bile bile ona gitmişsin, çünkü değer vermişsin, ama kendine haksızlık etme, biraz bahane aramış engellemek için değer bilmeyene gönül emanet edilmez. Bu senin için bir tecrübeydi bu yönden bakmalısın
O yüzden evlenmeden olmaz diyen kızlarla uğraşmayın cinselligi tabu olarak gören güvenmeyen kızla işiniz olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında detay kısmını okursan mesele sadece cinsellik değil benim yaptığım kıskançlıklar da var
+1 yılHayatıma devam ederim😎✌🏻
210 Yorumla
Denk gelince de yok gibi davranırım, ama neden bilmiyorum rahatlama da oldu üzüntü de- +1 yıl
Volkan kendini strese sokup üzme, üzgünüm ama o anlattığın kadında psikolojik sorunlar var tedavi edilmeli😕
Soran+1 yılOda aynısını benden için diyordu
- +1 yıl
Duygular karşılıklı yaşanmalı Volkan, etki tepki gibi düşün, sen fazla verdiğinde senden uzaklaşıp seni hasta gibi görüyor ama o seni ve içini tam olarak o an algılayamıyor, şefkatimi ya da merhametini veyahut ilgini , çok uzun konu sabah olur😎😜
Soran+1 yılNeyse zaten her yerden engellemiş
- +1 yıl
Dert etme kendine
Soran+1 yılElimden geleni yapacağım
- +1 yıl
😃✌🏻
Soran+1 yıl🤗🤗
- +1 yıl
👍🏻👍🏻
+1 yılDemek ki o insan sana gereği kadar değer vermiyormuş
00 Yorumla
+1 yılBu devirde en gerçek sevgi ailen olduğunu unutma geriye kalan insanlar keyfine nefsine geldiği kadar sever
10 Yorumla
+1 yılKişiye ederinden fazla değer vermeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ediyorum
- Sağlık konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılYoluma bakarım
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, Açıkçası bende de hatalar var kabul ediyorum ya ben kendime dört dörtlük bir insanım demiyorum ama tek taraflı da bir hata yok ortada sonuç olarak ben ona fazlasıyla değer verdim yanlış yapmış olabilirim ama işte yeri geldi hediyeler aldım yeri geldi oturdum sohbet ettim yeri geldi onun için bir şeyler yaptım ben de yaptım yani ama mesela kendisi yok ben narsist biriyim sadakatsiz biriyim falan filan diyordu hatta onu tanıyayım birkaç kişi de bana dedi yani o değer kıymet bilmez.
+1 yılYoluna bakacaksın
25 Yorumla
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün diyor engelledi- +1 yıl
Dostum olan olmuş sen kendi yoluna bak kendini geliştir İşlerine odaklanmaya çalış dediklerim zor ama yapmalısın
Soran+1 yılCanım acıyor
- +1 yıl
Acıyacak ama zamanla umursamayacaksın hayatına yeni insanlar girecek
Soran+1 yılHaklısın
Umrumda olmaz
25 Yorumla
Soran+1 yılHani o önceden de bahsetmiştim ya bir kız vardı o yaptı
Soran+1 yılEngelledi zaten
+1 yılUnut gitsin
12 Yorumla
+1 yılboş ver seni engelleyeni sende engelle
11 Yorumla
İşte mesela aynı çalıştığımız fizyoterapistten ben onu kıskandım mesela şöyle söyleyeyim onunla fotoğraf koymuş geçen benimle koymadı işte bana diyor ki sen diyor beni diyor mavi boncuk da atan hayat kadını gibi gördüm diye hocayla diyor yatıp kalkacağımı düşünmüyorum diyor ya şimdi sana soruyorum bunları anlatan birisi söyleyen birisine ben nasıl bir muamele yapmamı bekliyor ben diyor senin ne diyor bir şeyler paylaştım diyor sen beni diyor hayat kadını gibi gördün dedi engelledi
+1 yılHaklı
11 Yorumla
Soran+1 yılBen haksız demedim ki ama benim de haklı olduğum yerler var yani bana gelip ben narsis biriyim ben sadakatsiz biriyim ben eşimi aldattım birden çok kişiyle ilişkiye girdim diyen bir insan benden nasıl bir Güven bekliyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar