Ben uyumadım yine sinirliyim ve moralim çok bozuk her gece böyle oluyor içimdeki nefret
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bilmem ki kaptan varmıdır.. sağda dur bizde inelim 😁
Grip oldum uyuyamıyorum geçmiş olsun seninki neden
Ne oldu ki , bugünde herkes dertli lan 😪
Evet dertliyim Aynen ben saatlerce oturdum ağladım sinirlendim öyle hayata küstüm
Neden sinirlisin
Sinir ettiler
Benn
Burdayız
Olmaz olur mu?
Evett
Uyumadık yine zombi gibi takılmaya devam
Evet ghost takılmaya devam
Peki xdhbcgjbgh
Neyin var istersen biraz dertleşebiliriz
Çok iyi olur :(
Bana kısaca özetler misin şu an ne durumda olduğunu veya neden böyle hissettiğini eğer kafanda bir kötü düşünce varsa bunun neden kaynaklandığını ya da bugün kötü bir şey mi yaşadın ya da seni bir şey mi sinirlendi dirdi benimle bunları paylaş sana yardımcı olabiliyim
Teşekkür ederim öncelikle yardım edicegin için 🌸 bu aralar aşırı duygusalim ya da insanlar çok kırıcı bilmiyorum bugün günüm nasıl geçti onuda bilmiyorum mutsuz geçti evet beni bir şey sinirlendirdi bugün değil 1 hafta falan önce oyunda tanidigim biri
Hangi oyun diye sormayacağım istersen oyunu tahmin edeyim pubg falan mı eğer öyleyse gerçekten hiç bulaşmamanı tavsiye ederim ya da farklı bir şey hani sanal sanaldaki insanlar beni asla kırmazlar bence aldanmamalısın kırmazlardan kastım kıramazlar çünkü karşımda belirli bir kişi yok bence sen de aldanma üzülme sinirlenme neden karşında gerçek bir kişilik olmadığı halde sinirleniyorsun kendini yıpratıyorsun ki kendini değerini bilmezsen kimse senin değerini bilmez
Evet Pubg bu oyun başıma bela oldu oyuna tekrar girmeye başladım saatlerce oynuyorum evet orada birilerini tanıdığım keşke tanımaz olsaydım aslında bende aldırış etmiyorum zaten çok iyi insanlar yok o oyunda bu kişide ilk başta benle arkadaş knk gibi konuşuyordu sonra benden hoşlanmaya falan başladı gibi ya böyle gel git halleri var sonra benle baya kırıcı konuştu özür de dilemedi şu an da artık onla oynamıyoruz zaten çünkü garip davraniyor neyse aslında onunla hiç konuşmamam lazımdı ama insanları iyi taniyaniyoruz maalesef
Evet eski tdm'cilerden kim kaldı demeyeceğim çünkü ben oyunu bıraktım bu işin esprisi:)
Özellikle sanaldan tanıştığımız insanları iyi tanıyamıyoruz ve tanıyamadığımız için sürekli tedirginlik oluyor üzerimizde sürekli bir sinirlerimiz tavan yapıyor onunla anlaşamıyoruz orta yolu bulamıyoruz çünkü ve bu bizi strese sokuyor evet dediğin gibi genelde insanlar bulunmuyor fakat bence başka insanlara verdiğimiz değeri biraz da kendimize versek mi o zaman şu an düşündüğünü düşünmezsin emin ol umarım demek istediklerimi anlıyorsundur yanlış bir şey söylemiyorumdur veya yanlış telaffuzda bulunmuyorumdur umarım kendimi anlatabilmişimdir bu arada yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama bu benim için önemli değil sen imse için üzülme daha iyi ya kendine değer ver kendini mutlu et iç kimseyi için üzülme sinirlenme çünkü her şey gerçekten gelip geçici sanırım bunu senin geçtiğin yollardan geçmiş bir ben olarak söylüyorum
@demag ne güzel yorumlar yazıyorsun
Ben şu an iyiyim mutluyum keyfim yerinde eğer ben de kötü olsaydım arkadaşımız gibi ben de sizden yardım almak isteyebilir miyim peki siz bana yardım etmek istemez miydiniz bence aranızdan birkaç kişi isteyebilirdi
Bu yüzden ben bu mutlu huzurlu keyifli anımı kullanarak ve şu an sayfada dolandığım için bazı kişilere yardım etmek istiyorum peki eğer bir şeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana aslında güzel yorumum değil bunlar benim için sadece ufaktan da olsa birine elimi uzatabiliyorsam benim için güzel bir şey
Ederdik yardım kalbin iyi senin
Bazı şeyler iyilikten ötedir bazen iyiliği anlayamazsın bazı insanlar vardır çok kötüdür kalbi kötüdür ama yaptığı ufacık bir iyilikle dünyayı kendine aşık eder ama bazıları vardır herkes ona kalbi iyi der ama çok kötüdür tıpkı benim gibi
Ben ne ara kendimi kötülemeye başladım ya iyiydim az önce keyfim yerindeydi sen geldin moralimi bozdun bak 😀
Olabilir evet tanımıyorum seni yorumlarıncmdan hareketle dedim
Evet tdmciler bende oynuyorum biz oda atıyordum m24 tava baya eylenceli oluyordu oto yendigimde oluyordu yenildigimde ama ben aşırı ciddiye almıyorum yenilmeyi ama bazen sinirleniyorsun. neyse evet iyi tanımıyoruz çünkü kendilerini doğru şekilde tanitmiyorlar aslında başlarda hiç ciddiye almazdım kimseyi sonrada almaya başladım gibi sonuçta onlarda beni tanımıyor sadece sesimi duydular bazen hiç kinusmasaydim diyorum bende bu kadar depresif mutsuz değildim bu oyunu girince oyun herkesi mutsuzluğa götürüyor gibi haklısıniz kimse için üzülmemem gerek ya birde oyunda çok kendini begenmiş tipler oluyor
Evet bazı insanların kalbi kötüdür kötülüğe çalışır ve senin yaptığın iyilikleri suistimal eder dediğim kişide öyle biri çıktı iyilik yap denize at demişler belki doğrudur bende iyi düşündüğüm için kaybediyorum onlar gibi düşünsem
köfte yapıyorum ondan uyumadım
Ne güzel yaaa
saol teşekkürler
güzel olmaz mı ya
Rica ederim aynen. BAya güzel olur banada getir jdj
köfteci yusufa bekleriz ejfejfef
Yeriniz nerde peki gelirim belki bu sabah nsnsjs
ist bayrampaşa wlkkfjkfw
Baya açıklayıcı oldu
ejfehfehfe ee ablam e 5 geç sola dön görürsün
İsntanbulda yaşamıyorum
her yerde var köfteci yusuf
Ya neysese köfte yemiycem istemiyorum pizza daha iyi ya da çiğ kofte
pardon abla rahatsız ettiysek kusura kalma
Ok trollsun zaten başka işiniz yok
ne trolü abla iyi misin normal konuştuk neyin kafasındasınız ne deseydim
Ya tamam
Sen neyin kafasindasin velet
Neye bu kadar sinirlisin
Herşeye ve sevgilime
Ben gorevdeyim :(
Kolay gelsin ben de daha yeni uyuma moduna
Evdesin ve uyumadinmi bu saate kadar
İşdesin diye düşündüm
Valla uyumadım oyun oynadım ordada sinirlendim saatlerce düşündüm bu saate kadar uyumadım kendime eziyet cektiriyormusum gibiyimm
Yaptığımız en büyük hata başkaları için fiziğimizi harab etmek gerek yok buna bence
Çok haklısın bu aralar çok düzensiz yaşıyorum ben geç yatmak sabah kahvaltiyi çok geç yapmak olur olmadik şeylere kafayi takip üzülmek umarım kendime zarar vermiyorum dur :(
Kendine zarar vermeye başlamışsın bile farkinda değilsin yaşında genç sanırım yapma bunu kendine
Evet aynen başladım:( nasıl duzelicek peki bu durum nasıl düzeltebilirim kendime zararr vermemeyi
mesaj atsana bi
Tamam
Bekliyorum
İyi kekledin beni he 🤣🤣🤣
Ne keklemesi ya
Mesaj atcam dedin atmadin
Göremedim çok çünkü keklerin yazmışsın
Kekledin
Ben varım
Uyumadım
Uyumadim