Hicbir meslege ilgim yok olsa bile cok az oluyor uğruna çalışıp cabalayabilecegim hicbir dal yok ve yaşım 22 elimde hicbir şey yok ne yapmaliyim?
1 ay
Hedefsiz olmayı, hiçbir mesleğe veya alana ilgi duymamayı nasıl aşabilirim?

Hicbir meslege ilgim yok olsa bile cok az oluyor uğruna çalışıp cabalayabilecegim hicbir dal yok ve yaşım 22 elimde hicbir şey yok ne yapmaliyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, bence bunu kendi kendinize keşfetmelisiniz yani tam da keşif yaşları bu yaşlar. Her farklı alanı inceleyin, iyi bir gözlem yapın yani illaki birisini merak edip ilgi duyacaksınızdır. Ölene kadar hiçbir şeye ilgi duymamanız imkansız bir şey. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Tesekkur ediyorum abicim guzel yorumun icin, evet belkide haklısınızdir ama hicbir sey gelmiyor icimden ve yani coktan gecikiyorum bence yasim 22 ve askere gitsem gelsem calismam gerekecek yasim gelmis oluyor artik evde durmak felan amacsizken mumkun degil maalesef
Rica ederim. Hayata tutunmanız, hayatı sevmeniz lazım bence sonra her şey sırasıyla olur zaten.
Dogru bir bakis açısı ama o açıyı elde edemiyorum yaşantımdan ve sorunlarimdan dolayı
Ama cok tesekkur ederim ✨️🙌
Ne demek, rica ederim :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!