Hani birisiyle tanışırsın, sesini duyarsın ve tamam o benim evim dersin ya. Öyle bir his bahsettiğim. Senin evin nerede ya da kim?

29 Ocak 2023 // 17.13
Hani birisiyle tanışırsın, sesini duyarsın ve tamam o benim evim dersin ya. Öyle bir his bahsettiğim. Senin evin nerede ya da kim?

29 Ocak 2023 // 17.13
Evet bir evim var ama, ben onun içinde yaşamıyorum sanki.
Sadece bir yolcu gibi bu Handa konaklıyorum. Şu anda nereye aitim hiç bilmiyorum. Bedenim bu evde ama ruhum aslında hiçbir yere sığmıyor. Belli ki ait olduğu yerde değil. Kime aitim onu da bilmiyorum. Elbette bizler Allah'a aitiz amma sevdaya dair neredeyix bilmiyorum.
Belli ki bir gönle girmedikçe de bu boşluk devam edecek. Uçsuz bıçaksız deryaların ortasında kalmış bir sandal gibi. Ben nereye sürecek bilmiyorum ama ufukta Kara diye bir şey yok.
Bir evim olsun istiyorum ama nerede kiminle bilmiyorum. Hangi kapı açılır gel der bilmiyorum. Kim misafir o soframız otur der onu da bilmiyorum. Derya'dan karıya çıkar mıyız onu da bilmiyorum.
Sanırım bedenin vermiş olduğu bir yük, ağırlık var üzerimizde. O yüzden bir yere sığamıyoruz.
Eğer profil resmindekiler çocuklarınızsa onlara ait hissedebilirsiniz. İlla aşk olmak zorunda değil sonuçta. En saf sevgi ailedeki sevgiyken üstelik. Bence bu evi fazla uzakta aramayın
Allah şifa versin, rica ederim
Ev bence anlaşıldığın yerdir. Bazen en sevdiklerimiz evimiz olmayabilir. Ev bir sığınak ama her zaman o sığınak yaralarımızı sarmayabilirde. şu an bir evim yok ilerde olur mu bilmiyorum ama evsizlik her zaman kötü değil bazen bu yolculuk insanın kendini keşfedişi oluyor.
Sorularıma geldiğinde hep eig sahibesi oluyorsun. Teşekkür ederim mütheşmel yorumun için
Cevap
10Cevap
Benim evim insanlığın az olduğu ormanlık yerler veya kıytı köşede kalmış sahil kenarları. Kendimi hep oralara ait hissediyorum.
O zaman hep kamp yapmalısın
şu an için kendimi ait hissettiğim herhangi bir yer bulunmuyor. çünkü evim diyebileceğim bir yer ya da birisi olmadı şuana kadar
Benim evim sadece âşkla seveceğim erkeğin kâlbi olur. Romantik biriyim. Yalnız ve romantik.
Tuba? İlk kez yıldızlarla bezeli bir görüş paylaşmadın?
Doğru tespit 👍 artık böyle devam edeceğim.
Bir sebebi var mı, öylesine mi esti?
Uzun zamandır aklımdaydı aslında. Olması gereken buydu çünkü. Sadece soru detayında kullanacağım artık.
Anladım hayırlı olsun yeni kararın
Sağolasın 🌺
Kimsede o samiyeti bulamadığım için yok öyle bir ev
şu an evsizim ne zaman bir kadını seversem o zaman evim olur.
Ayşe, Fatma , Kübra , Hatice, Alev falan fişman
Ooo sen yine site kurmuşsun hee
En az 4 avrat tabu 😌
fgcxdfc
Benim evim kendimi huzurlu hissettiğim, doğayla iç içe olduğum mekanım ve müziklerimdir.
Kapsamlı bir tanım olunca işin kolay. Her melodide kendini bulursun
Evet. 😐
Birçok insan gibi benim evimde annem
Evin sandığının genel ev çıkması 😬
Aboo düşmanın başına gelmesin
Amin. Öylesine söyledim, yanlış anlaşılmassın.
Yok kız alınmadım zaten fchgfch komik geldi
Aile evi şu an
Aklı olan durmasın aile evinde
Annem.. <3
Daha öyle birine denk gelmedim :)
Benim evim toprak diyesim geldi aniden 😂😂
cfhgcfh hepimiz son evi orası aslında
Öyle biri yokmuş hayatımda
Zamanla olur be
Dünya
Benimde Annem ♥️
Homeless