Zaten bence ben erkek doğacakmışım 😂 Hep bir kızlar içinde erkek gibi atarlı giderli, mevzu varsa halledelim modunda yapım vardır kenarda. Bu yüzden fazlaca giderimin olacağını düşünürüm, çünkü hep sen erkek olsan bu memleket yandı derler 😂 Zaten ananem kız çocuk sevdiği için annem hamile kalınca adak adamış kız olsun diye, galiba son anda kıza döndüm. Gerçek hayatımda büyüyene kadar abi özentisi aksiyon sever şımarık kız çocuğu, ergenliğe girip kız olduğumu farkedince tam bir dişi aslan 😂 Sevgiliye genelde kedicik, ama kızdırırsa bir pençe çıkar tabi 😉
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Hanımlar bizim annemiz ablamız bacımız iyi ki varlar Allah onları öyle yaratmış biz erkeklerde böyle yaratmış. Hanımların işi gerçekten zor o yüzden cennet anaların ayakları altındadır denmiş biz Hanımlar kadar cefakar ve vefakar olamayız. Arada empati yaparsak bunun zor olduğunu herkes kabul eder
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Giderim olurdu sarışın kız olurdum en son faceapp uygulamasını merak edip kullanmıştım. tam bir rus elizabeth :D hatta sevgililer gününde kendimin kız versiyonu ile sevgili oldum deyip burada paylaşırım
Ben karsiya gecmeden bile kizdan cok erkek dadaniyor. Birine dayanamadim sordum en son... tipi mi var bende? haryirdir herkes bana yuruyor diye. Yok ondan degil dedi oyle rahatladim yoksa suphe edecektim kendimden.
Karşı cins olsaydım kendi giderimi kendim yaratırdım.
Elit erkeklerin olduğu yerlerde takılmaya çalışırdım. Kütüphanelere giderdim. Çok kitap okur erkek sohbetlerine girerdim. Efendi bir adam bulur evlenirdim.
Bence olurdu ama sadece boyum kısa olurdu ve vücut yapsam bile hafif toplu durur, günümüzde mankenlere baktığımız gibi boyu uzun oyunculara bakıp iç çekmeye devam ederdim.
bizim arkadaşlar arasında hep konuşulur bu arkadaşlarım bana hep şey derler sen erkek olsaydın var ya off ben seni elde etmek için her şeyi yapardım 🤪😂😂
şahsen düşünüyorum karşı cins olsam giderim olur 2 makyaj yapsak kurtarırız erkek halimle bile fena değilim he öyle çok yakışıklı değiliz ama iyiyiz gene
Övünmeyi pek sevmem ama ne yalan söyliyim bir erkek olarak çoğu insan yakışıklı bulunan bir tipim ama Faceapp'dan kendimi kız yapmayı denedim kendimi kız yapmayı denedim, herkes güzel olurken ben çok çirkin oldum. Yani sanırım olmazdı, benim erkek olarak doğmam gerekiyormuş sanırım, yani olması gereken şey olmuşum.
Şimdi ben bir erkek olarak düzen ve temizliğe çok önem veren birisiyim. Bunun için de baya para harcıyorum karşı cins olsam yine aynı olur tabi 1-2 tık daha çok malzeme olabilir ama yine normal olabilir.