Ben utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım çok içime kapanık asosyal biriyim kızlardan hep utandım bu yaşıma kadar hiçbir kızla yakınlık kuramadım hayatımda bir çok eksiklik var fiziksel çekiciliğim de yok bunların farkındayım böyle bir erkeğin kadınların gözünde değersiz olduğunu düşünüyorum zaten ben erkek olarak karşı cinsin içgüdülerini hissedemem anlayamam sadece bu yaşıma kadar yalnız kaldım sevilmedim sevgilim olmadı gençliğim hep yalnız geçti demekki kadınların tercih edeceği bir erkek değilim
Denedin mi peki? Böyle düşünerek daha çok kendi içine kapanıyorsun. O delikten çıkman lazım, özgüvenli kendine güvenen biri olman için. Ne yaparsa kendine yapar insan bu hayatta. Sen bu düşüncelerden çıkman lazım ilk önce. Kendine güven.
Ben utangaç çekingen içime kapanık sessiz asosyal öz güvensiz olduğum için hiç adım atamadım bu yaşıma kadar hiçbir kızla yakınlık kuramadım tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim bir çok eksik yönüm var bunun da farkındayım zaten dış görünüş olarak çekiciliğim yok burdan kaybediyorum uatngaç sessiz asosyal öz güvensiz olduğum için de kaybediyorum daha bir sürü eksiklik var kendimi hiçbir zaman tamamlayamadım yaşıtlarım evlendi ama daha ben en başta bile değilim hiç adım atamadım böylece yalnız sevilmeden yaşlanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu yaşıma kadar benle hiç çıkan kız olmadı demekki hiçbir çekiciliğim yok ve sevilmeyi hak etmiyorum bu durumda olumlu düşünemiyorum
Neden böyle düşünüyorsun? Belki de doğru bir insan denk gelmemiştir
Ben utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım çok içime kapanık asosyal biriyim kızlardan hep utandım bu yaşıma kadar hiçbir kızla yakınlık kuramadım hayatımda bir çok eksiklik var fiziksel çekiciliğim de yok bunların farkındayım böyle bir erkeğin kadınların gözünde değersiz olduğunu düşünüyorum zaten ben erkek olarak karşı cinsin içgüdülerini hissedemem anlayamam sadece bu yaşıma kadar yalnız kaldım sevilmedim sevgilim olmadı gençliğim hep yalnız geçti demekki kadınların tercih edeceği bir erkek değilim
Denedin mi peki? Böyle düşünerek daha çok kendi içine kapanıyorsun. O delikten çıkman lazım, özgüvenli kendine güvenen biri olman için. Ne yaparsa kendine yapar insan bu hayatta. Sen bu düşüncelerden çıkman lazım ilk önce. Kendine güven.
Hiçbir şey senden önemli değil. Sen kendini değersizleştirdiğin icin bunları söylüyorsun, öyle olduğu ya da illa öyle olacağı için değil.
Ben utangaç çekingen içime kapanık sessiz asosyal öz güvensiz olduğum için hiç adım atamadım bu yaşıma kadar hiçbir kızla yakınlık kuramadım tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim bir çok eksik yönüm var bunun da farkındayım zaten dış görünüş olarak çekiciliğim yok burdan kaybediyorum uatngaç sessiz asosyal öz güvensiz olduğum için de kaybediyorum daha bir sürü eksiklik var kendimi hiçbir zaman tamamlayamadım yaşıtlarım evlendi ama daha ben en başta bile değilim hiç adım atamadım böylece yalnız sevilmeden yaşlanıyorum
Hayır 😄 kadın halimle ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen
Ay neden kiii😂
Hangi birini sayayım ki 😅
Ahahah o derece diyosun eyvah😂😂
iki gözün önüme aksın ki ikinci buluşmada nikahı basardım
Hahahahahaj cok iyi😂
Çıkardım ben gibi yakışıklı eğlenceli adamı nerden bulucam 😂
Çıkmak kelimesi çocukça geliyor evet birlikte olurdum ama bu anlatılmaz yaşanır.
Ooo her gece onunla kalırdım evli olduğunu bilsemde
Direk gelir isterdim babasından düşün o derece sjsjlasdsdjfk
Hep aynı sorular site de nedense
Beğenmiyorsanız cevaplamayabilirsiniz. Ben aklıma geldiği için sordum.
Tqmma hanım efendi kızmayın hemen sabahtan ne bu sinir 😂
Ben de seni her yerde olumsuz yorumlarınla görüyorum bir şey diyor muyummmmm 😂😂 değilim sinirli filan😂
Hareket katıyorum siteye miy mı her şeye de olumlu olmaz ki insanın bı beğenmediği bir şey olmalı şu hayatta di mi😂sana Melisa çayı ikram ediyorum 🤗
Ben de diyorum ki her şeye de olumsuz olmaz ki 😂
Kızdın mı 😂😂
Yooo 😂
Adamsın 😂
Kadınım😂
Şüphe ediyorum 😅😅
O ne demek şimdii öldürürüm seni😂
Tek kurşun yeter mi 😅😅
Ben çıkmazdım 🤭🤭
Neden?
Ne bilim. Gıcığım ya bence. Sevgili olmak şöyle dursun Bazen kendime bile tahammüle edemiyorum.😂
Ben çıkardım, giderim var epey
😂😂
Çıkamaz idi çünkü aşırı seks düşkünü birisiyim
Çıkardım ya , zarif ve ince ruhlu bir insanım
Çıkardım
Çıkardım