Ben genellikle eğitim kategorisinde soru soruyorum ve çok az kişi görüş paylaşıyor :D
Ama nerde boş konu herkes orada toplanmış
Yazık !
Ben genellikle eğitim kategorisinde soru soruyorum ve çok az kişi görüş paylaşıyor :D
Ama nerde boş konu herkes orada toplanmış
Yazık !
Sorma valla bende genelde merak ettigim bilmedigim ogrenmek icin sordugum sorular olur valla bir bilemedin iki tane yorum gelecek de bende okuyacam faydalanacam o da yararli bir yorum olursa tabi😅daha demin soru sordum yarim saat falan oldu 2 yorum geldi sadece zar zor🤣🤣
Bana linkini atabilirsin ben gelebilirim :)
Linkini nasil alacam ki uygulamadan🙃
Sorunu kopyala yapıştır buraya at :)
Soru da yazdiklarimi mi komple buraya atacam😅
Ay lütfen gizliden çık direk profilinden bakayım sjfkgk
Cikayim cikmasina da gizli sormustum🙈🤣
Allah beni ne etmiiiim dkdkdkjd
Neyse boş ver beynim yandı 🤣🤣🤣🤣
Vallahi yaa🤣zaten bildigini sanmiyom ya da biliyor da olabilirsin tabi🤓😅bu arada cikmama gerek yok demin takip atan bendim zaten dkdkd
Nickin 'I ' ile mi başlıyor? :d
Nasıl yani 🙄 ne yazıyormuşum ki 🙄
Ugrasiyom ya ironi yani, yaparim ben boyle seyler arada bakma sen bana kdkdkdjdjddj
Site yönetiminin bir çoğu abaza olduğu için bir kız cinsellik sorusu sorunca hemen vitrine alıyorlar. Vitrinde olunca ister istemez cinsellik kategorisini engellediğim hâlde benim bile anasayfamda görünüyor o soru. Yani suç kullanıcılarda değil, Site yönetiminin eğitim seviyesinde. Eğitim sorularını vitrine almış olsalardı yorum yağardı emin ol sorularına
Evet özellikle nasılım kategorisine rağbet yağıyor:D aslında çok eğlenceli bir site ama değersizleştirmişler ne yazık ki :(
Bana çok eğlenceli bir yer gelmiyor sadece İslam'a aykırı bir paylaşım olunca ya da İslam ile ilgili bir soru olunca açıklama yapıyorum. Onun dışında ahlakı bozuk insanlarla dolu olduğu için çokta eğlenceli gelmiyor bana açıkçası
mi ve de leri ayirmayanlar için bi bence filan hazırlar mısın. sizin gibi egitim meraklısı bilgili kisilere bu gibi konularda çok ihtiyacımız var. ama nasılım bölümünde paylaşın soruyu. kendim çaldım kendim oynadım olmasın
Bence sen vücudunun bazı hatlarını öne çıkartıp ahlaksız olup hiç konuşmamalısın:) senin gibilerini cahil özgüvenli olarak yorumluyorum:D
Bu sitedeki insanların genel olarak boş olduğu için sürekli cinsellik konuşmaya giriyorlar :D
Cevap
14Cevap
Evet çoğu kalitesiz oluyorlar
Bir tek sen ve ben kaliteliyiz bebiş diğer herkes cahil 🤢
Sjdjgkfkgkglfkskdj
Niye dalga geçiyorsun ki? Ee böyle site ama yalan mı skfkglj
Kim dedi dalga geçtim diye kız aaa alınırım he
Herkes ya çok eğitimli yahut fazla cahiliz.. Ortası yok
KS'ın çoğu eğitimsiz ve abazan ( bence )
Eğitimli abaza sayısı da epey fazla..
Yüzde doksanı boş olan her yerde oluyorlar özellikle soru sorduğumuz zamanlar
@merve1918 yine kapandı burdayım xper 2 bu
Valla çok guzel söyledin haklısın her kimsen kardeş varolasın 👍
Ya teşekkür ederim:)
Dini sorular en güzelidir kaliteli insanlar Allah ile arasını iyiy tutmaya çalışanlardır
Sende ayrılma o yoldan temiz bir insana benziyorsun
Bakış açısı her şeydir. Çevrendeki her şey değersizse sen de herkesi değersiz görürsün. Bence burada acayip kaliteli ve akıllı insanlar var.
Bende akıllı kişiler arasında yer alıyor muyum fjgkgkgkg
Sen belgeli delisin. Sayilmazsin 🤣🤣🤣
Neden öyle dedin ya 🙄 ne vasıfsızlığımı gördün😥
Bence sen daha okuduğunu doğru anlamadan hemen yargılama moduna geçmemelisin :D " Vefasızlık" demedim "Vasıfsızlık" dedim :D
😜😜 uykusuzluguma ver
Öyle maalesef ortalık vasıfsızlarla dolu haklısın
Genelde en güncel sorulara bakıyorum.
Bir soru bu kadar haklı olmamalı...
Maalesef kaliteli soruya yanıt az
Kaliteyi KS de aramak
Saçmaladım sdmfkfkc
Kesinlikle haklısın
Haklisin
Aynn
Burada başka katagorilere daha çok rağbet var
Tamam en eğitimli sensin