2018de pixel bi oyundan tanismistik. yaklasik iki sene sürekli beraber zaman geçirirdik baska kiz arkadaslarimiz da vardi. iki kez de bulustuk baya samimiydik yani hep güldürürdük birbirimizi. sonra bu kiz 1,5 sene kadar yazmadi okul falan diyerek, yoktu yani ortada. en son geçen sene temmuzda yazdi çok sevinmistim yazdiginda tekrar konusmaya basladik. sürekli para konusu aciyordu direk para istemiyordu tabi ama anlarsiniz ya istiyordu. bi kaç ay sonra hafif fark ettim bunu ve engellemistim. dün de biri yazdi bana, arkadasin senden aldigi paralari bizimle bölüsüyordu onun sana yazmasini biz istedik ama amacimiz senden bilgi toplamakti, kendisi aldigi parayi bölüsmek istedi diye. bana attigi sslerde ilginc rakamlar normal cümlelerimden alintilar falan vardi. hakkimda bilgi istemelerinin sebebi takintili olmalari uzun bi süredir instagram hesaplarimi falan da kapattiriyorlar.. sonuc olarak az bi para için kandirilmisim, neden yani bi insan bunu neden yapar?
Hangi anlamda güveneceğin konusu oldukça değişken bir konu. Bu manyaklar neyi takıntı yapmışlar, neden böyle bir şeye kalkışmışlar o da bilinmez. Sorgulamamalısın da delidir ne yapsa yeridir diye düşün. Tuhaf insanlar var. Para anlamında birine nasıl güvenebileceğini ise test ederek öğrenebilirsin. Borcunu zamanında ödemiyorsa, ya da sen istediğinde bahane uydurup yok mok vs. yapıyorsa sürekli o insan genelde paran için hayatında demektir.