kaliteli espri yapan güldüren ve sempatik olan erkekler 1-0 öndedir bence her zaman. dünya çirkinide olsa şirin bir kere :)
Cevabın nedir?
@Eliffsenn kardeşim yanlış anlama. ana sayfa konu gördüm tıkladım sorada baktım profil fotona tıkladım. gayet şık modern güzel bir kızsın. ojelerin harikaa zaten. Allah seni sevdiğine ailene bağışlasın kardeşim.
Ama sorum şu nasıl bir his duygu senn gibi birisi böle bir siteye takılıo sanal ortama? + olarak yolda yürüsen sana kimse demez galiba bu sitelere takılıo die. bence öyle yani. Neler hissediosun bu duygularla? nasıl bir duygu ve hayatındaki insanlar biliomu ve hayatındaki insanlar duysa ne düşünür?
kardeşim yanlış anlama bunlar içimden geçenlerdi yazmak ve sormak istedi. çoğu insan emin ol kalitesi düşücek die yazmaz bunları sana. ama umrumda diil benim edepim kalitem ve karakterim bellidir.09 Yorumla- +1 yıl
bence ahlaksız çok sitede. ama tabikide beni bağlamaz. dünyanın %98 si böle. kurtulmak imkansız. yani. sorun yok. sadece sana sormak istediim yani senin gibi birisi nasıl olurda takılır siteye. şaşırdım ondan sordum. he yni sakın aklına asılıo vs bişe gelmesin. genelde böle yapan çok çünkü. x 1 olmasam mesaj atcktım. atamıorum ama. muhtemelen etrafında çok insan vardır konuşmak isteen senle faceden watsaptan ya da sevgilin olmak isteyn yani neden bu site? bu kadar reel seçeneğin varken? @Eliffsenn
- +1 yıl
Ya burası arkadaşlık sitesi değil evet etrafımda çok insan var benim istediğim insan olmadıktan sonra hiç biri bişi ifade etmiyo. Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır sanırım sen birileriyle tanışma amaçlı kullanıyosun siteyi benim amacımıda öyle sandın. Yeterince açıklayıcı olmuştur ilk yorumum diye düşünüyorum
- +1 yıl
sanaldan işim olmaz. olaaydı zaten istediim kadar olurdu benm derdim yok kız gibi manitam olsun die elimin altında istediim zaman olur. reelden ama. sanaldan diil. konu o diil zaten olayı nerden ne alakasız anlıosun. kafan karışmış gerçekten biraz rahatla denizi izle. sen ii diilsin.
- +1 yıl
reis normal bu kaar uzun paragrafı ösym sorsa okumazdım ama benimle aynı düşünce içinde bir kişi çıktı ya nasıl tuhaf oldum ya :) senin gibi bende anlam veremiyorum hem bu kadar güzel olup hemde sanal arkadaş çevresinde vakit geçirmelerini :) ama cevaplamış zaten arkadaş
- +1 yıl
bu kızın böyle oldugunu sanmıyorum ya işte diyoz ya ne işin var burada diye bizim ne işimiz var;? yani o da bu zihniyetle gelmiş anladın? hani diğer kızlar napıyor ben güzelim yakarım ortalığı kimseye bakmam sründürürüm havası içinde anca asker dolabı süslüyorlar :) neyse kimsenin içini bilemeyiz :) herkes iyi olsun. adam olun akıllı olun :)
- +1 yıl
kirve zaten belli edio net olduu ya da reeal olduu hayaytı nerde döndüü ama nbu belli saçma biri diil. bu kardeşim. hee bunu yazıorum diede kalitem düşmez ;) ayık olsun herkeezz yani. iç neyse dış odur bizde. he diceem kirvee bazılarıda var bunun gibi belli edio kendini zaten.
En İyi Cevaplar
Bunun kıvamını tuturamayan erkekler de şebek oluyor onuda deseydin iyiydi :))
142 Yorumla
merhaba tabi su dalgali bunalimli gunlerde insanlarin bir espriye rahatlamaya cok ihtiyaci var mesela ben espriliyim insanlara teselli umit vermek guzel seyler insanlar benim yanima geldiklerinde ne kadar uzuntulu olursak olalim yanina gelince rahatliyoz diyolar ben de mutlu oluyorum kendimi ovdugumu sanmayin insanlarin soylediklerini soyluyorum tskler
01 Yorumla
espri tamamen zeka işidir esprisiyle salak yerine koyan var çok inceden bir mesajla iltifatı beceren var yani espri konuşunda aptallık ve vay be adama dedirtmek arasında kıldan ince bir çizgi var vay be diyorsan zaten geçmiş olsun aşık oluyorsun :)
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
139Cevap
+1 yılSpor salonunda bir kız vardı çok hoşlanıyordum. bir abimiz geldi kasları fışkırıyor. Bak dedim pınar bu adam bana vursa senin canın yanar boludan annen arar pınar ciğerim yandı diye dedim. Kahkaha attı çok güldü. Sonra o kaslı abimizle birlikte oldu. Gerçekten 1-0 öndeyim.
11 Yorumlaesprili erkek sadece Türk kadınlarına çekici geliyor bence.. çünkü kadın ve erkeklerin arasında olan ve sadece Türkiye de bulunan sosyal gerilim için esprili bir erkeğin olması iyi olacaktır. Yurt dışında ileri toplumlarda kadın ve erkekler birbirleri ile çok rahat diyalog kurabildiklerinden dolayı hiç bir gayret ve çaba sarf etmeden çekici olabiliyorlar.. Bir de bu açıdan bakmanı isterim..
01 YorumlaKızların bu düşüncesi yüzünden kaç tane erkek şebek durumuna düşmüştür kim bilir :)
İnce bir çizgisi var, ayarlamak lazım, her şeye atlamamak lazım.
Ben ise dururum dururum tam yerinde noktayı koyup kopartırım, komik olmak için rezil olmaya gerek yok :)02 YorumlaPeki adam 1.55 Boyunda 45 kilo olsa da espri yeteneği var diye birlikte olur muydun?
(boy ve kiloyu öylesine uydurdum, ben değilim)
Sadece merak ettim olay sadece espiri mi gerçekten diye.01 YorumlaBir de romeo gibilere rant saglayan kizlar var. Eminim o ilkokulda yapmaya bile utandigimiz espriye katila katila gulecek kizlar vardir burada sirf romeo yapti diye. Sayelerinde adamin egosu boyunu gecti.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. "Kadınlar kendilerini güldüren erkekten hoşlanmazlar, sadece hoşlandıkları erkeğe gülerler.. "
Böyle bir gerçek var..11 Yorumlavalla ben de espriliyimdir çok kitap okurum oradan geliyo heralde bişeyler
çevremdeki kadın arkadaşlarımın da hoşuna gidiyo esprilerim ama sadece arkadaş oluyoruz
öyle 1-0 öndelik bir durum yok bende sanırım bahtım mı kapalı nedir00 Yorumla- 14 Yorumla
- +1 yıl
nasıl tatlı yaa yeriim:)
+1 yılArım balım peteğim
Gülüm dalım çiçeğim
Bilsem ki ölececeğim
Yine seni seveceğim...
----------
O "malum" günde değil de
Öncesinde ya da sonrasında...00 Yorumla:D bence yanlış erkek dediğin şebek olmamalı orta şeke rtürk kahvesi gibi olmalı bazende sade tek şeker olmalı... abilerimizden böyle öğrendik dostum napalımmm :D
00 YorumlaEspiri kişiden kişiye değişir bazıları acayip sulu bazıları kup kuru ortası yoktur acıkcası ben bilmiyorum ama dozunda güldürüp bırakıyorum
Zirvede bırakmak iyidir
Boku cıkmaz en azından11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. güldüren erkek vardır.
bide kendine gulduren erkek vardır :)
bunu iyi ayrıt etmek gerekir.
ayrıyetten
kadınlar kendini güldüren erkeklereden hoslanir
aglatan erkeklere asık olurlar :D05 YorumlaKesinlikle sempatiklik her zaman güzeldir bir bayan da cocuksu tavrını kullanmasini bildiği sürece benim icin bir adım öndedir.
00 YorumlaUzun vadeli guldurmesinin yanisira pek bir cezbediciligi yok. Nitelikli espri yapip kirip geçirenler ender bulunan turden zaten
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılkıza göre değişiyor bencee kızlar erkek fazla konuşmayacak derler
02 Yorumla- +1 yıl
iyide her erkek espriyi sizin istediğiniz şekilde tutturamazki
adam tipin değilse ne yapacaksın?
+1 yılbir b*k yok ama napalım. Yakışıklı değil ama sempatik erkek için düşünülen :D
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Sen istisnasın.. Çogu kız artık erkek yakışıklı olsun yapılı olsun yanımda pitbull köpekmiş gibi gezdireyim egom tavan yapsın havasındalar.. Oysaki mutluluk daha doğrusu bir ilişkiden haz almak senin doğallığında olursa mümkün. :)
00 YorumlaSana çekici gördüğün erkeğin yaptigi her espiri guzel gelir sıkıntı espiri erkeklerin çekici olmasi degil cekici erkeklerin espirili olmasi hayat görmek istediklerimizden ibarettir ;)
01 YorumlaSize espiri yapayım mı gızlar?
Çok "Güldüm"
Bahçeye ektiler
ahahakjoakoakskkakaka58 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle diyorsnz bazı arkadaşlar espri yapmaya çalışıyor kız tavlamak için eline yüzüne bulaştırıyor şaklaban bir erkek potansiyeli oluşuyor herşeye komik yaklaşan alay eden
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinci sözlüklerin hepsi sizin eseriniz :D
güldürürken düşündüren erkek için gecerli olabilir.
'ay bu cocuk cok komik yaa, acaba yatakta da bu kadar iyi mi' gibisinden.00 Yorumla
+1 yılHe yaa dünya çirkini olsa bile zaten canım :))) Biraz çirkin olsun adam dünyayı kopartacak espri yapsın of bir sus be salak dersiniz :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yıltürkiye recep ivedik şakalarına gülen kezbanlarla dolu olduğundan avantajını hiç hissedemedik. cool ve zeki hatun çok az ne yazık ki.
00 Yorumla İnanmıyorum böyle şeylere bence parası olan erkekler 1-0 öndedir fakir ama esprili gençlerin bir anlam ifade edeceklerini düşünmüyorum
00 YorumlaHaklısın ama sempatik olcam diye aptal olanlar var :D yani kızları zekasıyla deilde salaklığıyla güldürenler :) oyle olcağına gülmesin güldürmesin daha iyi ;)
00 YorumlaTamamen uyduruk :D espri yapan adamlar hep yalnızdır :D iyi espri yapan erkekler yalnızlıkta ceo dur hatta :D
02 Yorumla
+1 yılarkadaş dünya çirkinliğinden 1-0 öndeyim de espriye gelince herkes içinden gülüyor ben yanlış anlarım diye, o ne olacak :D arkamdan kıkır kıkır yüzüme fokur fokur bir şey anlamıyorum ben bu işten :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=o8DSqvBldKA
bu durum bizimki de :D00 Yorumla
+1 yılcem yılmaz aklıma geldi. "kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırmış, hani? nerde o kızlar?"
:D01 Yorumla
+1 yılKaliteli yapabilenleri el üstünde tutmalı nesli az onların :)
10 Yorumla
+1 yılYok arkadaş. Ciddi adamım ben. Bir tek arkadaş ortamında azıtıyorum. Bir kadının yanında espri falan zor iş. Hem öyle adamları sempatik bulan zihniyet iki ay sonra ayrılan zihniyetle aynı. Benim için değişen bir şey yok. Her yol yalnızlık nasıl olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 Yorumla
+1 yılKesinlikle.. erkeklere esprituellik cok yakisiyor. Guldurrenlere asik oluyorum drekt. Tipe takilmadann
10 YorumlaTatlı sempatik yetmiyo yakışıklı da denmedenmeli ucude olmali :O
00 Yorumlaayarı kaçınca kötü olduğu durumlar biliyorum espri durumunun
00 Yorumla
+1 yıl"Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır" yanlış bir şey bence. Herkes kendini güldüren insanlardan hoşlanır (aşk meşk hoşlanması değil).
00 Yorumla
+1 yılAynı kafadaniz. erkek dediğin sempatik ve eğlenceli olacak bir kere
00 YorumlaHerkesin iq seviyesine göre yapmak gerek bazıları algılayamıyor çünkü :)
Birde olayı 2-3 dk sonra çözüp gülen kızlar yok mu... :)00 Yorumla
+1 yılEsprili erkek çekiciliğinden ziyade BMW'li erkek çekiciliği bana daha gerçekçi geliyor.
01 Yorumlaaynen sana katılıyorum öyle erkekler her zamn 1- 0 öndedir
10 Yorumla
+1 yıleic nedir abi bunun anlamı ne bu arada her şakanın ya da espirinin altında bir gerçek vardır mesela erikli suyun içinde neden erik yok insan ölümüne sebeptir bu tür şeyler :)))) DD.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle benim için de öyle. Sempatik, beni güldüren yanında rahat ettiğim erkek tipine tav olurum. Kasıntı, sessiz konuşamayan erkeklerle anlaşamıyorum
10 YorumlaBiri üstüme toprak atsın :) sempatisin güzelsin o zaman ahaha:)
00 Yorumlakarşılığında o da zekice espri yapabiliyosa tamam yoksa hiç çekilmez. ben espri yapcam o gülcek , ben niye gülmüyorum? :)
00 YorumlaÇok sıkıcı bir durum ama 250 gram için yapıyoruz daha ellemeden ellerin oluyorşar :D Sırf bu yüzden susmayı tercih ediyorum :)
00 YorumlaBen kendime bu konuda guvenirim ve abartmam da, bu zamana dek tanidigim her insani da kahkahaya tutmusumdur
04 Yorumlaİnce espiri yparım genelde 1-0 başlarım ama nasıl oluyorsa hep 1-9 yeniliom. Bana sabretmek zordur. Zoru seven beni de sevecek :) gülü seven dikenine katlanır
00 Yorumla
+1 yılKatiliyorum cok yakişikli olup espiri yapamayanlarda acayip itici oluyolar onuda unutmamak lazim ^-^
=^-^=01 YorumlaHayat geçer öylesi ile tabi civiklasmasa iyi olur..
00 YorumlaYakısıklı ve esprili erkekler dikkatinizi çeker her zaman.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞehir efsanesi o yok öyle bişey ciddi bişey söylerim inanmıyorsunuz sonra
00 Yorumla
+1 yıl@Sametiedi bu kiz tam senlik haci :DDsfsdh Sempatiklik moduna gecmenin vakti geldi :DDqwe
21 Yorumla
+1 yılBence de öyle her zaman çekici gelmiştir bana da espri yapan guldurenler ya çök gülmeyi sevdiğinden mi bilmiorm
00 YorumlaErkek dediğin biraz ağır başlı olucak hatta biraz değil baya ağırbaşlı olucak ama yeri ve zamanında espri yapmasınıda bilicek.
00 YorumlaEn sevdiğim erkek, bunların yanında insan rahat oluyor bi' kere..
02 Yorumla
+1 yılEspiri yapıcam diye geçen lerde gene sıçıyorum diye konuya giren arkadaşlar gördüm bence hayata 10-0 geride başlıyolar
00 YorumlaBak şimdi ben bir espri yapıcam ama beğen miceksin?
Neden dersen çünkü tefal herşeyi düşünmüş.01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılDevamlı gülümsediğim pozitif bir insan olduğum için geri zekalı diyenleride gördüm daima gülümserim :)
15 Yorumla- +1 yıl
Aahaha :)
- +1 yıl
@LaMadamoisellee geçen sene işyerindeki kızlar pozitif olduğum devamlı gülümsediğim için geri zekalı demişlerdi hemde yüzüme karşı yok yaranamıyoruz neden devamlı gülümsüyormuşum kendileri damar dinliyodu ben bir kere olsun bişey demedim:)
- +1 yıl
Oncesinde bahsetmistin hatirladim okulda ki olaylar falan :))
- +1 yıl
@LaMadamoisellee Aynen anlatmıştım artık gülümsemiyorum kişiye göre yaklaşım en iyisi 😊😁😊😊😊
- +1 yıl
Oyle :)
+1 yılYılışık, dalkavuk erkek tipi
bana ters
Erkek dediğin oturaklı olacak, oturmasını, kalkmasını bilecek,02 Yorumla- +1 yıl
Oturduğun yere dikkat etmemek senin hatan olmuş 😪
- +1 yıl
önce ne dediğimi anla sonra konuş,
Sonrada böyle oluyoruz ama!
https://www.youtube.com/watch?v=8144l37GS-c00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası