Burada bunun gibi şeyleri bin defa okudum.
Engelleyenlere yazıp duruyolar ve fikir almaya çalışıyolar. Biri sizi engelliyosa niye hala yazıyosunuz?
Burada bunun gibi şeyleri bin defa okudum.
Engelleyenlere yazıp duruyolar ve fikir almaya çalışıyolar. Biri sizi engelliyosa niye hala yazıyosunuz?
Kesinlikle. Anlamıyorum engellemiş, hayatımdan defol git diyor. Daha ne desin? Neyin araştırması, çabası bu? Engellediklerimi sonradan açmam ya da beni engelleyenler için çırpınıp duramam ¢
Kesinlikle ben de. İnsan üzülebilir, çok acı da çekebilir ama kendine saygı duymalı. Kendine duymuyorsa da karşısındakine duymalı.
Acı çekmek ve üzülmek burada ki insanlarda yok bence. Ki bir engel içinde üzülmezsin be değmez yani ne gerek var yahu? Öz saygı her şeyden önemli, katılıyorum
Cevap
5Cevap
Amele sümüğü gibi yapışıyorlar işte , gurur yok ki
Aynen öyle
Aynen öyle valla takıntı oluyor insanlarda
Aynen öyle
Kaçan kovalanır.
Tacizi ne güzel romantize ediyorsunuz.
romantize etmiyorum, öyle bir şey zaten var her iki cinste de, beni istemeyeni ben hiç istemem. Toplumlarda bu şekilde davranış var.
Bu şekilde söylemek yanlış fakat. İnsanlar bunu taktik zannedip üstüne düşüyor. Kaçan kovalanmamalı dememiz gerekiyor.
Az önce dramatize etme diyordunuz. O taktiği uygulayan insanlar var hem kadın hem erkek olarak.
Ben taktik demedim beyefendi, taktik zannedildiği için reddeden kişinin üzerine iyice gidildiğini söyledim.
Bunun yanlış olduğunu söylemeye çalıştım o yüzden de kaçan kovalanır dedim kısaca anlayan anlar zaten, bunu taktik olarak kullananı da gördüm.
gurursuzlar çünkü.
Kesinlikle sağlıklı değil. Yazıp yazıp engellendiklerini falan anlatıyorlar utanmadan. İnanılmaz.
Ne bilim ben sen neden ulaşmaya calisiyon
Kompleks
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?