Tanıdığınız biri sizi engellese, ona ulaşmaya çalışır mısınız? Ne söylemek isterdiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tanıdığınız biri sizi engellese, ona ulaşmaya çalışır mısınız? Ne söylemek isterdiniz?
Hayır beni engelleyen kimseye ulaşmam tam tersi beni engelleyen olursa ben de engellerim kendime saygım var. ama bunu genelde türk kızları yapıyor kendisini engelleyen kişiye deli gibi ulaşmak istiyorlar kendilerini engelleyince daha çok değere biniyor. hiç bir zaman seveni istemezler. beni eğer biri engelleyecek olursa hiç uğraşmam bile sadece ben de onu engellerim ve hayatımdan çıkartırım çünkü demek ki beni sevmiyor ya da istemiyor demek böyle bir insanı bende istemem. zaten engelleyen kişi hatalı ise bir süre sonra hatasını anlar ve pişman olur sizin bir şey yapmanıza gerek yok çünkü siz uğraştıkça hatasını görmez aksine bir de üstüne çıkar her zaman için
Bu canım bunu çok yaptım 20 30 kere sonra abim de doktor bana iyi olmadığımı bi psikiyatriye gitmemiz gerektiğini söyledi çocuk lise aşkimdi ve 2 yıldır sormuyorum aramıyorum o umurumda bile değil ona hiç yazmıyorum ve böylece engel falan da yemiyorum bunlara böyle yapmak lazım anam neymiş ailesi listemize gitmiş babamı aratıp kızınızı savcılığa veririz oğlumuzu rahatsız etmesin demiş ilaçları aldıktan sonra o çocuğa her yazdığımda kendime ne kadar kötülük etmişim onu anladım bu ilaçlar sayesinde instagramdan ne adını aratır oldum ne de yazıp engel yer oldum bu ilginç ama bu sihir gibi bi şey oldu ve mutlu olduğum tek bişey varsa onun artık umurumda olmadığı.
Beni engelleyen birine asla ulaşmaya çalışma arada bir sorun var ki beni engellemeyi uygun görmüş bana göre engellemek net bir duruştur Hiçbir şey söylemeden polemiğe girmeden net olarak uzaklaşmanın bir yoludur
Ulaşmaya çalışmam. Engellendiğimi anlarsam bende onu engellerim. O kim ki başka numarayla ona ulaşıp çaba harcayacam. Bir şey demeden engellemek zaten ergenlik göstergesidir bana göre
Cevap
73Cevap
ben çalışmadım ama knkmı engelemiştim her yerden fake hesaplar vs açıp yazdı bana ben de yine engeledim reis eve geldi parayı komidinin üstüne bıraktı gitti sonra excort gibi hissedip barışmıştım (yanlış anlamayın burcu vardı onu ödemek için komidine koydu)
beni engelleyecek insanı ben çoktan gzden çıkarmış oluyorum genelde. engelleyip engellemediklerini de bilmiyorum numarasını sildiğim için. genelde hayatımdan cıkardıgım insanların bundan haberi olmuyor. oldugu zaman da ulaşamıyorlar zaten sjdkfgdgf
Ulaşmak zor değil engel özelliği gereksiz zahten isteyen sanal numara veya gizli olarak bı araci yer tespiti yapıp reeldede görüşebilir ama buda tabi taciz oluyor 😁😁😁 benim cevabım hayır ki zahten yalnızlik güzel kimsenin beni begenmemesi güzel dertsizim
Hayır direkt aynı şekilde engel atarım umrumda da olmaz. Burada çok fazla yaşadım ve yaşıyorum bunu, bir kişi bir laf atıyor ve hepsi düşüyor buna koyun misali. İşim olmaz öyleleriyle, oturupta üzülmem tüh engellenmişim falan diye.
Neredeyse herkes hayır demiş ama o anda, sevdiğin ve değer verdiğin insana karşın yarım kalmış olma hissi çok rahatsız edici bi' hissiyattır ve kimse kolay kolay iletişimin hemen oracıkta bitmesine göz yummayı istemez.
Çok değer verdiğim biriyse ağlayarak birkaç gün uğraşıyorum sonra toparlayıp bırakıyorum. Bi bakıma kabullenme sürecini uzatıyorum ama değer görmediğim yerde de durmanın anlamı yok.
Ulaşmaya çalismak acizliktir. Ancak açiklamak zorunda olduğunuz önemli bir konu yoksa gereksizdir. Onsuz da devam edebileceğini gösterebilmeli insan...
İnsanların hangi davranışı neden niçin yaptığına artık kafa yormuyorum. Kendi dünyalarında birşeyler yaşıyorlar, yazıp çiziyorlar...
Engellensem de ulaşmaya çalışmam. Demek ki ulaşmamı istemiyor.
O sorgusuz sualsiz engellediyse, ben hayatımdan sonsuza dek çıkartırım kendisini... Bana 2 kelime açıklama yapacak değeri vermeyen biriyle işim olmaz
Öncelikle değer verdiğim , sevdiğim bir insan durduk yere engellerse ulaşırım neden oldugunu sorarım. Ki zaten illaki bir açıklaması olacaktır. Ona göre sonrasına bakarım ama pek de umrumda olmaz.

Beni Engelleyen Kişiye Ulaşma Değil Direk Siler Atarım
Ben meraklıyım ya, sırf o yüzden ulaşırım, gider sorarım
buna gurursuzluk demişler yorumdakiler, sence öyle mi?
Aslında evet ama benim gibi meraklı biriysen gurur falan tanımam, ulaşırım. Zaten engellenmekten nefret ederim, adam gibi gidemiyor mu bunlar anlamıyorum ki
gurur ne ifade ediyor senin için? bu tür konularda gurur yapar mısın?
Ne kadar süredir konuşuyordunuz ve ne oldu da engelledin ya da engellendin? Bunlar önemli, ve en son ne konuşmuştunuz.
Beni istemeyen gram umrumda olmaz, daha da yüzsüzlük yapıp değerimi yitiremem.
hiç umursamazsın yani neden engellediğini..
En büyük engel insanın düşüncelere engel koyması
zaten engellenecek durumlara gelmek büyük bir evrim istiyor...
Ben genelde ulaşırım ama nazende ulaşmam o beni engelledi ise bende onu engellerim 😂😂
Ulaşınca ne diyorsun peki?
buna neden gurursuzluk demişler yorumdakiler?
Her insan farklı o yüzden olaya bakış açıları farklı. Herhalde onlar şöyle düşünüyor, engellemiş beni zaten belli durum ortada, bir de ulaşıp yüzsüzlük mü yapayım neden yaptın diye sormaya gerek yok zorlamak olur falan diye düşünmüşlerdir. Gurursuzluk içinde arkadaş değil de sevgili olayı için demişlerdir.
sence gurur nedir? bu sana göre gurursuzluk mu?
Gurur, belli bir sınır çizgisidir. İnsan olayın gidişatına göre kendisinin belirlediği duygusal tepkimedir. Gurur duygusu bir yandan iyi bir yandan da kötüdür ve bunu kullanmak da insanın kendi tercihidir,
Sevgili olayında gurursuzluk sayılabilir. Çünkü işin içinde başka duygularda devreye girer. Bana kalırsa da sevgilin ile bitti ise kötü şekilde ve seni engellediyse ulaşmak mantıksızlıktır. Onun yerine sende onu engellersin ve olup biter.
Arkadaş olayında gurursuzluk değil bence, çünkü hiçbir şekilde aranızda bir sıkıntı olmadıysa ve durduk yere engel yersen kalkıp insan sorabilir.
gururun fazlası insanın kendisini olumsuz etkilemez mi? gururundan ölecek derecede insanlar var, onlar bana hiç sağlıklı gelmiyor..
Olumsuz etkisi oldukça fazla. Zaten cevapta gurur bazen iyi bazen kötüdür dedim. O tür abartan insanlardan uzak durmak daha sağlıklı olur. O tür insanlar yakında bazen bu gururu yüzünden neler yaptım ben der ama iş işten geçer. Genelde bu sekmez illa her insan kendini sorgular ve ne yapmışım ben dediği zaman gelir.
Cok afedersin ama s.. me bile takmam. Engellemesine gerek bile yok. Gitmek istediğini soylemesi yeter ona butun yollari acmam icin.
Giden gitmiş zaten gerçekleri yüzüne yüzüne duymaya ihtiyaç varsa bilemem ama bunu yapan kim olursa olsun o gün o kişi benim için ölmüştür nokta…
Gram umrumda olmaz. Kaybedecek birşeyim yok.. Ulaşmaya çalışsam kendini bir bok sanar. O kozu hiç vermem ona.
Son sözümü söylemediysem ulaşmaya çalışıyorum.
peki bu gurursuzluk mudur sence? Son sözü söyleyip gitmek? yorumdakiler gurursuzluk demiş.
Yoo neden gurursuzluk olsun. İçimde kalmasın.
Konuşmak için mesaj atarsan ısrarlı şekilde gurursuzluk olur, son iki çift laf söyleyip gitmek bencede gurursuzluk değil, içinde kalmasındansa..
Aynen
Yorumdakiler bizim bu düşüncemize gurursuzluk demişler
Sebebini merak ederim. Bunu öğrenmeye çalışırım. Sebebini öğrendiysem de gerisi umursamam.
peki bu gurursuzluk mu? yorumdakiler gurursuzluk olduğunu söyledi?
Peki, mesela engelleyen kişiye başka bir şekilde ulaşıp son iki çift lafı söyleyip gitmek, gurursuzluk mu olur? konuşmak için değil.
bilmiyorum
Bi durum karşısında ben altta kalamıyorum hep son sözü söylemek istiyorum
Ulaşan ulaşır ama sonuç büyük ihtimalle hüsran olacak ve pişman olunacak kendimden biliyorum
sen ne için ulaşmıştın?
Mesaj ile bitirmesine uyuz olmuştum yanına gelip öyle yüz yüze bitirmek istemistim
Ben kimseye ulaşmaya çalışmam bir de üstüne engel yediğim birine mi ulaşmaya çalışacağım imkansız
Merak etmezsin, umursamazsın yani neden engellediğini..
Engellediyse gerekçesi vardır kendince umrumda olmaz
Hayır istenmiyorum demek ki zorlamaya gerek yok
Merak etmezsin, umursamazsın yani neden engellediğini..
Bende onu engellerim hiçte umurumda olmaz kendi bilir
Kendime saygı duyuyorum, eğer bunu yaparsam kendime olan saygımı yitirmiş olurum.
Onun için önemli olsam zaten engellemezdi bende onu heryerden engellerdim bi de onla mı uğraşıcam
Engelleyen insana ulaşmak istemem o kadar gurursuz değilim
Durup dururkense bi hayırdır derim. Ama kavga sonucuysa ve haklıysam üzerine bende engellerim 💥
Engelleyene ulaşmaya çalışmak ne seviye bir eziklik.. iykkkk
Umursamaz insanım umrumda olmaz valla ksksk küsen yerini ayrı sarsın
Hayır, beni engelleyen insana ulaşmaya çalışmam. Benim de bir gururum var.
engellemedi ama engellerse kendi bilir ben de diğer yerlerden engellerim
Uygulamaya bağlı olarak imkan varsa bende onu engellerim ki yarın pişman olup dönemesin 😎
Neden engelledi diye ulaşmaya çalışırım. Ulaşamazsam uğraşmam
Eskiden ulaşmaya çalışıyordum şimdi benim olan benle olur diyorum
Hayır engellediyse ulaşmaya çalışmam tabii ki de
Yoo. Bana yapıldı, hem de alası... 4 senelik dostum yaptı, hem de bomboş bir sebepten. Ulaşabilirdim istesem, kılımı kımıldatmadım. Benim vicdanım rahat çünkü...
Engellemisse siler atarım 😂 numarasını ve ilk cuma günü de lokma döktürurum ruhuna Fatiha 😂
Unutmayın nefret en büyük sevgidir. Engelleyen kişi sizi hâlâ seviyordur. Bunu bilir bunu söylerim.
Hayır ya uğraşamam ben. Tek bir kişiye ulaşmaya çalışırım sadece.
Umrumda olmaz, kendime saygım var çok şükür.
Yok engellemişse bende engellerim uğraşamam öyleleriyle
Bir kabahatim olduysa barismak icin cabalarim. Kabahatim yoksa cani cehenneme 😅
Hiç umrumda olmaz engellenmişsem neden daha ulaşmaya çalışayım. Yüzsüzluk olur bu benim acımadan
Bazen evet bazen hayır işte hırs yapabilirim ya da umursamaz olabilirim.
Çekim enerjisi varsa onu kolay kolay bırakmam ama bir yere kadar
Konusmak isteyen engellemezdi. Ayruca Kendimi o duruma dusurmem.
Değer verdiğim biriyse neden engellediğini merak ettiğim için ulaşmaya çalışırım
Ben de onu engeller yoluma bakarım. Pişman olup engeli kaldırırsa beni kaybettiğini anlasın.
Engelleyen kişi konuşmak istemiyordur ama pişman olup geri dönse bu sefer akıllandım asla yazmam bende engeller yoluma bakarım benden değerli değil... tabiii ki şimdi bizim kalbimiz aşırı yumuşak hemen affediyoruz ama değmiyor
Kim niye engellemiş ona bağlı belki umrumda olmayan biri engellediyse banane derim hatta engeli kaldirirsa ben onu engellerim bu defa
Bir yazarım eğer ona da cevap vermez ise ya da mantıklı bir açıklaması yoksa bende onu engellerim hem sosyal medyadan hemde normal hayatımdan ve kolay kolay da kaldırmam.
c. dibine kadar yolu var. ulaşmaya çalışmam.
Bazen çalışırım ama ulaşsam bile genelde sövüp kaçarım
Hiç uğraşmam. Ugrasilmasindanda hoşlanmam bende çok kişiyi engelliyorum
Hayatta ulaşmam uzasın etrafımda gezinmesin.
İnadım devreye girer ve inat insanı ya batırır ya zirveye ulaştırır engellediyse konu kapanmıştır yolunda mutlu olsun
Neden beni engelleyen bir insana ulaşayım ki eğer suçlu bile olsam diblemesi lazım ama direk engelerse ulaşmam
Hayır umurumda bile olmaz birde ben engellerim.
Yorumlarda birisi belkide hata sizdedir dedi? hatayı kimde aramak doğru?
Haram olmadığını biliyorsam o kişinin ne dediği umurumda bile değil. Sen kendinden eminsen umursama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Engellenen Kişilerin Yapması ve Yapmaması Gerekenler