Derdini sorduğunuz kişi agresif tavırlar içinde olsa ne hissedersiniz?

Bu fotoğraflarda konuştuğum kişi benim 15 yıldır arkadaşım dostum dediğim insan, son dönemlerde aramızda tatsız şeyler oldu bende hatalı olduğum çok fazla şeyler var, kendisine bir gün bir tek senin derdin yok dünya senin çevrende dönmüyor demiştim ama ondan sonra güzel bir şekilde konuştuk birbirimizden özür diledik konu kapandı. Ben öyle sanıyordum, bir daha bana bir şeyler anlatmama kararı almış ben kafamda senaryo yazıyormuş üstüne gitmişim ben haklıyım demiyorum ama bugün haline şükür et yine de senden daha kötü durumda olan insanlar var dedim. Engelin kas hastası zor bir hayatın var falan dedim, nereden hal hatır sordum kız resmen kırdı attı beni ve ben gerçekten de bu sefer kendisine destek olmak için yazmıştım. Konuşmalar aşağıda.

Lütfen yorum yazarken konuşma ve detay kısmına göre destek olacak yorumlar yazarsanız benim için çok iyi olur. Biliyorum uzun oldu ama bu sefer geçici bir soru olarak sormadım. Gerçekten bazı zamanlar ne kadar aptal olduğumu fark ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim. 😊

#GeceMuhafızı

28 Ocak, 2023 Cumartesi Saat 01.50

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Derdini sorduğunuz kişi agresif tavırlar içinde olsa ne hissedersiniz?

Teşekkür ederim @ilginfulyaa
Güncellemeler
+1 yıl
Engelledi her şey gönlünce olsun dedi halbuki ben onun için tedavi merkezini değiştirdim onun için neler yaptım demek ki insanların işine geldiği kadar değerli oluyorsun.