Kişilik & Karakter Birine sinirlendiğinde ne tepki verirsin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Argo kelimeler haricinde arkadaşlar aaa😏😄 Birine sinirlendiğinde ne tepki verirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. neden sinirlendirdiğine göre değişir 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Şöylehttps://www.youtube.com/watch?v=yyb-tAaRqiE 1 1 Yorumla fatmasadik9 +1 yıl Ya olm 😅😅 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mümkün olduğunca uzak duruyorum ilk etapta, biriktikçe coşkum artıyor sonu tartışma veya kavgayla bitiyor. 🤷♀️ 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bağırırım sinirli davranırım ya da pis pis gülerim karşı taraf kudurur 😄 1 0 Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ilk sakın kalırım uyaririm ikincide sesimi yükselterek uyaririm üçüncü defada artık patlarim 1 0 Yorumla
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Susmayı tercih ederim eger devam ederse kafasında sandalye kırarım o zammnda o susar☺️ 0 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl En büyük tepkim, sessizlik olur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu huy bende de var Yorumla looklonly +1 yıl Bilmiyorum birine bağırmak çağırmak benlik değil, sessizsem bitmiştir zaten. Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Hmmm kestiremiyorum ne yapacağım belli olmaz benim 1 0 Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. Estağfurullah çekerim 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl kardeşime sinirlenirsem zarar veririm 😂 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Söverim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
neden sinirlendirdiğine göre değişir
Şöyle
https://www.youtube.com/watch?v=yyb-tAaRqiEYa olm 😅😅
Mümkün olduğunca uzak duruyorum ilk etapta, biriktikçe coşkum artıyor sonu tartışma veya kavgayla bitiyor. 🤷♀️
Bağırırım sinirli davranırım ya da pis pis gülerim karşı taraf kudurur 😄
ilk sakın kalırım uyaririm ikincide sesimi yükselterek uyaririm üçüncü defada artık patlarim
Susmayı tercih ederim eger devam ederse kafasında sandalye kırarım o zammnda o susar☺️
En büyük tepkim, sessizlik olur.
Bu huy bende de var
Bilmiyorum birine bağırmak çağırmak benlik değil, sessizsem bitmiştir zaten.
Hmmm kestiremiyorum ne yapacağım belli olmaz benim
Estağfurullah çekerim
Hiç yokmuş gibi davranırım
Hakettiği ne varsa söylerim
Çok güzel kelimeler kullanırım
Sustururum ya da uzaklaşırım.
kardeşime sinirlenirsem zarar veririm 😂
sinirlenmiyorum
Konuşmayalım derim
Ebesiyle yeniden tanıştırmak isterim o an
Küfrederim
Söverim