Kişilik & Karakter 2 ay Kimsenin size inanmadığı ama bildiğiniz şeyler nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 dil dökersiniz anlatırsınız ama kimse anlamaz mesela Kimsenin size inanmadığı ama bildiğiniz şeyler nelerdir? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
MadagaskarAslanıFenomen Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Biz erkekler bozuk para biriktirip sonra da onları saymayı seviyoruz 0 0 Yorumla
EllieWilliamss Takip Et Xper 1 Yaş: 21 2 ay İşyerinde mobbing yapanları üstlerime anlatıyorum inanmıyorlar ya da inanmak istemiyorlar. 0 1 Yorumla Jeezyy 2 ay Mobbingi olanlar yapıyor zaten Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 39% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. ufo gördüm derim kimse inanmaz.. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. apptala hiç bişe inandırmaya çalışmam 0 0 Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Kocamın mal olduğu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biz erkekler bozuk para biriktirip sonra da onları saymayı seviyoruz
İşyerinde mobbing yapanları üstlerime anlatıyorum inanmıyorlar ya da inanmak istemiyorlar.
Mobbingi olanlar yapıyor zaten
ufo gördüm derim kimse inanmaz..
apptala hiç bişe inandırmaya çalışmam
Kocamın mal olduğu
O anki olaya bagli
Niye söylüyoruz ya