Mesai çıkışı arkadaşınız sizi evinize kadar bırakmak istedi. Kabul ettiniz ve evin önüne vardığınızda sizden benzin parası istedi.
Peki siz bunu nasıl karşılardınız?

Mesai çıkışı arkadaşınız sizi evinize kadar bırakmak istedi. Kabul ettiniz ve evin önüne vardığınızda sizden benzin parası istedi.
Peki siz bunu nasıl karşılardınız?

Kendi teklif etmiş.. Parasını istemesi saçma.. Velev ki istedi, veririm parasını..
Ona vereceğim parayla batmam da çıkmam da.. Ama bir daha binmem de, görüşmem de.
Eğer ben bırakmasını söylediysem verirdim tabi ki, ama kendisi söyleyip üzerine para istediyse hayır derdim. ama zaten gerçek arkadaş böyle bir şey istemez bence. yani bırakıyorsun sonuçta samimisin güveniyorsun arkadaş diyorsun
Çıkarır al l*n aç köpke der veririm napiyim
Eig için teşekkürler
Allah’ın belağğsı al lan derim sjsk
https://youtu.be/Ze_nVVESfUc
Bence şöyle yapmak var jfhfhfh
Yaaa iğrenç 😃
Teşekkürler 🥳🥳
Cevap
5Cevap
Büyük kabalık yanımda varsa verir bir daha da arabasına binmem
Kendi teklif etmiş zaten benzin parası neden istiyor işin saçmalığı burada
Benim arkadaşlarım istemez
Ben demedim ki beni bırak, benzin parasını vericem diye. Valla böyle yaparsa, büyük ayıp eder. Belli etmem veririm ama bir daha arabasına binmem.
Yok arkadaş ehliyet, araba şart sjsjsj🤣🤣
O zaman o benim arkadaşım olamaz. Fakat sürekli bırakıyor ve ben hiç bir zaman ona bu konu hakkında yardımcı olmuyorsam o zaman onun arkadaşlığını hakketmiyorum.
Kendisi teklif etmiş bırakmış vermem kusura bakmasın. Birdahada binmem benmi istedim banane sen teklif ettin derim. Arabama bir gün o binmek isterse baştan söliyim yakıt parasını alırım derim
Böyle bişeyi yapıcak biriyle az-çok bir samimiyet kurucağımı sanmıyorum. Bişey demem veririm sonra da evime geçerim ne diyeyim
Zaten buradan gecmeyecekti ise verirdim sanırım. Haklı yani 😂😂
Lafı çakar parayı da verirdim birdaha asla konuşmam..
Yolunun üstündeyse istemesi saçma ama veririm yine de😂
Verip, bir daha binmem.
Veririm ve daha da binmem.
Ayıp ettin derim
Verirdin
Hakkıdır veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?