Oldukça spesifik bir hâle getiriyor ve konuyu tamamen kendi pencerem üzerinden değerlendiriyorum; lütfen evde denemeyin.
Yaşam sevincidir, benim için.
Her ne kadar ortalama her insanın, biraz düşünüp ölmekten başka bir şey yapamadığını anlamasıyla son bulacak olsa da, şahsım adına sadece bir-iki sevincemin büyüsüne kapılıp ona sımsımsıkı sarılmaktan çekinmektir.
Zira geceyim; sarhoş, yalnız, yapayalnız ve bir denizin kıyısındayım. O bol yıldızlara küfrettim. Anasını avradını becerdim; çünkü hafif ürperten meltemli bir sahilde, dalga sesleriyle çıldırırken kumlara uzanıp, sisli ama son derece billur düşünen bir kafayla olan bitene ve kainata gülümsedimO rüzgârda, o sarhoşlukta, o denizin kıyısında ve o sinir bozucu yıldızların seyrinde - ömürde ilk kez bilgece bir beyhudelik hissiyle- hemhâl oldum. Her şeyden nefret ediyorum.
Her şeye küfretmek istiyorum çünkü, yaşamın olanca budala ve saçmasalak tüm mucizeleri bana şu soruları sordurtmakta :
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Bence karakteri olmayan insanlara dikkat etmek gerekiyor çünkü karaktersiz bir insan her şeyi yapabilecek türden bir insandır çünkü bu tarz bir insan kötülük yapmaktan çekinmez ya da kendine yakışmayacak bir hareketi yapmaktan çekinmez veya korkmaz.
bunun dışında yalan söyleyen insanlara da dikkat etmek gerekiyor eğer bir insan yalan söylediyse muhtemelen sürekli yalan söyleyebilir aynı şekilde yalan söylemekten çekinmeyen bir insan da size her şeyi yapabilir, sizi kandırabilir yüz üstü bırakabilir. bunun dışında iki yüzlü insanlarda da dikkat etmek gerekiyor yani bir dediği bir dediğini tutmayan insanlardan bahsediyorum.
bu tarz insanlarda aynı şekilde kötü günde yanınızda olmaz veya bir başkası için yeri geldiğinde sizi satabilir. saygısız ve tutarsız insanlardan da uzak durmak ve dikkat etmek en iyisidir..
oncelikle iki yüzlü insanlardan uzaklasmak gerekir ornek vereyim: geçenlerde burada bir soru sordum bir erkek cevap verdi ve cevabı cinsel bir cevaptı bende tepki gosterdim oda ne varki bunda kufur edecek diyip yorumumu kaldırdı aslında kufur etmedim ama o bu durumu kufur ediyormuşum gibi gosterdi sonra ozelden yazdım adam olmazsın diye bana verdiği cevap neyden bahsettiğini anlamıyorum dedi bende sinirsen yprumlarda kufur yazdım adamın yazdıgı yprum ne biliyor musunuz iyi senin sayende super mod olacam bak bu iki yüzlülük ve alçaklıktır
Bi kere kendinden başka kimseye çok yakınlaşmamak, güvenmemek gerekir. Bu en güvenli yol. Onun dışında; İkiyüzlü, cimri, açgözlü, BU EN ÖNEMLİSİ SOĞUKKANLI olmasından herzaman şüphe duy. Aslında deneyerek görebilirsin mesela Muhatabını önce bi gözlemlemelisin. Kimlerle nasıl konuşuyor yüzüne ve arkasından. Hayvanlara karşı vicdanı var mı onu test et kedi köpek sevgisi dışında mesela bi böceği ezmekten korkmuyomu yoksa onu öldürmeye kıyamiyomu insanda hayvan sevgisi varsa kıyamaz dolayısıyla hayvan seven insan insana pek hayal kirikligi yasatmaz Ailesiyle olan iletişimine geçimine de bakmalı. Aklıma gelenler bunlar..
Çok fazla anlayışlı davranan, hiç bir şeye sinirlenmeyen ve tepki vermeyen insanlardan uzak durmak gerekir. Çünkü bu tarz insanların kesinlikle kötü amaçları vardır ve elde edene kadar sabır taşına dönüşürler, sizde aa ne ka iyi dersiniz 😄 ta ki ona hayır demeye başlayana kadar. . Bu cevabın sonunda karşınızda duran kişinin devil👿 olduğunu anlarsınız
Ula seni ortaköy’den osmanbey’e yürüttüm diye mi bu atarlı giderli soruyu açtın doğru söyle kddkdkdkd 😂😂 yüzümüze gülüp arkadan iş çevirenlere dikkat etmek lazım
Sütü bozuk insanlara, çok yalan söyleyenlere hatta yalanı bir şarkı gibi kolayca söyleyen insanlara çok dikkat etmeliyiz. İnsanlar menfaatçi olmuş ve bunun için herşeyi kendine hak bilmiş. Zaman kötü kolla popoyu diyorum genel olarak...
Yalancı insanlara karşı dikkat etmek gerek yüzüne karşı iyi olup da arkandan etmediğini bırakmayan dedikodu iftira en tehlikeli insan türüdür ki öylelerini insan sınıfına dahi koymuyorum
Herkesle iyi anlaşan insanlardan korkun ve uzak durun çok iyi oyuncular herkesle iyi anlasabilmek yetenek ister normal şartlarda herkesle mümkün değil iyi olamazsın eğer boyleyse çok sinsi plancı biridir demektir
Sana ben boyle degilim ben soyle degilim der. Tam da oyle biri oldugunu fark ettiginde sogursun. Gizli iş peşinde ise. Boylelerinden uzak. Karaktersizlere çok dikkat etmek gerek.