Okeyde taş çalmayla, sigara dumanını halka yapmakla, sert araba kullanmakla, neşe katmakla, laf sokmakla, espiri yapmakla, muhabeti bağımlılık yapmakla, kahve falı bakmakla vs vs.
Arkadaş ortamında neyinle meşhursun?

Okeyde taş çalmayla, sigara dumanını halka yapmakla, sert araba kullanmakla, neşe katmakla, laf sokmakla, espiri yapmakla, muhabeti bağımlılık yapmakla, kahve falı bakmakla vs vs.
Arkadaş ortamında neyinle meşhursun?

Arkadaş ortamımda sinir etmekle meşhurum. Asla rahatlık vermem arkadaşlarıma😬ben varken diken üstünde otururlar. Çünkü her an uyuzluk yapıp sinir edebilirim🤦♀️😂
Lider ruhumla, enerjik ve pozitif duruşum ve herkese enerji katışımla, esprileriyle, eğlenceli oluşumla, doğal oluşumla, biraz atar ve giderim ve mükemmel atış yaptığım laf sokmalarımla ☺️
Özel bir hareket olarak söylemem gerekirse yemek yememle. Yemek yerken o kadar zevk alıp iştahlı yerim ki yanıma yok oturan arkadaşlarımın canı çeker sipariş verir. İştah açıcı olarak birebirim 😅
Birde karga sesimle çünkü sesim hiç güzel değil ama şarkı duyduğum zaman eşlik etmeden dinleyemiyorum, buda biraz eziyet olabiliyor 😂
Garga sesli obur ve enerciks kadın
😏 özeti bu oldu evet
Cevap
9Cevap
Genelde esprili olmak veya konuşma olarak meşhur olabilirim. ama bazen de tam tersi sessiz oluyorum yani o gün ki moduma göre değişiyor bu daha çok
Sohbetimle, neşemle ve dinleyiciliğimle.
Dengesizliğimle olabilir jsj
sadeliğimle. kendi halimde kalmayı seviyorum, çoğunluktan ayrı durur yine de kalpleri kazanırım :D
Tebrikler o halde. :)
Esprilerim, pozitifliğim, yoğunluğum, onlara iyi gelmem, süprizlerim ve yaprak sarmamla meşhurum..
Psikopat Şekilde Araba Kullanıyorum Hepside Kemere Yapışıyor 😅😅😂
Laf sokmakla. Her koşulda her şartta lafımı sokabilirim uçan kuşa bile
Deli oluşumla, şarkı söylememle, mizacımla, özgüvenli oluşumla böyle
Delli dolu iyi kalpli oldumla bide dedi kodu yapmayışmla
İyi niyetli saf mutlu samimi olduğumu sanıyorlar ama aslında öyle değilim
Gırgır şamatamla :))
Dürüstlüğüm dobralığım hızlı araba kullanmam araçların teknik verilerinden anlamam yani ben buyum
efendiligimle
Yemek yapmakla
Yemek yapıp karın doyurmamla.
😀😀
Zekiliğimle
Durmakla
Arkadaş ortamım yok
Arkadaş ortamım yok
Fiziğimle
Japonca bilmemle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?