Selamm🥳🥳
Hava cidden buuzzz gibi bu kadar soğuktan sonra acep kar gelir mi bilemedim neyse siz geçen yıl ilk kar yağdığında nerede kiminleydiniz?

Selamm🥳🥳
Hava cidden buuzzz gibi bu kadar soğuktan sonra acep kar gelir mi bilemedim neyse siz geçen yıl ilk kar yağdığında nerede kiminleydiniz?

Geçen yıl ilk kar yağdığı zaman yalnız bir şekilde parka oturmuş sigara içiyordum. tıpkı şu an olduğu gibi. genelde pek bir şey yapmıyorum yani kar yağdığı zaman yürüyüş yapmayı sevmiyorum sadece. kar havası temiz ve rahatlatıcı oluyor çünkü. bunun dışında arkadaşım varsa genelde onunla buluşurdum.
Geçen sene çok anormal bir şekilde ilk kar yağışına denk geldim.
Oranın insanına göre en son 40 yıl önce öyle bir kar yağmış.
Antalya Belekte bir otelde çalışıyordum ve lapa lapa deniz kıyısına , oralara , kumsala Kar yağmisti.
Hayatımın belkide en zor kişiydi eşimden çocuklar dan ayrı koskocaman evde yapa yanlız her tarafta kalorifer yanarken senin içinde kar tipi kısacası zordu geçen kis
Geçen yıl bugün benim evimde rahmetli kardeşim ve benim bir kaç arkadaşım cocuklarım kahvalti yapmışız. Şimdi kardeşim toprağın altında, arkadaşlarım Sinop'a taşındı çocuklar okulda dershanede ben yalnızım.
Cevap
13Cevap
Lan bu sene kar yağacak hava soğuyacak dedim harleyin kar botunu aldım kutusunda bekliyor hala. boşa almışım bi dünya para verdim birde
Fotoğraf çekilmiştik ve telefonum bozulmuştu:/
Arkadaşımlaydim ve kar görücez diye karda kalan arabayı bütün gün itmekten canım çıkmıştı
Valla iyi fikir seni inle arkadaş olup araba ittirtmek lazım, arada aslansın kapkansın diye gaz verip😆
@Richardgör böyle bişeyde hep ben itiyorum zaten :))
Farkettim😆😆😆de jar lastiğimi aksanız birleşip acaba😆
Kar*
@Richardgör yolda hiç kalmadık daha :)))
Seninle mutlaka arkadaş olalım ben bu sebe kasko yaptırmam o zaman😆😆
Dayak yerim diye korkuyorum ama, artık sinete çekicez o kadarını😆😆😆
@Richardgör yaa :)
@Richardgör kavgadan nefret ederim
Şöyle düşün amerikada da rusyada da nükleer silah var ama kullanamuyorlar, seni tehdit olarak kullanıcaz😆😆😆😆kavgaya gerek yok ben araba bozulursa servise kadr itmen için diyprum😆😆😆
Kızınca dövmezsin yani beni iyi o zaman😆😆😆
@Richardgör okadar uzun itemem :)
Aaaa hayallerim yıkıldı şimdi, o kaslar boşuna mı var yani😆😆😆
Herneyse artık idare edicez 😆😆 ne kadr itebiliyorsan😆
@Richardgör çok uzun mesafe ittiremezsinki güç kalmaz okadar uzun yola
Şaka yapıyorum zaten ne ittirmesi araba gitmiyorsa çekici çağırırım ben😆sana takılıyorum ben, zaten ben sana kıyıp ittirtemem ufacık bişisin😆
@Richardgör 176 81 im çokta küçük sayılmam:)
1.85 107kg ım bana kçüksün😆
Tamam sen it o zaman arabayı mazottan tasarruf ederiz😆😆madem küçük değlsin😆
@Richardgör sana göre değil bir kıza gore
bence gayet iyisin böyle devam et. Kızların ufak tefek olması genetik bir şanssızlık. İyidir uzun olmak:) ama paratoner şart tabi, malum yıldırım şimşek tehlikeli:)
ben kıspetleri ayarlıyorum kırkpınarda bu sene güreş tutalım:))))) yağ senden ama:)))) benim bütçeyi aşar:)
inşallah alınmıyorsundur:) şakalarıma
@Richardgör yok alınmıyorum:)
İyi o zaman😆😆😆inşallah güreşte belimi kırmazsın😆😆
Sevdiklerinle olmak ister bu sene nasip olursa oluruz ateş yakarız 🤗
Kız arkadaşımla, uludağdaydım.
İş yerinde, arkadaşlarlaydım.
Odamda ağlıyordum
İşyerinde eve yürümek zorunda kaldım
evde koronaydım
Evdeydim.
Her mevsim her gün evdeyim hiçbir yere gitmiyorum
Hiç sorma