⭐ Hayatın bazı rutinleri hoş ve konforludur fakat bi tutam da olsa yenilik rüzgârı esmiyorsa, sıradanlığın esiri olur insan. Monotonluğun ve tazelenmenin ruhumuzdaki dengesini nasıl koruyabiliriz?⭐
Merhaba 🧡 İnsanların belli rutinlere sahip olması insanı öncelikle devamlı bir tercih yapma gereksinimden kurtararak rahatlatır. Örneğin minimalist bir yaşamı tercih ederek dolabını sadeleştirmeye giden biri artık dolap önünde ne giyeceğim diye dakikalar harcamaz. Ancak kişisel bakım ya da spor bir rutin ise kişinin hayatını sadece olumlu yönde etkiler. Bu rutinler ve değişiklerlerin ne olduğuna bağlı. Devamlılığı olmayan şeyler insanı yorar yıpratır. Şöyle düşünebiliriz sıkıldığımız şeyin ne olduğunu tespit edersek onun yerine yeni ve bizi daha mutlu edecek bir şey tercih edebiliriz. Monotonluk bu dünya için bana pek mümkün gelmiyor açıkçası 😅 Gündemin bu kadar hızlı değiştiği hayatın akıp gittiği günlerin nasıl bittiği anlaşılmayan bir zamanda yaşıyoruz.😉
Günlük rutinlerimden asla pişman değilim ve sıradanlık olduğunu da düşünmüyorum. Eğer günlük rutinlerin de büyük bir değişiklik yoksa şanslısın demektir. Acaba yarın ne olacak diyerek yaşamak insanı o kadar psikolojik olarak yorup strese sokuyor ki anlatamam. Geçmişte bu duyguyu çok yaşamıştım
Dünyadaki insanların çoğu kendi düzenini oturtmak için yıllarını veriyor, yıllarını. Hayatlarını feda ediyorlar resmen. Fakat bana kalırsa bu sıkıcılıktan öteye gidemiyor. Ben bunu istemiyorum.
Merhaba 🧡
İnsanların belli rutinlere sahip olması insanı öncelikle devamlı bir tercih yapma gereksinimden kurtararak rahatlatır. Örneğin minimalist bir yaşamı tercih ederek dolabını sadeleştirmeye giden biri artık dolap önünde ne giyeceğim diye dakikalar harcamaz. Ancak kişisel bakım ya da spor bir rutin ise kişinin hayatını sadece olumlu yönde etkiler. Bu rutinler ve değişiklerlerin ne olduğuna bağlı. Devamlılığı olmayan şeyler insanı yorar yıpratır. Şöyle düşünebiliriz sıkıldığımız şeyin ne olduğunu tespit edersek onun yerine yeni ve bizi daha mutlu edecek bir şey tercih edebiliriz. Monotonluk bu dünya için bana pek mümkün gelmiyor açıkçası 😅 Gündemin bu kadar hızlı değiştiği hayatın akıp gittiği günlerin nasıl bittiği anlaşılmayan bir zamanda yaşıyoruz.😉
Çok doğru 🧡
Monotonluğa da sabır kalmadı, zaman da ışık hızında geçip gidiyor 🙂☕
Teşekkür ederim 🧡