İnsanoğlu bu bayan, birçok nedeni olabilir. Onu tanıyan sensin. Kendince onu yorumlamaya çalış.
Kimi vardır, özledim der kandırır.
Kimi vardır, yalnız kalmıştır, bahanedir özlemek falan.
Kimi vardır gerçekten özlemiştir.
Kimi vardır...
Kimi vardır...
En güzeli bunu düşünmek yerine akışına bırak. Kendini istemediğin konuşmaları yapmaya mecbur hissetme. Özlediysen, bende özledim de. Özlemediysen es geç...
Umarım anlatmak istediğimi anladın bayan.
www.google.com.tr/imgres22 Yorumla
Soran+1 yılTskederim:)
- +1 yıl
Rica ederim.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşındır özleyebilir. Seninle iyi bir geçmişi vardır özleyebilir. Eski sevgilindir özlemiştir söyleyebilir. zamanına pas vermeyen bir kızdır şimdi o sana yazılıyordur özlediğini söyleyebilir. Gider de gider öncelikli olarak o kız kimdir hayatımızda ki yeri nedir onu bilmek lazım.
43 Yorumla
Soran+1 yılAramizda hic birsey olmadi. Beni arkadas olarak goruyor ama ona ragmen hep pesimden geliyor.
- +1 yıl
Seni arkadaş olarak görüyorsa bile artık daha fazlası olarak görmeye başlamış demektir. Kısa vadede alacağın bir teklife şaşırmamanı vey davranışlarında ki farklı yaklaşıma şok olmamanı tavsiye ederim. Hazırlıklı ol yani.
Soran+1 yılBunu soyledigin iyi oldu:)
Özlemek içinde bir sürü şeyi barındırır herkes her önüne geleni özlemez eğer özlüyor ve güvenilir biriyse onun hayatında önemli bir yerin vardır
14 Yorumla
Soran+1 yılVaay...
Soran+1 yılDesene onu guzel etkiledim:))
erkek söylüyorsa iş malum
ama ADAM söylüyorsa kendini göster.
çünkü özlemek gerçekten özlemek can sıkar.17 Yorumla
Soran+1 yılçünkü özlemek gerçekten özlemek can sıkar.'' derken?
Soran+1 yılGecen ben bir gittim ardindan 3 gun sonra kendisi geldi ama simdi bir problem daha var. Konusmayi yine kestik oysa birbirimze ''bende seni ozledigimi'' demistik sonra bir bakarim bir sarki paylasmis.. sanki vazgectigini anlatiyor..:(
Soran+1 yılBilmiyorumki? Ama soyle birsey daha var nezaman onunla konusunca mutlu oluyorum;:)
Soran+1 yılSoyledigin icin tsk ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Burada asıl etken daha önce ne kadar samimiydiniz? Aranızda cinsellik veya yakınlaşma geçti mi? Eğer geçtiyse cinsel tatminlik için de özledim diyerek tekrar buluşmak istiyor olabilir. Eğer seviyeli bir ilişkiniz var ise özlemiştir. O kişinin karakterine de bağlı. Dediklerimi düşün, en doğru kararı sen verirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAramizda hic birzaman birsey gecmedi. Kendissini de hic birzaman gormedim sadece fotorafimi ve sesimi duydu baska hirsey yok
Soran+1 yılOlmamm yaa...
Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Hm m ozlemis olmasi muhtemel. Tabi kisiye gore degisir. Kisinin dikkat ettigi olgulara. Mesela seninle yuzyuze gorustuyse dikkatini cezbeden bisey olmasi lazim mesela gulus gulerken yuzdeki ifadeler. Konusurken verdigi duygular felan. Tabi analizi nasil ki elemanin.
08 Yorumla
Soran+1 yılAnladim anladimmm
Soran+1 yılBosver ya.. moralim zaten bozuk:(
Soran+1 yılKendisi bir sarki paylasmis sozleri anladigima kadar benden vazgectigini anlatiyor :( herhaldee
Soran+1 yılgormek istermisin sarkinin sozlerini?
Ya Gerçekten Özlemiştir ya da o An Yazıcak bişey Bulamadığından Yazmak İstemiştir ya da Seni Kaybetmek İstemiyodur ya da ya da Bir Sürü Şey Gelebilir Aklına :)
323 Yorumla
Soran+1 yılDediklerin dogru olabiolir cunku gecenlerde de aynisi demisti.. 4 gun once de pat diye dedi sasirdim dogrusu kendisine nededim onu:) Aramizda hic birzaman birsey olmadi :)))
Soran+1 yılO bana oyle diyince bende ozledim dedim:)) mutlu oldu sankii:)))
Soran+1 yılKarsiligini verdim sonucta :) Onemli olan o.. mutlu ettim onu sahsen ben onu herzaman sinir ediyorum hep tersliyorum :))
Soran+1 yılAma bir yandn da hosumaaa gidiyorrr:D sinir etmeye devam edicem onu;p
Soran+1 yılHahahahahahahaha Hosuma gidiyor :))
Soran+1 yılOda beni sinir editor amaaa
Soran+1 yılO bende kolaydir ona bir laf de hemen nasil kizar :))
Soran+1 yılOda beni deli ediyor bazen oyle edince kaciyorum ondan
Soran+1 yılOnun amacina derken?
Soran+1 yılO kolaydiirrrrr
Soran+1 yılHayirlisiii
Soran+1 yılAynen:))
Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı. Geri dönmeni afetmeni ya da görüşmek istediğini..
10 Yorumla
+1 yılnedeni:özlemesidir 38.media.tumblr.com/.../...w2zXkN1s7amz4o1_250.gif
13 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim o kisiyle hic birzaman aranizda birsey olmadi ve onu sana diyor ozamanda mi ayni duusnurdun?
- +1 yıl
demekki seviyo/hoşlanıyo aramızda bişey olmayan biri niye böyle bişey söylesin önce bir tanışalım sonuçta.
Soran+1 yılYani benimde aklim ona takilmisti. Tamam kendisini baya zamndir taniyorum aramizda belki birsry olmadi ama ona hezaman deger verdim oda verdi.. ve herzaman geldi ben onu nekadar terslersem bile..
bu nasıl soru tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıktı sorusu gibi :D
özleedim diyorsa nedeni nedir ne ya :D özlemiştir işte ne nedeni218 Yorumla
Soran+1 yılOnu anladik bakalim bunu anlicakmisin.. Aramizda hic birzaman birsey olmadi ama onu bana demesi birac sacma degilmi sence?
Soran+1 yılBilmem o yuzden soruyorum ya..
- +1 yıl
şimdi anladım ben seni sen diyorsun ki aramda bişi yok bana seni özledim diyor acaba bişiler mi hissediyor? ama şekerim soru sorma şeklin yanlış senin özledim diyorsa sebebi nedir demeyeceksin bir erkek bir kızı özlüyorsa bişiler var mıdır diceksin
şimdi soruna gelicek olursam öyle laylaylom biri değilse tabii ki içinde bişi varsa özlüyordur yoksa kim kimi bomboşken özler
Soran+1 yılDogru diyorsun belki sorum yanlis olabilir ama elimden bu geliyor. Yurt disinda yasadigim icin turkcem pe k iyi degildir:))
Soran+1 yılAnladimanladim:) bende ona karsilik verdim nasil olsa ama suda varki şu an aramiz yok daha dogrusu konusmuyoruz.. kendisi bir soz paylasitigini gordum ve meger bir sarki cikti..
Soran+1 yılEvettt cunku arkadaslara dinlettim herkes senden sodugunu soyledi.. :( gormek istermisin?
Soran+1 yılNezaman onunla alakami kescem birseyler paylasiyor.. o bakimdan sarkiyi simdi paylascam.. umarim yardimci olabilirsin:(( cunku aklim karisik yaa..
Soran+1 yılSo many reasons
Why you were wrong
It was my fault too
I played along
I should’ve said no
Tensions goes
Should’ve said no
And now the wall just grows
Time will tell me
Why you were cold
It takes one week
Until feelings show
Breaks the code
Implodes, I’ll go
‘Cuz the wall just grows
I can’t take it any longer
I can’t keep myself together
I don’t need you to be stronger
I can’t hold on forever
I can’t hold on forever
I can’t take it any longer
I can’t keep myself together
I don’t need you to be stronger
I can’t hold on forever
I can’t hold on foreve
Soran+1 yılSozlerini paylastim
Soran+1 yılSitem derken neyi demek istedin>
Soran+1 yılevet soguk davraniyorum, trip atiyorum, sinirleniyorum, hesao soruyoeum:))
+1 yılEgosunu hiçe sayıp "özledim" demişse daha ne beklenebilirki? Özledim demek şiirdir, resimdir, müziktir, ozunde bircok sanatı içerir.
33 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
Özledim demek yerine kimseyi koyamadıklarını demek. Başkasını gözüm görmedi demek
Soran+1 yılBirsey daha ogrendim tsk ederm:)
SEVILEN özlenir Nedeni Baska Ne olucak uzun Zaman Görmemesine Bile Gerek yok Ben Annemi Kardesimi isden gelene Kadar özlerim Mesela Arkadas da böyledir:)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim gibisini bulamamıştır.. Yaşı da ilerlemiştir.. Evde kalma korkusu sarmıştır..
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılHic birseyim o hic olmadigini
Soran+1 yılOlabili r cunku ben ona hic birzaman firsat vermedim:)
+1 yılÖzledim diyip yanıma gelirse eyvallah ama iki sokak öteden veya başka bir şehirden özledim diyorsa durmadan yalan söylüyordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılherzaman demiyor bunu.. ustelik uzakta otuyor
- +1 yıl
Özleyen insan gelir esir altında değilse. Ne yani onu bağlayan mı var oraya eğer varsa da sen 2. plandasındır bunu tercih etmezsin herhalde. Fasa fisodur bunlar. İnanma. Bugün sana yarın başkasına. Yazmak kolaydır.
Soran+1 yılbunu soyledigin iyi oldu.. artik bundan sonra onada dikkat ederim:)
Erkek özledim diyosa gercektir buna inan ve senden %99 bir elektrik almistir. Yani seviyordur. Ama kızlarin pek özledim dediği mesajlara güvenmiyorum acikcasi.
00 Yorumla
+1 yılulan bu sorunun cevabında ne bekliyorsun bir kıza seni özledim diyorsam onu özlemişimdir başka açıklaması yok
29 Yorumla
Soran+1 yılSadece fikrini merak ediyorum diyelim bir kiz onu sana demis olsa pat diye ne dusunurdun o an? Ciddiyemi alirdin yoksa?
- +1 yıl
ne kadar öküz olsamda kızlar hassas yaratıklardır. o anda ben bile içimi sevgi yaprakları döşerdi l*n heralde
Soran+1 yılHahaha, yanii sende o an iyi davranirdin ve guzel bir karsilik verirdin yani:)?
- +1 yıl
ulan yani özlemesem bile çaktırmazdım.
Soran+1 yılNasil caktirmazdin peki:) Bana o lafi dedi yaa ilk basta sasirdigimi dile getirdim ve ardindan sesini bende duymak istiyorum dile getirdim oda niye sordu.. ozledinmi diye sordu bende evet dedim:)) hemen ele verdim kendimi ama bunu yapmamam lazim:)))
- +1 yıl
ben öyle şeyler yaşamadım özlemişsem gidip kollarımın arasına alırım yiyorsa inkar l. an yoksa niye miye sormam yok seni özledim gibi romantik konuşmalar benlik değil
Soran+1 yılAnladim anladim:) kendisi romantiektir ama ben degilim:)) boyule seyleri demeyii hic sevmem ama o gun dedim iste:)
- +1 yıl
bu soruyu burada sormanın nedeni karsındakinden kaynaklanıyor. seni özledim diyen erkekmi olur l. an hissettirecek. ama ben öyle yapıyorsam her türlü kızdan sözlü özledim lafını beklerim hiç yaşamadım ama öyle olur l*n heralde :)
Soran+1 yılBir kac ay oncede onu demisti inandirici gelmedi o an bunu yine diyince sasirdim
+1 yılşu an çevresinde onunla ilgilenen kimse yoktur
Eğer uzun bir aradan sonra diyorsa bunu01 Yorumla
Soran+1 yılkendisinle baya zamandir aramiz yok..
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=FWqq8sszCf0
sebebi burada08 Yorumla
Soran+1 yılAma aramizdahiccc birseyyy olmadii gii:( ustelik bu sarkiyi cok iyi biliyorum..
Soran+1 yılUstelik sabahlara kadar telefoondan konusuurduk:))
- +1 yıl
şarkı değil bu şiir aranızda bişey olması özlemeye sebep değildir insan bilmeden de bişeylerin hasretini çeker
Soran+1 yılOylemi diyorsun? O yuzdenmi boyle ediyorrr...
- +1 yıl
kim ne dedi bilmiyorum ama içindeki boşluğun sebebi olabilir
Soran+1 yılHerkes bosluk diyor tam olarak neyi demek istiyorsunki?
- +1 yıl
birilerine karşı bişey hissetme isteği
Soran+1 yılO banami demek istiyorsun?
Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Ailem disinda biri diyor ise
İşi düşmüstür genelde ya da baska bir sebeple iletisim kurmaya calistigini dusunurum00 Yorumla
+1 yıliçinde hisler vardır onu istiyor düşünüyor ki özlüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılaramizda birsey olmasa bile onu demesi normalmi sence?
- +1 yıl
aramızda derken onun düşüncesini kesin biliyomusun senle benim aramda şu an bişey yok beni özlüyomusun özledim dermiydin
Soran+1 yılHayir demezdimm o bana onu dedi ya sasirdim dogrusu:/ hem beni arkadas olarak goruyor hem pesimden geliyor yalvariyor red ediyorum kendisi yine geliyor:/
benim eski sevgilimde öyle diyo ama geliyo mu hayır. Boş laflar
02 Yorumla
Soran+1 yılBu geliyor ama
- Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılAşkından özlemek
Yalnızlığından özlemek
Dostluktan özlemek
Arzusu için özlemek
Parası için özlemek
Hangisi sen seç?02 Yorumla
Soran+1 yılSectimb ile.
- +1 yıl
Tamamdır o zaman
+1 yılValla aynı şeyi bende yaşadım. 1 aydır konusmadıgım kız arkadasım bana seni özledim dedi ayrılma sebebimizde mecburiyettendi
07 Yorumla
Soran+1 yılAma aramizda birsey oldumu Benim olmadii
- +1 yıl
henüz olmadı olcak gibi duruyo
Soran+1 yılO yuzdenmi pesimden geliyor
- +1 yıl
Büyük ihtimal
Soran+1 yılAha simdi anladimmm
- +1 yıl
Başka birini bulamayıp sana dömüşde olabilir :D
Soran+1 yılOndan o beklenir:)
Bir ERKEK bir KIZA "beni özledin mi" diye sorduğu zaman KIZ "özlemedim tek sen değil kimseyi özlemiyorum" diyorsa ne anlama gelir
00 YorumlaNedeni yoktur , özlemiştir. Sevdiğin bir yemeği canının istemesi gibi işte..
00 YorumlaAllllahimmm sana geliyorumm :-D:-D:-D nedenn neden boyle bu insanlar
00 Yorumla
+1 yılÖzlemiştir bu kadar net , sesini özler gülüşünü özler bakışını özler vs vs..
00 Yorumlabir erkek özledim diyorsa sevişelim demek istiyordur... eğer biz kız özledim diyorsa gerçekten özlemiştir
10 Yorumlaözlemiş olabilir belki :D özledim diyorsa özlemiştir, bunu söylemek kolay değil, işin ucunda dumur olmak var
00 Yorumlahastalıklı kafalarımızda hemen bir neden yaratmazsak bir şeyler eksik kalıyor..
05 Yorumla
Soran+1 yılNeymis o eksiklik
Soran+1 yıl? Anlamadim
Soran+1 yılOké oke
Hoşlanmıştır. Bana böyle normal arkadaşım davransın saniyesinde suratına bakmam.
011 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim bir kiz arkadasin var ve aranizda hic birzaman birsey olmadi.. ve sana bunu diyor ne dusunurdun?
Soran+1 yılDogru diyorsun ben mesela onun ilgisini mesajlarin simdiden ozledim:)
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Çocuğun özünü özlemedikten sonra gerisi hiç. İşte bu yüzden erkek hoşlandıysa dürüsttür başka alternatifi çok azdır. Sevgiliyse ayrılarsa cinsellik aralarında var olmuşsa çocuk cinselliği özler mesela. O yüzden hep derim asla cinsellik yaşamayın. Eş olarak sizi alacak anca öyle. Onun dışında bir erkek normal sohbet dışında size özledim derse bil ki doğrudur dürüsttür.
Soran+1 yılAramizda birsey gecmedi. Cinsenlikte gecmedi
Soran+1 yılAynen oyle ozaman ciddi bir sekilde demistir onu anladigima kadar
Soran+1 yılYani bakacagizzz artikk
Soran+1 yılAynen hayirlisi
aranızda bir bağ vardır adı ne olursa olsun özlemiştir değer verdiği şeyleri özler insan
15 Yorumla
Soran+1 yılAramizda hic birzaman birsey olmadi.. ama ona ragmen onu bana demesi beni biraz sasirtti:)
Soran+1 yılBuda beni cok mutlu ettii gercekten
Soran+1 yılYaniiii
+1 yıl@PianistKadın bak görüyor musun. Bir benim söyleyen sen bunu bulmuşsun odunluk yapıyosun. odunnnnn
11 Yorumla- +1 yıl
ama senin odunuuuuuuun :)
+1 yılHerseyin altinda neden bukadar sebep ariyorsunuz :) özledigi icindir baska ne icin olcak :)
10 Yorumla
+1 yılÖzlemştir ya da boşda kalmıştır. Samimiyetinden anlaman lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılhersey olabilir
Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Özlemenin sebebi olabilir mi özlemiştir çünkü önemsiyordur.
09 Yorumla
Soran+1 yılOnemsedigi icinmi bana o Lafi dedi
Soran+1 yılVaasyyyy buda beni mutlu etio
Soran+1 yılOlabilir ama beni hem arkadasi olarak goruyorrr ve nezaman onunla konusmamasam kendiisi hep geliyor
Soran+1 yılNe biliyorsunn
Soran+1 yılMerak ettim dogrusu
+1 yılÖzlemiştir ne anlamak istiyorsun seninle yatmak istediginimi ;-)
012 Yorumla
Soran+1 yılYok artik daha neler
- +1 yıl
Ozaman ozledim diyorsa sen ne hissediyorsan oda onu hissediyordur özlemiştir seni bu yani ;-)
Soran+1 yılAnladimm
- +1 yıl
Sevindim yoksa çocuktan suphelenecektin ;-)
Soran+1 yılNiyekii
- +1 yıl
Niye mi yoksa seni ozledim deyince acaba içinden fantazi mi kuruyor diye ;-D
Soran+1 yılSoruyoruz herhalde?
- +1 yıl
Bende söylüyorum herhalde kotu düşünme sen boşver ;-D
Soran+1 yılokeee
- +1 yıl
Anlastik mi simdi ;-)
Soran+1 yılyep
- +1 yıl
Dú ;-)
+1 yılO sıra manitasız kalmıştır. Muhtemel sana doğru bişey kabarıyor...
14 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen Sana dogru birsey kabariyor derken?
- +1 yıl
Recep ivedik kahve falı...
Soran+1 yılNe alaka be
- +1 yıl
😫 bir kola alabilirmiyim?
Belki gerçekten özlemiştir , belki sana değer verdiği imajı yaratmaya çalışıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılDeger verdigi imaji derken?
Ozlemis işte ne altında aradiginiz bilmem ki
19 Yorumla
Soran+1 yılBirsey aramiyorum sadece fikirinizi merak ediyorum.
Soran+1 yılOnu bile demesi beni cok sasirtmisti:))
Soran+1 yılHayirlisi Allahtan:)
Soran+1 yılAmin amin cumlemizin:)
Soran+1 yılOlursa derim allah razi olsun:)
Nedeniaseni ozlemesidir.
Uzun zamandır böyle saçma bir cevap vermemistim, bu iyi oldu10 Yorumlaoff çalışmadığım yerden çıktı soru... :)
bana şuana kadar diyen olmadı be bilemedim00 Yorumla
+1 yılBunu biz bilemyiz ki bir soyleyen kisi bilir bide Allah bilir
00 Yorumla' Sen çok Yeşilçam filmleri izliyosun heralde derdim
00 YorumlaYa özlemiştir , ya da özlememiştir panpa başka ne olcak?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer özlediğini söylüyorsa Sen özleim diyosun ya Özlediğiği için özlemiş olmaza özleme kmzeşldm dedşn özlem özzzleeeööööö dsafsadas
15 Yorumla
Soran+1 yılIlk o dedi ve bende ardindan dedimm
Cevap sahibi+1 yıltamam işte özelimd zölem zledim diedi z özlemek sen sde özelli özle özzledim dsds
Soran+1 yılNe bicim yaziyorsun Sen kardesim
Cevap sahibi+1 yıl@whoop bak işte espiriden anlayan bir arkadaşımız işte :))) bu arada konuşmam düzeldi :D
+1 yılErkek özlerse gelir, kadın özlediyse seven erkek yine gelir:) gelmeli ama ya:)
00 Yorumla
+1 yılOzlem hissi sevginin semboludur iyi bişey iste benide ozleyen var mi ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevginin derken? Oysa aramizda hic birsey olmamisti..
- +1 yıl
Icindr sana sevgi besliyoki özlem var..
Soran+1 yılBanami yok artik o yuzden mi bana o laafi dedi?
- +1 yıl
Insan sevmediği birini Özler mi..
Soran+1 yılOzlemez..
- +1 yıl
Öyle iste..
+1 yılGerçekten özlemiştir ve belkide seviyodur. Benimde özlediklerim var mesela. Seni çok özledim diyemediğim
00 YorumlaDegisik. Ozledigindendir neyi ozledigi ne yasadiginiza baglidir :)
00 Yorumlasevdiği için ve onun yanında mutlu olduğu için özledim der yani ;)
00 YorumlaÇok basit ozlemistir hasret duyuyor dur koluna tenine ondan.
00 YorumlaBeşeri profile bağlı. % 50 iyilik-kötülük ihtimali veriyorum.
00 Yorumla
+1 yılYokluk cekiyordur -_- ozledigi icin diyordur ne icin diyecek ki baska :/
=^-^=00 Yorumla
+1 yılsoru cidden çok zor... d... sevgilinse normaldir yazması :)). deilse yavşamaya çalışıo sanki
029 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim hic birzaman olmadi
- +1 yıl
o zmn kesin yavsıo ,:)
Soran+1 yılPeki bu durumda nasil davraniyim :)) diyelim yine gelirse
- +1 yıl
çocugu tanıyo musun
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
hoşlanıosan bende die cevap yaz
Soran+1 yılbende demistim tabikide ama o amacla degil tabikide
- +1 yıl
ee hoşlanıo musun bari. çünkü çocuk bu yazdığını başka anlayabilir.. yani seni de hoşlanıo sanabilir
Soran+1 yılHoslaniyorum ama cok engel var..
- +1 yıl
akraban filan mı
Soran+1 yılHayir.. beni hem arkadasi olarak goruyor ama bir yandan oyle sozler diyor red ediyorum yine geliyor. Kendisi Alevi ben Sunni.. benden uzakta otuyor ve benden bir kac yas kucuk.,,
- +1 yıl
sen o ilişkiyi katla dolaba koy... yalan yok benimkinden de zormuş senin ki :))
Soran+1 yılSeninkisi nasildi?
- +1 yıl
biraz karışık.. akrabayız ,, ama biraz uzaktan, üstelik önceden sevdiğimi biliodu.. aradan yıllar geçti.. hala sevdiğimi bilio mu.. bir de kız ultra güzel ha :))
Soran+1 yılhmmmm:)
- +1 yıl
baya sıkıntılı demi
Soran+1 yılevet:)
- +1 yıl
var mı senin tavsiyen... senin sorundayız ama :Dd
Soran+1 yılHic mesaj attinmi ona?
- +1 yıl
yoo zaten konusoz :)) ama kuzen misali
Soran+1 yılHmmm kiz bilmiyor birsey yani?
- +1 yıl
işte onu da bilmiorum.. eğer biliorsa daha kötü demi.. ... ya senin derdin var ken benimkine girdik kusura bakma hhaa :))
Soran+1 yılOlsun ya yardim etmeyi severim:)
- +1 yıl
eyw :)). gidip direk yüzüne söylesem mi :))
Soran+1 yılHayir ben olsam onu bir test ederim:) eger kiskaniyorsa anlarsin:))
- +1 yıl
özele gelsene sen :))
Soran+1 yılburdan olmazmi?
- +1 yıl
ne biliyim özel bir konuya buraya dökmeyek
Soran+1 yılPeki sen bilirsiin
Sen ona hangi niyetle özledim dedin sırf o dedi diyemi sende dedin yoksa?
05 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere dedi
Soran+1 yılbende sesini duymak istiyorum deidm oda bana ozledinmi diye sordu bende evet dedim:)
Soran+1 yılVaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.. bende onu cok ozledimm..
Özlemek farklı bir olgu... ufacık birşey den bile seni anıp özlemiş olabilir...
03 Yorumla
Soran+1 yılAla allaa
Soran+1 yılDiger ne peki
Bir kız özlediğini bir koşu giderim yanına ne kadar özlemiş bakarım..
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladimmm
+1 yılİlk buluşmada üstüne öküzleme atlarım, özlemişmi o zaman anlarız :...
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim anladim ama onu hic gormedim
+1 yılSevgidir ya seni özledim diyorum sana demek çok hoş güzel bir cümle nlamı büyük
07 Yorumla
Soran+1 yılCumle anlami diyorsun anlatda biZde bilelim
- +1 yıl
O cümlenin güzelliğini bilmiyorsan gerek yok boşver 😉
Soran+1 yılbiliyoru herhalde sadece senin filkrini bilmek istiyorum
- +1 yıl
Benim fikrim seviyorum demek kalbin güzelliğini anlatır, özledim özlüyorum demek hasreti ve boşluğu anlatır çok içten gelir kalben anlayana
Soran+1 yılAhaaaaaaa nekadar Guzel anlattim yaa:)))
- +1 yıl
Evet güzel anlattım ama anlayana senin gibilerine değil bu hahaha lara devam sen 😉 hadi şimdi sağdan..
Soran+1 yılBundan Sana ne Sen kendine bak sapsal sey
bu sorunun cevabını bilmeden bir ilişkiye başlama derim
20 Yorumlaözlemek kelimesi ne demek onu mu anlatalım yani bunuda mı bilmiyosunuz hdgshsgfdsh
00 YorumlaÖzlemişdir , Seks ister , Yalnız kalmak istemez , İntikam almakdır asıl amacı vs..
00 YorumlaYanliz kalmis ilgiye muhtac birisinden duydugun laf. Engelle sil
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne