Bir çocuğun sahnedeki performansını saygılıca dinlemek ve onu ayakta alkışlamak harika. O sahneye çıkana kadar olan stresi o yaşta ona fazlasıyla ağır gelebilir. Ama sonrasında aldığı tepki onu öylesine rahatlatır ki, ben yetişkin birinde bu kadar etki göreceğimi sanmam.. bir defa bunu yaşadım hala beni mutlu eder🥰🧚🏻♀️
Sarılarak. Bu arada güzel oluyor onun hayalini kurmak, yanında küçüklük halin var elini tutuyorsun, göz kırpmalar falan 😄 insan bunu hayal edince içi huzur doluyor. Ben ufaklığa bir şeyler söyleyeyim şimdi… “Merak etme evlat, elini bırakmayacağım. Bu hayat denen yolculuk, sensiz zulüm gibi geçerdi. Senin o güzel neşene ihtiyacım var…”
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Öz güveni aşılamazdım. hata yap hayatta acı çek böylece öz güvensiz olmanın sana bir şey kazandırmadığını gör derdim. yaşayarak kendisi görürdü zaten. bunun dışında verebileceğim bir tavsiye olmazdı.
Bir çok şeyi ona yaptırırdım, her işini halletmezdim. Kendisinin halletmesini isterdim. Kendi başının çaresine bakabildiğini anladığı zaman özgüveni de gelecektir.
Verirdim eline telefonu. Cebine de para koyardım. İstanbulun bi ucunda bırakıp eve geri gel derdim kfkfkf özgüveni tavan yapardı heralde tabi kaçırılmazsa jdjdj