Selam
yaşadığınız olayları karşınızda ki kişiye kolayla anlata biliyor musunuz?

Selam
yaşadığınız olayları karşınızda ki kişiye kolayla anlata biliyor musunuz?

bazen evet bazen hayır, bu beceri işinden çok istekle ilintili bir durum. karşımdaki kişinin beni anlayacağını düşünürsem tercih meselesi haline gelir ama her zaman anlayışlı insan bulunmuyor ya da kıymetli ilgiyi hevesle gösterecek biri. o zaman da içten bir "aman be" diyorum dokulmeyenler bize yadigâr kalıyor.
çimi dökebileceğim birisi yok maalesef. bu yüzden genel olarak her zaman içime atıyorum yani kimseye söylemiyorum. ama kafa dengi güvenebileceğim bir arkadaşım olsaydı tabi ki o zaman. içimi dökerdim güzel bir şekilde. ama maalesef insanlar çok bencil sizi dinlemiyor sadece kendi sorunlarını size anlatıyor bu yüzden de sanırım içimi döksem bile şu an isteğim dahilinde kimseye içimi dökmüyorum ama istersem dökerim.
Selam gadası 🙃
Hayır kolay kolay içindekileri anlatma yetisine sahip değilim.
Cevap
12Cevap
İçimi herkese dökemem. Birkaç güzel dostum var onlara her şeyi anlatabilirim.
Mutluluğumu paylaşirim ama sorunlarımı, üzüntülerimi kimseye söylemem. Kendi içim de halletmeyi seviyorum. O an kimse karışmasın bana
Ben kimse olmadığım için öğrenirim 😏
Ben genelde samimi olduğum ve benimle dertleşecek insanlara içimi dökerim yani genel anlamıyla her insan için dökülmez
Sadece samimi olduklarıma çok güvendiklerime. Öyle herkese herşeyi anlatmam. Kendimde saklamayı tercih ederim.
Çok çok samimi olduğum kişiye anlatırım. Ama öyle olupta hainlik yapanı da şahit oldum ya Allah sonumu hayır eylesin.
Evet ama yabancı hiç tanımadığım ve bir daha hiç görmeyeceğim birine kolayca anlatırım ve bu çok iç rahatlatıcı oluyor
İçimi kimseye dökmem. Cemal Süreya gibi, benim de içimi dökmeye niyetim yok.
Bunu yapmayı çok istiyorum ama bazı şeyler benimle mezara gidecek ve gitmek zorunda ilerde evlenirsem eşime dahi anlatamayacağım şryler o yüzden zaman zaman burayı kullanıyorum
Kimseye içimi dökmem. İcini doktuklerin en kötülerini alır zamanı gelince sana karşı kullanır
Ben dürüst insan görmedim direkt ben buyum böyle böyle oldu diyen.
Herkes yalanlara sığınıyor.. yalanları anlayan kişiden de sıyrılıyor. Herkes dürüst olup içini birine açamıyor.. herkes işine geldiğini anlıyor anlamak istediğini anlıyor.
Ben birilerine bir sey anlatmayı pek sevmiyorum gereksiz geliyor artık
Esim’e evet. Yani daha cok once icime kapanirim, o israr eder bayagi, oyle dokerim icimi
Hayır kendi kendimi bitiriyorum.
Hayır yapamıyorum
Hayır içimi kolay kolay dökmem.
Hayır kimseye dökemiyorum
Anlatmamayı tercih ediyorum
Nadiren
Evettt
Dökerim
Herkese anlatmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?