Evlilik, sevgili, arkadaşlık gibi hayatın her alanında olabilir. Sizce genel durum nasıl? (Günümüzü baz alarak dürüst şekilde cevaplayalım)
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınların büyük kısmının paragöz ve kan emici olduğunu düşünüyorum ama erkeklerde bedensel ihtiyaçları için kadınları fazlaca kullanıyor. Ağır sözler veriyor ve kalp kırıyorlar. Kadınların gerçekten sevdiğinde annelik iç güdülerinden dolayı fazlaca fedakar olabileceğine inancım tam o sebeple
Günümüzü baz alırsak bana fedakârlık erkeklere dayatılıyor gibi geliyor.
Geçmişte daha çok kadına dayatılmıştı bu yüzden günümüzdeki kadınlar setleri çekiyor, sorun şu ki erkekler de değişti :) yani geçmişin sorununu bugünün sorunuymuş gibi içselleştirip ona göre bir tutum belirlemek doğru değildir.
İllaki geçmişten izler olacaktır fakat bu zamanla da değişecektir oysa denge kurulması yerine erkekler eziliyor ve şaşırdığım şey şu ki kadınlar kadar tepki göstermiyorlar daha çok geri çekilmeyi veya sessiz kalmayı tercih ediyorlar.
Benim gördüklerim bunlar, başkalarına çok daha farklı yansıması benim izlenimlerimi değiştirmez. Aksine genelleme de yapılamayacağı kanıtlanmış olur.
Bu tür şeylerde ayrım yapmam normalde ama kadınlar genelde daha fedakar. Evlendikleri erkek için soy adlarını, bazen şehirlerini bırakıyorlar. Hatta kimisi mesleğinden vazgeçiyor.
bence bu kişiye göre değişir saddov yani tamamen kadınlar diyemeyiz tamamen erkekle de diyemeyiz olaya duruma karaktere göre değişkenlik gösteriyor
Cevap
12Cevap
Karaktere göre değişir bu
Karakter meselesi aslında ama seven Taraf daha fedakar olur.
erkekler şıkıını işaretleyenlerin %90 erkekler olduğunu söylerim ama ispatlayamam :)
22 erkek 9 kız
Niye tahminin yanlış
Yine yanlış. Yüzdelik hesaplayamıyorsunuz sanırım.
O zaman neden yüzde veriyorsun
Genellikle kadınlar bence. Bu durumunda anaç olduğumuz için, ayrıca annelik iç güdülerimiz bizi bu şekilde yönlendiriyor.
Ben bazı konularda fedakar olduğumu düşünüyorum.. bu daha çok insanın karakterinden gelen bir şey.
karaktere bağlı cinsiyet ile bağdaştıramadım
fedakarlığı cinsiyete bağlayamam
çünkü bu durumun cinsiyetle değil karakterle alakası var
Kadınlar olsun kimse için fedakarlık yapamam verdiği değer kadardır herkes.
ikiside fedakardır çünkü zamanını feda ediyorsunuz zamanda en kıymetli şey
Bence kadınlar daha fedakardır benim gözlemlediğim öyle..
Bu kişiye göre değişiyor
Çoğunlukla erkekler daha fedakar sanırım
Doğru
Seven daha fedakârdır, sevmeyin 😂😂
Politikacı gibi görüş yapmayın 😂
Hayırlı işler o zaman 😂
Ne o tanır gibi dedin 😂
Tabiki her daim erkekler
Erkekler bekliyor taşıyor sabrediyor.
Erkekler tabiki tartışmasiz
Fedakarlığı doğru bulmuyorum.
Seven daha fedakârdır