Selâmlar!!
Yaşattığını yaşamaktan korkuyor musun, yoksa masum musun...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Yaşattığını yaşamaktan korkuyor musun, yoksa masum musun...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Korkuyorum. Ben gerçekten çoğu insanın da korktuğunu düşünüyorum. Herkes yapmam etmem demiş ama insan olduklarını unutuyorlar. Kimseye bir şey yaşatmadıysanız neden bu haldesiniz o zaman diye sorasım geliyor insanlara. En azından mutlular mı? Değiller. İlla benzeri olmak zorunda değil. Annem hep bana şunu öğretti; başına bir şey geldiğinde ben ne yaptım diye kendine sor. Ayağım bi yere takıldıysa kalkıp demiyorum ki birinin ayağına çelme mi taktım? Başka bi şekilde incitmiş olabilirim birini. Ve bu da beni ben yapıyor aslında. O yüzden elimden geldiğince hassas davranmaya çalışsam da istemeden farkında bile değilken kırmış veya üzmüş oluyorum.. birilerini
Masum değilim ama yine de yaşattığım şeyi yaşamaktan korkmuyorum. Kimseye haksız yere bir şey yapmadım. Melek değilim onlar da benden peygamberlik bekledi bende de o yok. Herkes hakettiği şeyi yaşıyor dünyada. Adalet benim için de bir gün tecelli ederse isyan etmem kabullenirim
Hayır korkmam kimseye hak etmediği gibi davranmıyorum çünkü, herkese hak etiği gibi davranıyorum her zaman için. bu yüzden hiç bir şeyden korkmuyorum yani yaşattığımı yaşasaydım zaten mutlu olurdum. çünkü herkese iyi davranmak gibi kötü bir huyum var. yani buda aslında iyi bir karakterim olduğu için oluyor. yani birine istesem de kötü davranamıyorum genel olarak bu da daha sonra o kişinin vefasızlık yapmasına neden olabiliyor.
Korkmam. Zaten ilahi adalet yerini buluyor. Hoş bu saatten sonra Allah a tam itaat etmeye karar verdim. Hakkıma düşen kılıç dahi olsa boynumu esirgemeyeceğim
Cevap
24Cevap
Eğer hayatta böyle bir şey gerçekten başıma gelecekse asla korkmam mutlu olurum. Çünkü kime ne yaşattıysam gerçekten hepsi de hak ettiği için yaşadı.
kimseye kötü bir şey yaşamadım şu ana kadar ama yasatirsamda yaşayacağımdan hiç şüphe duymam belki bu durumdan dolayı ki fazla empati yapıp hatta haddinden fazla yapip suyun çıkarıyorum.. bana ne katacak yaşayip göreceğiz
İnsan olmanın acizliğiyle yaptığım yanlışları yaşamaktan korkuyorum evet.
Bu konuda kıstas almak, orantı kurmak büyük hata. O yaptı bende yapabilirim, herkes yapıyor gibi kısaslar zarar veriyor insana.
İnsanlara kötü şeyler yaşattığımı düşünmüyorum. O yüzden korkmuyorum hatta inşallah yaşattığımı yaşarım
herkes niyetinin ekmegini yer demişler herşeyin karşılığını bir gün mutlaka görürsün iyiliğinde kötülüğünde
Hiç öyle olmuyor valla
Kime iyilik etti isen kazık yedim. Bir değil iki değil 10 degil
İyiliği karşındaki insan dan bekleme sen iyilik yap senin karşınada Allah iyi insanları çıkartır
Korkmuyorum çünkü yaşattığımı yaşayacağıma yürekten inandığım için kimseye kötü şeyler yaşatmamaya çalışıyorum.
yaşattığını yaşadım, bana yaşatanda yaşayacak, onun o çaresiz hallerini duymak için yaşıyorum.
Yaşattığımı Korksam da yaşarım, korkmasam da, o yüzden bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmamaya çalışırım.
Yaşattıkları mi yaşasaydım şu an dünyanın en mutlu insanı olurdum kötü şeyler de yapmadim değil ama arada bi denklem var onun için korkmuyorum
Ben bunu yapmadan düşünürüm. İnsanların canını yakmayıda sevmem. İstemeden bazı şeyler olabilir tabi
Masumluk kiiiiiiğm ben kim. Yaşamam inşallah. Derseler ki ne yaptıysan onu sana yaşatacağız, erkekler yandı.😳
Yasattıysam haketmıslerdır hakedıyosam yasarım sorun degıl korkacak bısey yok
İnşallah yaşattıklarımı yaşamak nasip olur ☺️
Hak etmediği halde bir şey yaşatırsam evet tabi ki. Ama hak ettiyse pişman olmam.
Korkarım. Amâ bana kötülük yapanlara en azından şimdilik bsiey olduğunu görmedim
Onun için dikkatli davranırım, böyle bir korkum yok.
kimseye bir kötülüğüm dokunmadı. o yüzen vicdanım pırıl
Ben bilerek kimseye zarar vermediğim için kormak istemiyorum.
Korkmam çünkü ben yaşatmadım yaşatmak bana göre değil allahın işine karışmam
yaşatmamaya çalışıyorum. bilmeden istemeden yaşattıklarımdan korkuyorum.
Kötü bişey yaşatmadım kimseye dolayısıyla öyle bir korkum yok
Pek inanmıyorum kötüler neden yaşamıyor yaşattıklarını öyleyse
Daha fazlasını yaşatıcam canımı acıtanin canını acıtcam yeminim var
Bilakis bekliyorum yaşattığımı yaşatacak birinin karşıma çıkmasını
Yaşamamak için bazı şeyleri görmezden geliyorum yoksa neler yapardım 😂
Yaşayacağımı düşünmüyorum çünkü kimseye boş yere kötü bir şey yapmadım bunu onlar hak ettiler🙄
yaşattıklarımı yaşayacak olursam o hooooo direk cennete hemde en ön sıradayım :)
Kınadığını bile yaşıyorsun
Yaşattığını da elbet bir gün dünya veya ahirette yaşarsın.
Güzel şeyler yaşattım
Evet hep bu mantık ile hareket ediyorum
Gerçekten bu var mı? Örneklerle anlatın lütfen
Tamamen yalan. Yaşattığımı yaşasaydım hayatım güllük gülistanlık olurdu.
Evet isterdim.. Çok adil olurdu..
bir şey yasatmadim sjkakisx
Bundan korktuğum için adımımı ona göre atıyorum
Yaşamışızdir belkide..
İlk taşı atacak bir en gunahsiziniz atsin
Hayır çünki kimseye kötü bir şey yaşatmadım
korkuyorum ama umursamıyorum
Yaşamayalım ya ne gerek var 😃
Yazı çok etkileyici :)
Hayır öyle bir yüküm yok..
hakettiğim herşeyi yaşarım
Kimseye kötü bir şey yasatmadim