Senin en hassas olduğun nokta nedir?

Hani bazen birden üzülürsün, mutlu olursun veya sinirden deliye dönersin bunları ne olursa aniden modun değişir ruh halin tersine döner?
21 OCAK 2023
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senin en hassas olduğun nokta nedir?

Hani bazen birden üzülürsün, mutlu olursun veya sinirden deliye dönersin bunları ne olursa aniden modun değişir ruh halin tersine döner?
21 OCAK 2023
Benim en hassas noktam aslında yok diyebilirim. eskiden yalnız kalmak ya da sevilmek gibi duygular benim zayıf noktamdı ama zaman içinde duygularımı kaybettiğim için şu an zayıf noktam yok diyebilirim. yani kaybetmekten korktuğum birisi ya da bir şey yok. ya da çok istediğim mutlaka benim olmalı diyeceğim birisi de yok. kısaca ne olursa olsun benim için artık hiç bir şey fark etmeyecek duruma geldim. bu yüzden de zayıf noktam yok diyebilirim.
şu an sadece annem var. Bir de gerçekten cahilliğe karşı inanılmaz hassasım bütün insanlarla muhatap olmaya bile tahammül edemiyorum.
Bu konuda size inanın hsk veriyorum sma unutmayın her insanın Aldığı eğitim ve hayat standart kalitesi Ayni seviyede olmasıda mümkün değil. İnsanlara fazla tepeden bakmakta egolu olmaya sebeptir
Çok yüksek sesle konuşulması, küfür edilmesi, saçma sebeplerle tartışma çıkması kırıcı sözler söylemek veya duymak, sevdiklerimle küskün olmak hiç sevmem (konuşarak çözme, iletişime ara vermeme taraftarıyım), haksızlığa uğramak bunlar, sevdiğim insanları üzgün görmek kötü etkiliyor ve üzüyor...
Ailemle alakalı her şey modumu değiştirebilir.
Teşekkür ederimmm ♥️
Rica ederimmm❤️
Cevap
15Cevap
Kedim galiba. Ama onun genelde pozitif duygular yönünde etkisi oluyor. Negatife dönmem için bir sebebe ihtiyacım yok😂
Hiç düşünmedim insanlar düşündüklerini çeker ve ben bunu bilmesem daha iyi🙂
Masum insanlara ve hayvanlara zarar verilmesi en hassas noktam onlara zarar vereni yaşatmam
Telefonumun şarjının bitmesi, defterlerimi bulamamam Ay Allah korusun Kafayı yemişim
Çocuklar. Çocukların kötülük görmesini istemem hiçbir açıdan.
Ailemdir. Onlar için gözümü kırpmadan canımı veririm
gururum , saygısızlık, incitilmek sevdiklerimin üzülmesi hassas noktam
Sabah alarm dışında başka biri tarafından uyandırılmak. Özellikle tatil günlerinde. Uyandığım anda bütün sinirlerim tepeme sıçrıyor
Hassas noktamdan vurdu hayat. Kimseyi hassas noktanız yapmayın
Burada hakaret etmeden sorularına görüş verdiklerimin beni engellemesi.@mina15 gibi. Mesaj kutusunda klavye kahramanlığı. Millete ahkam kesen eşinden gizli yazanlar.
Güçlü bir insanın zayıf bir insanı ezmesine dayanamıyorum
Sarımsak ve kokusu.
iyi niyetimin suistimal edilmesi
Kalbim
Bebekler / cocuklar ve hayvanlar
Üzüleceğim şeylerin bile bile yapılması
Sevdiklerime bir şey olmasın.
Gururum benim hassas noktam.
Hassas noktam kalmadı artık.
Hassas noktam ailem kişisel olarak yok
Sevdiklerime zarar gelmesi, birilerinin üzmesi.
Kalbim çok hassas
Şimdi kızım
Ailem
Saygı.
Damarıma basılması
Sinirlerim
G blgesi🤭🤭🤭🤫🤫
Canavarım.
Heryerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?