Fiziksel olarak sormuyorum. Saçma sapan oram buram demeyin..
Benim; ilgisizlik, duygusallık, yalnızlık
Benim; ilgisizlik, duygusallık, yalnızlık
Kimsenin beni anlamaması, içimdekiler ile yalnız başıma kalmam. Dur açıklayayım:
Çok yalnızım ben. İnsan istiyor işte ne bilim; durmadan anlatmak, utanmadan, çekinmeden, sonrasını düşünmeden birine anlatabilmek istiyor. Ama olmuyor işte. Herkes bir şeyler anlatıyor ama anlatını dinleyen yok. Kendine kalıyor insan. Kendi içindekileri ile öyle kendine kalıyor. Paylaşmak istediği ne varsa kendine saklıyor. Bu büyük yalnızlık işte.
En kötüsü de ne biliyor musun:
İnsan içindekileri olduğu gibi anlatamıyor çünkü yakınındakinin bile anlamamasından korkuyor ve kendine kendi içine saklıyor her şeyi. Bu çok büyük bir yalnızlık.
#Bonjour
Hiç kimsenin beni anlamaması. Yalnızlık
Saygısızlık yapanlara tahammülüm yok. En hassas olan nokta budur bence
Cevap
2Cevap
Kaale alınmamak lakayıt davranışlar hiç hoşlanmam. Ne kadar ortamların aranan ismi zıpır biri olsamda labali olmayı pek sevmem net.
Beni yaralayan bazı konular var , onların bir hiç mis gibi yüzüme vurulması.
Sinirlerimin zorlanması.
Waaooww ülkücüye bak senn
Zaten agresif bir kizçeyim Berkan abi sinirimde zorlaninca adamın kellesini koparıp kafatasından kımız içesim geliyor.
😣 çok acımasız abla
Yerine göre Berkan abi🤣
Keşke bende öyle olsam
Berkan abi diyip durma beee
Istiyorsan olabilirsin ama biraz da karaktere bağlı bir durum ne diyeyim Berkan?
Duygusal bir yapım var teyze
Balık burcu musun? Yok teyze değil babanne😂
Hayır. Babaanne başak burcuyum
Bence duygusal olmak iyi bir şey duygusuz olmaktan çok çok iyidir Berkan dedem👍🤣
Torunum herşey öyle değil işte neredeyse her gece ağlıyorum 🤦♂️ en ufak duygusal bir video izlerken hele
Ooo baya sorun bu ama. Kendi kendine olumlama yapsana dede mesela bugün video izlerken ağlamayacağım ağlamayacağım diyerek kendini olumla başarabilirsin dede.
Hep aldatildim diye öyle oldum ha nedense erkek gibi erkekleri skrler kızlar
Yaw dede şimdi konuyu başka yere getirip feminen duygularımı mi ortaya dökeyim? Surada iki güzel laf ediyorduk ama.. neyse Berkan dedem her kiz ayni değildir. Sana da hep çürükler denk gelmiş. Çürükler denk geldi diye tüm elmaları suclayamayiz.
Yok torun hepinizi suclamiyorum. Zaten şu an sevdiğim var ama yara izleri işte zamanla aşarım yorum için sağol
Rica ederim, evet zamanla asarsin mutluluklar.
En hassas noktam hayvanlar
@axish2s ne ayaksn lan🙄
@axish2s boş yapmayı seven bir abimiz daha
Çocuklar, hayvanlar, sevgisizlik
Çocuklara zarar gelmesi
sevgisizlik
O da var yazmayı unuttum😥
en kötüsü benim için :(
Anlıyorum. Benimde sevdiğim 2 gündür bana soğuk 😔
Ahlaki değerler
Merhametim sanırım
Zekam ile dalga geçilmesi.
Ailem onlara birşey olursa dayanamam
En hassas noktam hayvanlar ve saygı
Hasas noktam yok
At yalanı
Yalan söylemem ama sn blrsn
tamam da seni bilirim de sen ciddi misin yani hassas noktan yok mu hiç?
var bikaçç çizgimzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?