"Belirsizlik değersizliktir.. Bir sözün söylenişi bütün varlığı parçalar.. Bir bakıştaki umursamazlık, en mutlu tutkuyu öldürür.."
Honere de Balzac

"Belirsizlik değersizliktir.. Bir sözün söylenişi bütün varlığı parçalar.. Bir bakıştaki umursamazlık, en mutlu tutkuyu öldürür.."
Honere de Balzac

Belirsizliğin her şekli can sıkıcı fakat bazen beklemekten başka bir çare gelmiyor o çaresizlik can sıkıcı oluyor fakat onla yaşamayı öğreniyorsun ve geçiyor.
Bence belirsizlik her durumda can sıkıcıdır. çünkü insan her zaman için net olmak ister ama net olmadığı konular insanı stresi sokar ve kaygılı yapar. bu yüzden de genel olarak hayat ya da kariyer ile ilgili konularda belirsiz olmak hiç iyi değildir. insan çünkü kararsız kalır neler yapabileceğini ya da ne kararlar alabileceğini tam anlamıyla bilemez bu belirsizlikte insana çok daha fazla hataya sürükleyebilir.
Belirsizlik beni her yönden huzursuz eden bir durum. Birine güven duymadığım zaman her şey benim için belirsiz olur ve bu beni gerer. Bir işin ya da ilişkinin sonunu görmediğim zaman bu belirsiz te çok yorucu bir olay haline gelir yine aynı şekilde hayatta çaba verdiğimiz yolun sonunu görememek te aynı üzücü hisleri barındırıyor
Hiç bir durumda belirsizliği sevmem aslına bakarsak. Muallakta ya da arafta kaldığımız zamanlar kesinlikle hep vardı ve bundan sonra da olacak ama ben genel itibariyle daha keskin ve daha netim bir çok konuda. Fazla belirlilikte iyi değil şero :D ahah Keyifli geceler..
Teşekkürler bebeim ♥♥
Cevap
9Cevap
belirsizin her hali bence can sıkıcı bana göre.. o yüzden durum önemli değil belirsizlik nefret edici
Ben belirsiz olan seylerden nefret ederim. Belirsiz kelimesi bile başlı başına can sıkıcı. Sabırsızda bır yapım var belırsızlık benı strese sürüklüyor o yuzden netlik severım.
bir sorun ile karşılaşınca, kesin ve doğru kararları alamadığımız zaman durum belirisizliğe dönüşüp imkansızlaşmaz hal almasına canım sıkılıyor ve dorğuları yapma eylemini tercih ediyorum
Emek verilmiş ilişkinin ya sonra sını görememek. İnsanı mutsuzluğa sürekler. Bu belirsizlik hem insanı, hem ilişkiyi değersizleştirir.
Hiç fark etmiyor benim için belirsiz olan her şey can sıkıcıdır.
Parasal belirsizlikler daha can sıkıcı benim için.
Belirsizlik hangi durumda olursa olsun benim için can sıkıcıdır
Belirsizlik başlı başına deli ediyor beni. Her hali can sıkıcı.
ne konuda olursa olsun belirsizlik değersizliktir..
Meçhul olan her şey
Genel olarak belirsizlik sevmiyorum 🧐
Her durumda can sıkıcı bence. Benim şu an yaşadığım belirsizlik sevdiğim beni seviyor mu vs. Ama dediğim gibi genel olarak sıkıntı belirsizlik
Her hangi bir konuda karar vermede zorluk.
Beklenen seylerin asla gelmemesi
Belirsizliğin her türlüsü can sıkıcıdır
Her durumun belirsizliğinden nefret ederim
Genel olarak belirsizlik can sıkıcıdır
Misal bir ayrılık süreci
Belirsizlik değersizliktir
Zamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?