Kişilik & Karakter Bana urfalıyım diyen çocuk Vanlı çıktı://Bu ne arkadaşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Urfa bi ayrı havalıydı ya Güncellemeler+1 yıl Allahım uğraşımı gönder Rabbim amin Güncellemeler+1 yıl *urfalımı Bana urfalıyım diyen çocuk Vanlı çıktı://Bu ne arkadaşlar? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Middlemist Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Urfanın farklı bir havası var gerçekten yeni rotamız belli oldu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sonunda aklı çalışan biri Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ha urfa ha van ne fark eder ikiside doğu ayni şey 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Urfa ve Mardin ayrı. Gerisi aynı Yorumla
Tırşiq Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Memleketi fake çıkan da ikkez görüom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belki annesi urfalıdır ondan öyle demiştir Yorumla
Meçhul24 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nsndndjjd 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kötü dimiii Yorumla Meçhul24 +1 yıl Urfalı havalıydı dedın ya ona cok güldüm ya djdjjd Yorumla Soran +1 yıl E doğru ama dizilerde de hep Urfa Mardin kullanılır neden hiç Van kullanılmadı sence Yorumla Meçhul24 +1 yıl Van deme bana demeeeeeğp Yorumla Soran +1 yıl Nidemmm Yorumla
GrannySmith Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İkisi de aynı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bok aynı Yorumla GrannySmith +1 yıl Terbiyesiz Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Urfanın farklı bir havası var gerçekten yeni rotamız belli oldu
Sonunda aklı çalışan biri
Ha urfa ha van ne fark eder ikiside doğu ayni şey
Urfa ve Mardin ayrı. Gerisi aynı
Şu kürtlerden de he gına geldi
Memleketi fake çıkan da ikkez görüom
Belki annesi urfalıdır ondan öyle demiştir
Münih olsa 🤣🤣🤣
Nsndndjjd
Kötü dimiii
Urfalı havalıydı dedın ya ona cok güldüm ya djdjjd
E doğru ama dizilerde de hep Urfa Mardin kullanılır neden hiç Van kullanılmadı sence
Van deme bana demeeeeeğp
Nidemmm
İkisi de aynı
Bok aynı
Terbiyesiz
😂😂