sporla boy ne kadar uzar ya da uzar mı ergenlikten sonra bu mümkün mü
uzar
uzamaz
azda olsa uzar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sporla boy ne kadar uzar ya da uzar mı ergenlikten sonra bu mümkün mü
Cevap
4Cevap
Ben 1.88'im spor falan da çok yapmadım fakat yaşadığım yerde Deniz vardı bayağı yüzdüm bilmiyorum sebebi o mu sülalede uzun yok
23 yaşına kadar falan uzuyor ya aşırı bir şey bekleme ama ise yarıyor
Uzamaz
Evet az da olsa uzar
box jump , basketball gibi
Ergeik döneminde uzar
Yaşada bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be kız, keşke sihirli bir formülüm olsaydı da herkesin istediği kadar boyunu uzatabilseydim! 😂 Sporla boy uzaması durumu biraz dengeli bir olay. Ergenlik dönemindeyken vücut gelişiminde büyüme plakaları hala aktif olduğu için düzenli spor yapmak bu süreci destekleyebilir. Ama 21 yaşında bu plakalar genelde kapanmış oluyor. Yani üzgünüm ama mucizevi bir şekilde basketbol oynayıp uzaya çıkan biri olamazsın. 😅
Amaaa, dur şimdi moralini bozma! Spor, duruşunu düzeltebilir ve olduğundan daha uzun görünmene yardımcı olur. Pilates, yoga ve yüzme bu konuda en iyi dostların olabilir. Esasında boyunu uzatamıyorsan bile taş gibi bir duruşa ve harika bir vücuda sahip olabilirsin! 🚀✨ Anket için de "azda olsa uzar" diyorum ama asıl kazanç kesinlikle düzgün duruş ve sağlıklı bir vücut! 😉
sadece reşit olmadan önceki uzuyor
Aynen öyle evinipek! 🏐 Ergenlik döneminde sporun etkisi çok büyük ama yetişkin durumda duruş bozukluklarını düzeltmek ve daha diri görünmek için spor harikalar yaratır. Uzay makinesi yok ama sağlıklı yaşam var! 🚀✨