Kişilik & Karakter Kendine hak ettiğin değeri veriyor musun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kendine hak ettiğin değeri veriyor musun? Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🍃 Kendine hak ettiğin değeri veriyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kendimi seviyorum ve hakkettiğim ne varsa veriyorum kendime 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Hayır vermiyorum. Ama sevdiğim insanlara değer veriyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kendime çok ve hak ettiğim değeri veriyorum tabi ki 1 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Artık veriyorum, zevklerim ve kendi isteklerim için yaşıyorum. Nerede mutluysam oradayım ☘️ 2 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bazen o değeri kendimde bulamıyorumki vereyim 1 0 Yorumla
0zzzzz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır bu hayatta en acımasız davrandığım kişi herhalde benim 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Evet. Sadece bazen sinirlendiğimde falan insanlara değil kendime kızıyorum. Böyle zamanlarda da kendimi yok yere kırıyorum ¢ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle çirkinkalplinsan +1 yıl Bunu nasıl düzelteceğiz yahu kırıla kırıla bir hal olduk Soran +1 yıl İnan ben de bilmiyorum
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Elbette hayır.Çok çok daha çok değer vermeliyim.cut. 1 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Değer hak ettiğimi düşünmüyorum 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Desuyonee +1 yıl Değişen bir şey olmuyor diye. Yorumla Soran +1 yıl Bişeyleri değiştirmeyi denediğin halde mi? Yorumla Desuyonee +1 yıl Denemiyorum artık Yorumla Soran +1 yıl Bazen insan zor süreçlerden geçebiliyor yinede yaşadığımız sürece umut etmekten hayata pozitif bakmaktan vazgeçmemeliyiz diye düşünüyorum. Umarım bundan sonra güzel değişimler olur hayatında. Yorumla Desuyonee +1 yıl Vazgeçmedim zaten de sıkılıyorum böyle şeylerden artık Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum Yorumla Desuyonee +1 yıl Anlamazsın Yorumla Soran +1 yıl Anlamaya çalışıyorum diyeyim o zaman Yorumla Desuyonee +1 yıl Bu kadar yüzeysel olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben susayım en iyisi 🙂 Yorumla Desuyonee +1 yıl Evet! Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet, değerliyim ve değerimi bilirim 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Her zaman, önceliğim kendim... 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Hayır vermiyorum 1 0 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı. Hiç vrmiyorum 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kısmen 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Vermiyorum 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Nırç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kendimi seviyorum ve hakkettiğim ne varsa veriyorum kendime
Hayır vermiyorum. Ama sevdiğim insanlara değer veriyorum
Kendime çok ve hak ettiğim değeri veriyorum tabi ki
Artık veriyorum, zevklerim ve kendi isteklerim için yaşıyorum. Nerede mutluysam oradayım ☘️
Bazen o değeri kendimde bulamıyorumki vereyim
Hayır bu hayatta en acımasız davrandığım kişi herhalde benim
Evet. Sadece bazen sinirlendiğimde falan insanlara değil kendime kızıyorum. Böyle zamanlarda da kendimi yok yere kırıyorum ¢
Bende öyle
Bunu nasıl düzelteceğiz yahu kırıla kırıla bir hal olduk
İnan ben de bilmiyorum
Elbette hayır.
Çok çok daha çok değer vermeliyim.
cut.
Evet kendimi seviyorum
bu zamana kadar vermedim ama bundan sonra vericem
Değer hak ettiğimi düşünmüyorum
Neden ki
Değişen bir şey olmuyor diye.
Bişeyleri değiştirmeyi denediğin halde mi?
Denemiyorum artık
Bazen insan zor süreçlerden geçebiliyor yinede yaşadığımız sürece umut etmekten hayata pozitif bakmaktan vazgeçmemeliyiz diye düşünüyorum. Umarım bundan sonra güzel değişimler olur hayatında.
Vazgeçmedim zaten de sıkılıyorum böyle şeylerden artık
Anlıyorum
Anlamazsın
Anlamaya çalışıyorum diyeyim o zaman
Bu kadar yüzeysel olmaz
Ben susayım en iyisi 🙂
Evet!
Evet, değerliyim ve değerimi bilirim
Her zaman, önceliğim kendim...
Hayır vermiyorum
Bazen evet bazen hayır
Maalesef vermediğimi düşünüyorum