İnsan ne zaman yenilik arar? Sizin en son hayqtınıza kattığınız yenilik neydi? Hangi duygu buluşturdu o yeniliğe?

İnsan ne zaman yenilik arar? Sizin en son hayqtınıza kattığınız yenilik neydi? Hangi duygu buluşturdu o yeniliğe?
Yeni bir saç, yeni bir giysi, yeni bir parfüm, yeni bir ev eşyası ya da kalbimden geçen herhangi bir değişim. Bunun büyük ya da küçük olması da önemli değil. O anda bunu gerçekleştirmek istiyorsam bu beni mutlu etmek için yeterlidir. En son arabayı değiştirdim. Yakında bir saç değişimi yapabilirim belki. :D Keyifli akşamlar.
Normalde insanoğlu statükocu olur alisa geldiği sistemlerden yenisine alışmaktan zorluk yaşıyor oysaki günümüzde teknolojik gelişmeler o kadar baş döndürücü gelişiyor ki oralara ulaşmakta tereddütler oluşuyor ben bu teknolojiyi kullanabilirmiyim hep tereddüt ederken büyük kolaylıkları rahatliklarin kaçırdığının farkina bile varmıyor. Oysaki hayatta yapılacak bu değişiklikler sizi rahatlatacagi gibi neden bu güne kadar yapmadım pişmanlığı olabiliyor. O yüzden içimizdeki starikoculuktan kurtulmamız gerekiyor diyorum
Cevap
10Cevap
İnsan en çok yorulduğu zaman yenilik arar. Kendini yenilemek ister. Sil baştan her şeye yeniden başlamak ister..
Bence hayatı sıkıcı olduğu zaman ya da mutsuz olduğu zaman yenilikler arayabilirler. ya da hayatını değiştirmek istediği zaman.
Hayatında yeni sayfa açma kararı verilmişse ilk olarak kendimden bi değişiklik yapmak isterim ve genelde saçlarda oluyo
En son bulunduğum şirketi değiştirme kararı almıştım en son yaptığım yenilik bu oldu
Sürekli yaptığım şeyler artık bana keyif vermiyorsa :/ hayatım kalitesizleşmişse artık
Saçımı kestirmek olabilir sanırım ya yenilik yok şu an skxjd
Boşlukta olduğunda, üzüntü duyduğu ve sıkıntılı bir yaşantısı varsa, monoton bir hayatı varsa, maceraperestse.
Hayattan sıkıldım şehir değiştirmek istiyorum bazen insan alıp başını gidesi geliyor ama olmuyor
Genellikle mutlu oldugum zamanlarda yenilerim bi kendimi. Bu sacim olur stilim olur
Dip yaparsa kendine sahip cikar
Ruhunda varsa her zaman
Eyer bu dünyada aşk varsa ozaman
Always time 😉
Sıkıldığı zaman 🤷
Yalnız kalinca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?