Güzellik & Bakım Tarzında yenilik yapmak istediğinde ne yapıyorsun? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Saç boyamak Saç kestirmek Başka yazacağım: Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tarzında yenilik yapmak istediğinde ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben genelde kıyafet değiştiriyorum sadece. başka bir şey yapmıyorum. zaten saçlarım ya da görünümüm aynı değiştirecek bir şey yok 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ederim ☕
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Ben Tarzımı Değiştirmek İçin Sürekli Sıfır Kaliteli Orjinal Ayakabılar Alıp Kıyafetlerimi Markalı Orjinal Alıp Değiştiriyorum 💯 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler ☕ Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece saçımın kestirip şeklini değiştiriyorum 1 6 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler 🌹🌹 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Rica ederim ben teşekkür ederim güzellik 🌺🌿 🌺 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ya çok özür dilerim yanlış kelimeye bastım birden kusuruma bakmayın istemsizce oldu Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl O yorumu kaldırın isyerseniz tekrar özür dilerim sizden Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Güzellik kötü bir şey değil ya 🙃 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Hiç sorun değil. Her zaman derseniz her seferinde memnun olurum. : ) Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kıyafetimi değiştiririm ben genelde. Bana zaten çoğu saç şekli yakışıyo. Onuda değiştirebilirim. 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler ☕ Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Giyim tarzımı veya saç sitlimi değiştiriyorum genelde 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ediyorum ☕ Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Anlık kararlarım sağolsun onlara göre hareket ediyorum..🤷♀️ 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Saçımı kısa kestirmek ya da yeni kıyafetler ama alışverişide sevmiyorum 1 0 Yorumla
deathblossom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Saçımı kestirir diyete başlarım cilt problemlerim varsa tedavi gibi gibi 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. tarzım da tavrımda belirgindir değişime gerek yok 1 0 Yorumla
guldenalr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl göz rengimi değiştiridim lens alır dünyaya ayrı bir gözle bakıyormuşum gibi hissederdim 1 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı. selam tarzımı yenilemek için giyim kuşamı değiştire bilirim saç boyamada olabilir :) 1 0 Yorumla
sevillls Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl saçım benim için çok önemlidir o kesilince benim dünyam değişiyormuş gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kıyafet değişimi oluyor genelde, kesim, boyama tarzı şeyleri sevmiyorum pek 1 0 Yorumla
tuugcceeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl giyimim ve cevremi değiştirince kendimi yepyeni biri olark hissediyorum giyim çok önemli bir faktör 1 0 Yorumla
nerminalnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl saçlarımı çok kısa yapmam ama bir kat kestiririm bakım yaptırırm yepyeni bakımlı saçlarla yeni bir sayfa açarım dünyamda 1 0 Yorumla
pelinsmrl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl saç boyayınca insan bir değişiyor ya ben hep boyuyorum ama çok açık renk yapmıyorum ve kendimi daha değişik biri gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
leylamcnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl kendime yeni uğraşlar ararım kendime ve özel aktiveler yaparım yeni bir sayfa açarım kendimde 1 0 Yorumla
elmasyns Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl saçımı küt yaparım bambaşka biri oluyorum bu şekilde kendimle barışık oluyorum etrafa pozitif enerji veririm 1 0 Yorumla
selengunr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl kendime yeni bir dövme yeni aksesurlar alırım bu şekilde kendimi yenilenmiş biri olarak hissediyorum 1 0 Yorumla
haticesendl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl kuaföre giderim bakım yaptırırım ve sonra awm den istediğim eşyaları alırım kendimi mutlu etsem yeterli 1 0 Yorumla
ceylanels Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl yeni bir birey yeni bir kişilik olmak istiyorsam kesinlikle saçımı bir sarı renge boyar kendimi güzelleştirririm 1 0 Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen tarzını mı değiştiricen ne yapacaksın? 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Deli mi ne? Yorumla
eminedlk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl kendime yeni elbiseler alırım yeni tarz yaparım kendime açıkcası biraz kendime önem veririm 1 0 Yorumla
yıldızmedn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl kendime estetik yaparım bakım yaparım alışveriş yapsamda olur aslında yeni bir tarz yaparım kendime 1 0 Yorumla
seerrtteeerrkek Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Saçım benim ve sakalım benim tarzımı ortaya koyuyo zaten 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bernere giderim yine ayni model yapar gonderir. d 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ederim ☕ Yorumla Ksproff +1 yıl Ne demek Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. Ben genellikle giyim tarzımı değiştiririm 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Bana belli olmaz nasıl eserse 😎 1 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Sac boyamak 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ederim 🌹 Yorumla Delikanlikiz19 +1 yıl Rica ederim Yorumla
luteb1321 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saç kesimi ve renginde farklılık yapıyorum 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler 🌹🏵️ Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yanlış bir kuaföre gidersem otomatikmen yenileniyor zaten kaşımı mahvediyorlar ajsjsjsj 0 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Sana dislike... Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 692 cevap paylaştı. Saç boyamak 1 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Bir şeyler karalamak 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Sac sakl birakmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben genelde kıyafet değiştiriyorum sadece. başka bir şey yapmıyorum. zaten saçlarım ya da görünümüm aynı değiştirecek bir şey yok
Teşekkür ederim ☕
Ben Tarzımı Değiştirmek İçin Sürekli Sıfır Kaliteli Orjinal Ayakabılar Alıp Kıyafetlerimi Markalı Orjinal Alıp Değiştiriyorum 💯
Teşekkürler ☕
Sadece saçımın kestirip şeklini değiştiriyorum
Teşekkürler 🌹🌹
Rica ederim ben teşekkür ederim güzellik 🌺🌿 🌺
Ya çok özür dilerim yanlış kelimeye bastım birden kusuruma bakmayın istemsizce oldu
O yorumu kaldırın isyerseniz tekrar özür dilerim sizden
Güzellik kötü bir şey değil ya 🙃
Hiç sorun değil. Her zaman derseniz her seferinde memnun olurum. : )
Kıyafetimi değiştiririm ben genelde. Bana zaten çoğu saç şekli yakışıyo. Onuda değiştirebilirim.
Teşekkürler ☕
Giyim tarzımı veya saç sitlimi değiştiriyorum genelde
Teşekkür ediyorum ☕
Rica ederim
Anlık kararlarım sağolsun onlara göre hareket ediyorum..🤷♀️
Saçımı kısa kestirmek ya da yeni kıyafetler ama alışverişide sevmiyorum
Saçımı kestirir diyete başlarım cilt problemlerim varsa tedavi gibi gibi
tarzım da tavrımda belirgindir değişime gerek yok
göz rengimi değiştiridim lens alır dünyaya ayrı bir gözle bakıyormuşum gibi hissederdim
selam
tarzımı yenilemek için giyim kuşamı değiştire bilirim saç boyamada olabilir :)
saçım benim için çok önemlidir o kesilince benim dünyam değişiyormuş gibi hissediyorum
Kıyafet değişimi oluyor genelde, kesim, boyama tarzı şeyleri sevmiyorum pek
giyimim ve cevremi değiştirince kendimi yepyeni biri olark hissediyorum giyim çok önemli bir faktör
saçlarımı çok kısa yapmam ama bir kat kestiririm bakım yaptırırm yepyeni bakımlı saçlarla yeni bir sayfa açarım dünyamda
saç boyayınca insan bir değişiyor ya ben hep boyuyorum ama çok açık renk yapmıyorum ve kendimi daha değişik biri gibi hissediyorum
kendime yeni uğraşlar ararım kendime ve özel aktiveler yaparım yeni bir sayfa açarım kendimde
saçımı küt yaparım bambaşka biri oluyorum bu şekilde kendimle barışık oluyorum etrafa pozitif enerji veririm
kendime yeni bir dövme yeni aksesurlar alırım bu şekilde kendimi yenilenmiş biri olarak hissediyorum
kuaföre giderim bakım yaptırırım ve sonra awm den istediğim eşyaları alırım kendimi mutlu etsem yeterli
yeni bir birey yeni bir kişilik olmak istiyorsam kesinlikle saçımı bir sarı renge boyar kendimi güzelleştirririm
Sen tarzını mı değiştiricen ne yapacaksın?
Deli mi ne?
kendime yeni elbiseler alırım yeni tarz yaparım kendime açıkcası biraz kendime önem veririm
kendime estetik yaparım bakım yaparım alışveriş yapsamda olur aslında yeni bir tarz yaparım kendime
Saçım benim ve sakalım benim tarzımı ortaya koyuyo zaten
Bernere giderim yine ayni model yapar gonderir. d
Teşekkür ederim ☕
Ne demek
Giyim tarzımi degistiririm
Ben genellikle giyim tarzımı değiştiririm
Kırptırıyorum :)
Bana belli olmaz nasıl eserse 😎
Saçımı kestirsem yeter.
Saç modelimi değiştiriyorum
Saç sakal değişikliği
saç boyamak zorluk olabilir değil mi
Sac boyamak
Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim
Saç kesimi ve renginde farklılık yapıyorum
Teşekkürler 🌹🏵️
Yanlış bir kuaföre gidersem otomatikmen yenileniyor zaten kaşımı mahvediyorlar ajsjsjsj
Sana dislike...
Saç uzatmak sdjsjd
Başım hafifliyor
değiştirmem tarzımı.
Saç boyamak
Saç ve kiyafet
Bir şeyler karalamak
Saçımı kestiriyorum
Sac sakl birakmak
Alışveriş yapmak
Kıyafet
Bilmem ki