Ne alaka ki? Edebiyat konuşuyorduk işte ben de böyleyim gibisinden. Kendini mi satmaya çalışıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sohbet edebiyattan buraya kaymış ise kendini pazarlıyor olma olasılığı yüksek
Adamın kız arkadaşı da varmış zaten ne bu böyle açıkçası yani bu sorulmuş olsa tamam da alakasız bir yerden girdi
Ne demiş robert deny j versyonlu sherlock
Veri veri veri tuğla çamur olmadan tuğla yapamam düzgün bir fikir istiyorsan gerekn verileri ver gizli şahıs
edebiyat bilgisinde son noktasına kadar gelmiş demek.. konuyu değiştirmiş şampiyona bak hele.
Bunun övünelecek kısmı tam olarak nerdeymiş bir sorsana bi dahakine, hani imkansızı falan mı başarmış?
Ne biliyim ya yurtdışına gittim çok gezdim falan filan Kızlar falan dedikçe bana ne yani konuyla ne alaka bir de
Hadi yurt dışına gitmesi falan tamam bu herkesin yapabileceği bir şey değilde kızlarla gezmek ne alaka bunda olağnüstü bir şey yok ki herkesin yapabileceği gündelik basit bir şey bu, ayrıca aynen konuyu oraya bağlaması ne alaka, beni görün bende burdayım diye dikkat çekme eğiliminde olan aşağılık kompleksli bir şahıs gibi geldi bana bu eleman
Yani işte derin konulardan konuşuyorduk baya birden işte ben böyle konuşuyorum ama ben de zamanında çok gezdim vs diye girdi ama alakasız geldi bana. Hani zaten konu bu değildi buraya getirmesi saçma.
Bu kişi kim tam olarak, flörtün falan mı?
Hayır ya işten bir arkadaş meslektaş diyelim
Bir erkeğin bir kadın ile konuşurken başka kadınlar ile durumlarından bahsetmesi asla anlam veremediğim bir şey ama bazı tahminlerim var: Bazı erkekler şu şekilde düşünüyor, tabi ne kadar doğru bilemem ama...
Hani başka kadınlar ile gezdiğini falan söyleyince çevresinde çok kadın olduğunu ima ederek güvenilir ve havalı biri olduğu izlemini falan verdiğini düşünüyorlar bazı erkekler. Hani bu kadar kadın bunun etrafında dolanıyorsa demek ki var bi bildikleri demek ki bu adam özel biri diye düşüneceğinizi düşünüp bu şekilde sizi kendisine çekmeye çalışıyor. Dediğim gibi, ne kadar doğru bilemem ama öyle bir izlenim alıp almadığınız, ben saçma bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum ama.
Özetle bu tür şeyler anlatarak kendisine tav olacağını falan düşünüyor büyük ihtimalle
Haklısın biliyorum maalesef böyle bir durum var ama adamın kız arkadaşı da var bildiğim kadarıyla bize neyin gösterişini yapıyor ki? Bir kadın dese bunu neler derler. Erkeklerin rahat rahat çok matah bir şeymiş gibi konuşması garibime gidiyor. En azından konu orada değilken getirmesi falan. Ama haklısın kendini göstermeye de çalışıyor olabilir
Belki benim bilmediğim şeyler vardır bilmeden kesin konuşmak istemiyorum ama BENCE kız arkadaşına o kadar değer verseydi başka kızlardan bashetmezdi bu kadar. Söylediklerine katılıyorum ancak bence bi kadınında böyle şeylerden bahsetmesi saçma erkeğinde, bir erkeğin kızlarla gezmesi ya da bir kadının erkekler ile gezmesi övünülecek bir şey değil. He illa ki bir tarafın bununla övünmesi normal karşılanacaksa diğer tarafın bununla övünmesinede şikayet etmemeliler haklısın o konuda.
İşte çok kız geçti hayatımdan lafı erkekler arasında popüler. Yani çok beğenildim demeye getiriyorlar bence. Ama bu kimseyi ilgilendirmez ki. Tamam gezdin tozdun onu anladım ama orada belirtmek istediği şey başka. Dediğim gibi baya derin konular konuşuyorduk insanin düşünce sistemi, felsefe, edebiyat adam aslında baya bilgili ama birden bunu söyledi mesela garibime gitti. Çünkü bence alakasız.
Klasik @mcı gibi geldi bana afedersin ama...
Adamı bir görsen aşırı kibar birisi. Konuşma tarzı aşırı naif ve kibar. Tipi iyi ama bazen gay bile sanmıştık tamam değilmiş ama dediğim gibi öyle hanzo bir tipte değil. İlginç cidden. Ben entelim diye dolanıyor.
Başta şüpheliydim ama şu an emin oldum tam @mcı tiplemesini tarif ettin şu an
@mcılar zaten hanzo olmaz kibar olur ama sahte bir kibarlıktır bu, siz kadınların birbirinizin saç kesimini falan beğenmediğiniz halde yapmacıktan yiiiaaaa canimmm çok güzel olmuş muahhh diyip içinizden sövmeniz gibi
Dimi ya. Tamam flörtöz erkekler de var ama bu bir değişik gibiydi. Yani ne olduğu anlaşılmıyor tam sürekli edebiyat kitap konuşuyor işte konu açıyor iletişime açık hep davet ediyor her yere. Ne biliyim anlamadım. Garip bir adamdı.
Evet ama işte kibar erkek var bir de aşırı kibar erkek var bu ikinci kısımda olduğu için adam aslında erkeksi durmuyor biraz kesinlikle gay değil ama işte ne biliyim.
Kibarlık ile gaylık alakasız şeyler her neyse. Entellik konusuna gelince büyük ihtimal buda dikkat çekmek için yaptığı bir şey, siz kızlar cidden bunu anlamıyor musunuz çok safsınız cidden, belki tav olur diye entel görünmeye çalışıyor işte
Bence de alakasız zaten ama insanlar işte o kadar alışmış ki hanzoya diğeri değişik geliyor. Yok adam gerçekten öyle çok bilgili kendini baya geliştirmiş her kitapla alakalı fikri var çok entelektüel bir adam.
Bak mesela ben bir kız ile konuşacaksam yok kibar olayim yok entel görüneyim çabasına falan girmem konunun akışına göre konu nereye giderse onun hakkında konuşurum, genelde efendi bir insan olduğumu söylerler ama bu sırf kadınlara karşı değil ki, erkeklere karşıda efendiyim ben, kişiliğimde olan bir şey bu, erkeklere nasıl davranıyorsam kadınlarada aynı şekilde davranıyorum, ayrım yapmam. Entel birikimlerimide kendim için toplarım sırf karşı cinsimi etkilemek için değil, he entel zevklerimiz uyuşuyorsa flörtleşiriz ama sırf karşı cinsimin dikkatini çekip belki onunla yatarım falan diye ilgimi çekmeyen konularda entel bilgi birikimi oluşturmam yani
Özetle her şey de bi denge lazım ya tabi ki bir erkekten kibarlık bekle entellik bekle ama aşırı kibar erkeklerden direkt kaç, vardır altında bir şey mutlaka.
Haklısın bence de. Adam bazen lafın arasında küfür eder gibi oluyor bir anda değiştiriyor karşısında biz varız diye. Gerçi genel olarak erkekler kadınların olduğu ortamda aşırı küfürlü konuşmaz ama bu aşırı kibarlık ve dediğin gibi diğer kısımda bir tezat varsa çok haklısın ben de senin gibi düşündüm.
Yok ben entel değildir bu konular hakkında bir şey bilmiyordur sadece dikkat çekmek için öyleymiş gibi yapıyor demek istemedim, demek istediğim şu, tamam o bunları biliyor ama sor bakayım bu konulara gerçekten ne kadar ilgili, muhtemelen amacına ulaştıktan sonra bunları unutacak bile hayatı @исмаил olmuş bunların
Yazdığım şeyi ruşca nickli birini etikleyerek sansürlemiş KS nedense, neyse sen anladın demek istediğimi
İşte ona göre çok ilgiliymiş. Hep okuyor her konuda bilgisi var. elinde hep bir kitabi var. muhabbette guzel aciyor. Ama dedigin gibi surekli bu konulari konusmasi da dikkat cekme istegi olabilir
Mesela ben sana kendi bilgi birikimlerimi tek tek anlatsam diyebilirsin oha ne kadar entel biriymiş her şeyi biliyor diye ama onlar sadece anlattığım kadarıdır belki anlattıklarım haricinde hiç bir şey bilmiyorum, bunu bilemezsin
Ben o anlık ağzıma gelirse küfür ederim o kadar kasmam kendimi ama bokunu çıkarıp rahatsız edici boyutada getimem tabi
He yeni tanıştığım biri falansa özellikle dikkat ederim tabi orası ayrı, her neyse belkide yanılıyorumdur ama bence bu @mcı
Gereksiz dikkat çekmek saçmalık işte.